Kingakias24 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2013 Καλημέρα παδιά . Όπως λέω και στον τίτλο , ψάχνω για ένα οικονομικό headset με τιμή από 30 με 40 εούρα ( βαρία τα 40 ) . Επειδή δεν ασχολούμαι καθόλου με τον ήχο και δεν έχω ψαχτεί καθόλου πάνω σε αυτό το πεδίο , θα ήθελα να μου προτείνετε κάτι . Μέχρι στιγμής , με μία γρήγορη ματιά που έριξα στον σκρουτζη , βρήκα τρία από δαύτα . 1) Ozone Rage ST 2)Superlux HMC 660 3)Genius HS-G550 Το τελευταίο , το έχει και το e-shop , με λιγότερα και με δωρεάν μεταφορικά ( αν δεν με απατά η μνήμη μου ! ) .Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχει μικρόφωνο ( στανταράκι ) και να είναι οικονομικό ( αν γίνεται και value for money για την κατηγορία του ) . Εν τέλει νομίζω πως ψάχνω πολλά , δίνω λίγα και πιστεύω πως θα πάρω πολύ λιγότερα :red: . Ευχαριστώ και καλή μας τύχη ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιούλιος 11, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2013 [MENTION=2162]GruntGR[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιούλιος 11, 2013 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2013 push the (search) button Link to comment Share on other sites More sharing options...
kilahed Ιούλιος 11, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2013 Παρε αυτα εδω για οικονομικά καλα είναι LINK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kingakias24 Ιούλιος 12, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2013 @gdp77 και @GruntGR( όταν πάτησα το button έγινε αυτο , :computer: ) ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή , θα το έχω υπόψιν μου και για άλλη φορά που θα πάρω headset ! @kilahed , thanks man ! Νομίζω πως θα καταλήξω σε αυτό . Link to comment Share on other sites More sharing options...
undertaken316 Ιούλιος 20, 2013 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2013 Για ένα 10ρικο παραπάνω αξίζουν τα Razer Hammerhead που μόλις βγηκανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.