Jump to content

Cover Τροφοδοτικού

The Spirit

Recommended Posts

Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω που μπορώ να βρω ή αν μπορεί κάποιος να φτιάξει ένα cover για το τροφοδοτικό σαν κι αυτό http://i43.tinypic.com/mw8qrc.jpg

Το κουτί μου είναι αυτό THERMALTAKE VN300M1W2N CHASER MK-I FULL TOWER BLACK - - CASES -

Το βασικο προβλημα ειναι οτι εαν δεν εχω μπροστα μου το συγκεκριμενο case για το οποιο προοριζεται η καλυπτρα

δεν μπορω να κατασκευασω κατι στον αερα.

Χρειαζεται μετρηση και με σχετικη ακριβεια για να φτιαχτει κατι που να αξιζει τον κοπο.

Δεν μιλαμε για ενα απλο μηκος * πλατος

αλλα για σημαδεμα τυχον εγκοπων αυτης σε σημεια που βρισκει πανω σε γωνιες ή πριτσινια του κουτιου

τυχον τρυπες που μπορει να χρειαστει να ανοιχτουν, για περασμα καλωδιων

εσωτερικες γωνιες στηριξης για να βιδωνει στη θεση της

(προσωπικα δεν μ'αρεσουν οι καλυπτρες που απλα ακουμπουν στη θεση τους)

Οποτε λογω αποστασης τα πραγματα ειναι μαλλον δυσκολα.

προσωπικα θα σας προτεινα DIY λυση (για οσους εχουν ορεξη να ασχοληθουν τουλαχιστον)

να παρετε ενα χοντρο χαρτονι 3-4mm, να κοψετε χοντρικα τις διαστασεις των δυο/τριων κομματιων

να δειτε στην πραξη τις παραπανω λεπτομερειες που αναφερθηκαν

να φτιαξετε μια μακετα της καλυπτρας δλδ απο ενα φτηνο υλικο για δοκιμη

και οταν φτασετε σε ενα επιθυμητο επιπεδο εφαρμογης

το αντιγραφετε σε plexiglass με ή και χωρις αυτοκολλητο βινυλιου, λογοτυπα κτλ.

κι ειστε ετοιμοι!

Για οποιον μπορει να φερει το δικο του κουτι για επιτοπου μετρηση,

δεν υφισταται φυσικα τετοιο προβλημα, ο μονος περιορισμος μετα ειναι η φαντασια του καθενος

Σε ευχαριστώ φίλε για την άμεση απάντηση. Τα χέρια μου ακόμα δεν πιάνουν για να δοκιμάσω κάτι τέτοιο και δεν έχω τα κατάλληλα εργαλεία για να το κάνω.

Δηλαδή θα μπορούσα κάποια στιγμή αν ερχόμουν Αθήνα απλά να στο έφερνα να έπαιρνες τις μετρήσεις που θέλεις η πρέπει να το κρατήσεις το κουτί κίολας?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.