Sakis Σεπτέμβριος 24, 2004 Author #41 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 Μαλιστα με 201 και 67 δουλεουν και τα ελληνικα win. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Σεπτέμβριος 24, 2004 Author #42 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 Μου φενεται τα εχει σκατωσει η gigabyte με το bios στο συγκεκριμενο βoard,εριξε το βαρος της ισως μονο στην pro version. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Σεπτέμβριος 24, 2004 Author #43 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 LOL εντωμεταξει αυτο το βιος δεν με αφηνει να διαλεξω 1T μολις προσπαθησω κολαει το βios Link to comment Share on other sites More sharing options...
kbilly13 Σεπτέμβριος 24, 2004 #44 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 τα έλυσες όλα, και να τα ξαναβάλεις προσεκτικά? ξέρω είναι πακέτο... δεν ξεχνάω τι τράβηξα με το chaintech... δεν αποκλείεται να έπεσες σε μούφα - έψαξες στο net για αντίστοιχα προβλήματα με το συγκεκριμένο Mobo? πάντως είναι πολύ "χοντρό"... να έχει τέτοια προβλήματα το bios αυτό καθ'αυτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Σεπτέμβριος 24, 2004 Author #45 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 Βασιλη τα εκανα ολα μα ολα.Δεν εχω βρει τιποτα αντοιστιχο στο net μου φενεται ειμαι ο ΠΡΩΤΟΣ LOLετσι μου ερχεται να βαλω κανα bios απο το pro μπας και ξεκολησει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Σεπτέμβριος 24, 2004 Author #46 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 καλα για το 1T δουλευει το A64 TWEAKER αλλα αμα ειναι να κλικαρω 100 φορες σε καθε boot για να τρεξω εκει που θελω χεσε μεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 25, 2004 #47 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2004 τώρα με το 67AGP δε μπορείς να clockάρεις πάλι? γενικά έχει αλλάξει κάτι? Mε τις A-DATA δοκίμασες να κάνεις αυτό που σου είπαν τα παιδιά? (να κάνεις clear Cmos πριν τις βάλεις...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Σεπτέμβριος 25, 2004 Author #48 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2004 Δεν γινεται τιποτα endu δυστιχως,παντως πρωτη φορα βλεπω τετοιο πραγμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Σεπτέμβριος 25, 2004 Author #49 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2004 Παιδες αλλαξα τον επεξεργαστη με εναν AX 3000+ XPMW 0428,ο προηγουμενος ηταν AR 3000+ εβαλα και το f3 και τουλαχιστον λοκαρει το pci και τον δοκιμαζω με prime για λιγο να δω πως παει. Θα παιξω λιγο ακομα και απο δευτερα βλεπουμε τι γινεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Σεπτέμβριος 25, 2004 Author #50 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2004 εδω ειμαι βεβαια με την ινφινεον στα 166 απο bios,θα δω ποσο μπορει να φτασει.Γ@μωτο θελω την a-data μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Σεπτέμβριος 25, 2004 Author #51 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2004 Τουλαχιστον πηρα λιγο τα απανωμου με τo cpu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kbilly13 Σεπτέμβριος 25, 2004 #52 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2004 EΞΑΙΡΕΤΙΚ’ θα έλεγα! μπράβο με 1.52 είσαι στα 2400 prime stable! πάει καλύτερα από τον δικό μου 3200+ μακράν! :T: (έχεις dual bios? αν ναι, εγώ θα δοκίμαζα το bios από την pro... - όχι στο main, αλλά στο back-up bios...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Σεπτέμβριος 25, 2004 Author #53 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2004 Αρχική απάντηση από kbilly13 EΞΑΙΡΕΤΙΚ’ θα έλεγα! μπράβο με 1.52 είσαι στα 2400 prime stable! πάει καλύτερα από τον δικό μου 3200+ μακράν! :T: (έχεις dual bios? αν ναι, εγώ θα δοκίμαζα το bios από την pro... - όχι στο main, αλλά στο back-up bios...) εχω κι αλλο βασιλη,δεν ξερω κατα ποσο ειναι prime stable καθοτι μονο μια ωρα το ετερξα,αλλα ειναι και αυτο ενα σημαδι. ΔΥΣΤΙΧΩΣ την τρελα μου μεσα δεν εχω dual bios,αλλα μην νομιζεις οτι δεν δοκιμασα και ετσι αλλα δεν ταιριαζουν τα bios της pro ειναι το διπλο,αλλιως θα το εβαζα και οτι γινει,ισως ο endu ξερει να μας πει αν γινεται να το βαλω και τι ειναι πιθανοτερο να γινει αμα το βαλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Σεπτέμβριος 25, 2004 Author #54 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2004 αυτο ειναι με 1T δοκιμασα και 250 htt αλλα δεεεε!!! Αυτα βεβαια με το clock gen ετσι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kbilly13 Σεπτέμβριος 25, 2004 #55 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2004 Αρχική απάντηση από Sakis [Σήμερα, στις 17:49] εχω κι αλλο βασιλη,δεν ξερω κατα ποσο ειναι prime stable καθοτι μονο μια ωρα το ετερξα,αλλα ειναι και αυτο ενα σημαδι. άντε να δούμε που θα φτάσει! μήπως έχεις watercooling? (καλά, αφού δεν έχεις dual bios, άστο καλύτερα το bios της pro... ) δεν δοκιμάζεις να τσιμπήσεις λίγο και τα ρεύματα?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Σεπτέμβριος 25, 2004 Author #56 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2004 Μπααα με ενα artic cooling ultra ειμαι στις 2250.Ρευμα μονο απο το easy tune αν θα παρει γιατι οπως ειπα πιο πανω αν θα δωσω απο bios εστω και λιγο τρωω φολα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kbilly13 Σεπτέμβριος 25, 2004 #57 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2004 τι λέμε τώρα! και έτσι να το αφήσεις είναι εξαιρετικά καλά! 470 mhz πάνω, 1.52vcore prime stable, με ddr/333 στα 205 και 1Τ, αθόρυβη αερόψυξη.... (μπορείς να μου βρεις και μένα ένα τέτοιο stepping? - αν ναι στείλε p.m. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Σεπτέμβριος 25, 2004 Author #58 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2004 Βασιλη κοιτα τα pm σου. Εδωσα 1.55 απο easy tune το cpu-z ομως φενεται να μην διαβαζει καλα. μην ξεχναμε οτι η cpu ειναι μονο 3ωρων. Τεσπα το βασικο ζητημα δυστχως παραμενει,κριμα γιατι τα αγγλικα μου δεν φτανουν αλλιως θα εστελνα ενα email στην gigabyte ετσι για διαμαρτυρια ρε παιδι μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Σεπτέμβριος 25, 2004 Author #59 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2004 και ενα super pi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kbilly13 Σεπτέμβριος 26, 2004 #60 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2004 Saki, αν βάλω vcore= auto, μου το πάει στα 1.58v! (1.55 + overvoltage) - δεν ξέρω αν ισχύει και σε σένα αυτό... το έχεις δοκιμάσει?(δες και τα pm σου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.