pmaniasgr Σεπτέμβριος 25, 2004 #41 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2004 αλλη μια Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmaniasgr Σεπτέμβριος 25, 2004 #42 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2004 με πρασινο σημειωνονται οι αλλαγες στις ψυκτρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Σεπτέμβριος 25, 2004 #43 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2004 μερικες συμβουλες που νομιζω οτι θα κανουν το κουτακι σου να δειξει πολυ πιο ομορφο...1...κανε κατι με αυτο το πανελ μπροστα...βαφτο μαυρο και αλλαξε τα λεντακια αν δεν βαριεσαι σε μπλε....δευτερον....πάρε κατι μαυρο και πλαστικο και κυκλωσε το πλεξι...για να μην φαινονται τα μεταλλικα κομματια του κουτιου γυρω γυρω...εκει που πιανει το κανονικο καπακι....πιστευω θα δειξει πολυ ωραια ετσι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Οκτώβριος 5, 2004 Author #44 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Ένα μικρό update με φωτογραφίες χωρίς το πλαϊνό..Όντως το UV effect φαίνεται καλύτερα, όπως μου είχε πει και ο Κοπρίτης. Πάντως απο κοντά εξακολουθεί να είναι πιο "μυστήριο"!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Οκτώβριος 5, 2004 Author #45 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 ............... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Οκτώβριος 5, 2004 Author #46 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Οκτώβριος 5, 2004 Author #47 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Οκτώβριος 5, 2004 #48 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Πως έκανες την κάρτα γραφικών να φωσφορίζει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Οκτώβριος 5, 2004 Author #49 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Πέρασα τα traces με πενάκι "φανταχτερού" χρώματος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Οκτώβριος 5, 2004 #50 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Traces να φανταστώ οτι είναι οι λεπτές γραμμές που φαίνονται στην πλακέτα... (τα καλώδια ουσιαστικά)Το πενάκι που το βρήκες??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Οκτώβριος 5, 2004 Author #51 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Σε βιβλιοπωλείο βρε Ηλία!Είναι τα στιλό με τα παράξενα χρώματα που μαζεύουν με τις ντουζίνες οι κοπελίτσες για να γράφουν και να ζωγραφίζουν λουλουδάκια.................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
catgirl Οκτώβριος 8, 2004 #52 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από Shaman [05-10-2004 22:11] Σε βιβλιοπωλείο βρε Ηλία!Είναι τα στιλό με τα παράξενα χρώματα που μαζεύουν με τις ντουζίνες οι κοπελίτσες για να γράφουν και να ζωγραφίζουν λουλουδάκια.................... Ναι, ναι... έχω πολλά τέτοια... Είναι υπέροχα!Η μετατροπή είναι εκπληκτική shaman... Μου άρεσε πολύ το τελικό αποτέλεσμα...Δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με μετατροπές αλλά η καλύτερη που έχω δει ποτέ είναι το 64bit του zapwizard.com, εκπληκτικός τύπος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Οκτώβριος 8, 2004 #53 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [24-09-2004 15:21] -η σητα οντως θελει αλλαγη... εχει το Πλαισιο (στη Στουρναρη) στα ειδη μακετας ενα πλεγμα αλουμινιου.. (σαν αυτο που μπαινει στους αεραγωγους των αυτοκινητων) λεπτο και ευκαμπτο ομως με ρομβοειδεις τρυπες που το καμπυλωνεις στο σχημα που θες και στεκεται πολυ καλα.... του ριχνεις και ενα μαυρο χρωματακι και εισαι ο.κ.... -στο Πλαισιο επισης θα βρεις και μαρκαδορακι OIL-BASED φοσφωριζε ανεξιτηλο που βαφει ακομα και σε μαυρες επιφανειες.... (εναλλακτικα εχει και απλο oil-based ασπρο που και αυτο αντιδρα στα uv φωτα....) Πέρασα την περασμένη εβδομάδα από το Πλαίσιο με τα είδη σχεδίου & μακέτας στη Στουρνάρη (αυτό που είναι απέναντι από το Computer-o-Πλαίσιο) αλλά δεν βρήκα τίποτε από αυτά Πλέγμα αλουμινίου δεν είδα (μπορεί βέβαια να τους είχε απλώς τελειώσει). Είχε μόνο φύλλα αλουμινίου μεγέθους περίπου Α4 που θα φανούν χρήσιμα σε κάτι που ετοιμάζω Μαρκαδόρους είχε κυριολεκτικά εκατοντάδες μάρκες και τύπους. Δεν είδα όμως κανέναν να γράφει Oil-Based ή fluorescent πάνω του. Μήπως θυμάσαι ακριβώς τη μάρκα και που τους είχε? Ήταν μαζί με όλους τους άλλους στο πατάρι ακριβώς πάνω από το ταμείο ή σε κάποιο άλλο σημείο του μαγαζιού? Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Οκτώβριος 8, 2004 #54 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από georgeadams [Σήμερα, στις 18:52] Πέρασα την περασμένη εβδομάδα από το Πλαίσιο με τα είδη σχεδίου & μακέτας στη Στουρνάρη (αυτό που είναι απέναντι από το Computer-o-Πλαίσιο) αλλά δεν βρήκα τίποτε από αυτά Πλέγμα αλουμινίου δεν είδα (μπορεί βέβαια να τους είχε απλώς τελειώσει). Είχε μόνο φύλλα αλουμινίου μεγέθους περίπου Α4 που θα φανούν χρήσιμα σε κάτι που ετοιμάζω Μαρκαδόρους είχε κυριολεκτικά εκατοντάδες μάρκες και τύπους. Δεν είδα όμως κανέναν να γράφει Oil-Based ή fluorescent πάνω του. Μήπως θυμάσαι ακριβώς τη μάρκα και που τους είχε? Ήταν μαζί με όλους τους άλλους στο πατάρι ακριβώς πάνω από το ταμείο ή σε κάποιο άλλο σημείο του μαγαζιού? Ευχαριστώ! Γιωργο το πλεγμα ειναι στα ειδη μακετας εκει που βρηκες και τα φυλλα αλουμινιου.. εφοσον δεν ειχε εκει προφανως ειχε τελειωσει.... δοκιμασε και σε αλλο υποκ/τημα εαν εχεις την δυνατοτητα οσο για τα μαρκαδορακια πανε χρονια που τα ειχα παρει και δεν θυμαμαι σε ποιο σημειο του καταστηματος ηταν.... φανταζομαι οτι λογικα θα βρισκονται με τους υπολοιπους μαρκαδορους.... στη φωτο μπορεις να δεις τις μαρκες καθως και το πως γραφουν σε σκουροχρωμη επιφανεια για να δεις εαν κανει για την δουλεια που το θες... ελπιζω να σε βοηθησα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Οκτώβριος 8, 2004 Author #55 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από catgirl Ναι, ναι... έχω πολλά τέτοια... Είναι υπέροχα!Η μετατροπή είναι εκπληκτική shaman... Μου άρεσε πολύ το τελικό αποτέλεσμα...Δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με μετατροπές αλλά η καλύτερη που έχω δει ποτέ είναι το 64bit του zapwizard.com, εκπληκτικός τύπος! Thanx cat!Εγώ έχω ψαρώσει με 2 work logs που παρακολουθώ... Αφορούν case mods με θέματα απο το Doom3.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Οκτώβριος 9, 2004 #56 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2004 Thanx Κοπρίτης!! Θα ξανακοιτάξω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.