kbilly13 Σεπτέμβριος 24, 2004 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 μην πτοείσαι! το Motherboard rules! κάτι μπορεί να μην έχει "πατήσει" καλά, κάτι μπορεί να μην έχει σεταριστεί σωστά, ξαναπέρνα και το τελευταίο (official) bios καλού-κακού.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Σεπτέμβριος 24, 2004 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 έχει βγει ένα bios beta για αυτήν την μητρική .Το διάβασα σε ένα φορουμ χτες που έψαχνα κάτι αλλά δεν θυμάμαι το link τώρα.Για δες μπας και αυτό σου κάνει δουλειά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Σεπτέμβριος 24, 2004 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 τελικά το έψαξα και το βρήκα αλλά είναι το F3a beta οπότε δεν κάνει αφού έχετε το f5.Πάντος έγραφε κάτι ενδιαφέρον κάποιος σε αυτό το forum.Για το πρόβλημα που χάνει τις ρυθμίσεις κατά το boot η gigabyte έγραψε:One advise to you all if you haven´t noticed it. WHEN YOU TRY OVERCLOCKING OR CHANGING MULTIPLIERS YOU NEED TO BOOT ONES WITH FSB 201MHz AND PCI/AGP 67MHz SO THAT THE LOCKS WORK. you just have to do it always first.one example. if somehow my bios resets itself I do it this way. I go to bios and set FSB 201MHz and AGP/PCI 67MHz. Then Vcore from NORMAL to 1.55V.I also set MEM from AUTO to 200 and then I set mem settings from AUTO to MANUAL and then for example my settings for the ram which are 3-8-10-3-3-7-2-2-2-2 and 2T ENABLED to DISABLED.Then I reboot. and go once again to bios and now I adjust FSB 240MHz and leave AGP/PCI to 67MHz. After that I reboot and when it reboots I can notice from the first screen do the settings work if I can see that FSB is 240MHz.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Σεπτέμβριος 24, 2004 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 τι χρονους εχεις βαλει στης a-data? 3-4-4? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 24, 2004 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 Βαλε το ΗΤ στο 3χ και ξαναπροσπαθησε......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Σεπτέμβριος 24, 2004 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 Δεν ξέρω αν βοηθάει σε τίποτα αλλά εγω με το K8NSNXP δεν έχω πρόβλημα, είναι όλα ανοιχά απο το πρώτο μπουτάρισμα, φυσικά στο ΗΤ Χ5 δεν με αφήνει να ανεβάσω, λογικό αυτό αλλά σε άλλη θέση εχω ανεβάσει fsb 240, μνήμες εχω αλλάξει, κάτι που παρατήρησα ήταν οτι με το defoult bios είχα κρασαρίσματα στους nforce drivers και μόλις αναβάθμισα σε f5 ώς δια μαγείας που λένε όλα δουλεύουν μια χαρά.Μνήμες δοκίμασα kingston value 400 & corsair 400 χωρίς πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Σεπτέμβριος 24, 2004 Author #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 Παιδια ναστε καλα ολοι. crmaris το εχω διαβασει και εγω αυτο,το θεμα ειναι ομως οτι δεν μπορω να πειραξω htt &agb παταω εντερ για να ανοιξουν και δεν ανοιγουν οποτε δεν μπορω να αλαξω τιποτα. ZYX δοκιμασα με την ινφινεον επανω και εβαλα 3/4/4/8 καθως και με διαιρετη στα 133 μετα εβαλα επανω την a-data αλλα δεν θελει να παιξει με τιποτα. greekfragma εχω ηδη προσπαθησει αλλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Σεπτέμβριος 24, 2004 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 οταν ξαναεβαλες τις adata εκανες cmos? παιξε λιγο με το cas βαλτο 2,5 και εμανα στα bh6 μολις εβαζα 2 cas δεν ανηγε με τπτ η μητρικη με 2,5 επαιζε κανονικα. και μην βαζεις διαιρετη για αρχη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Σεπτέμβριος 24, 2004 Author #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 Αρχική απάντηση από zyx οταν ξαναεβαλες τις adata εκανες cmos? παιξε λιγο με το cas βαλτο 2,5 και εμανα στα bh6 μολις εβαζα 2 cas δεν ανηγε με τπτ η μητρικη με 2,5 επαιζε κανονικα. και μην βαζεις διαιρετη για αρχη Εχω δοκιμασει και με 2,5/3/3/8 και χωρις διαιρετη και φυσικα cmos.Σε κανα μισαωρο θα τα βγαλω ολα να ξυπνισω λιγο πρωτα και να πιο ενα καφε,να ζεσταθει και το cpu λιγο για να μην κολησει στην ψυκτρα,ευτυχως που εχω 5 μερες αδεια μου φενεται βρηκα δουλεια να κανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Σεπτέμβριος 24, 2004 Author #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 Δυστιχως δεν γινεται τιποτα μαλον επεσα σε ελατωματικο η δεν ξερω και εγω τι.:bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Σεπτέμβριος 24, 2004 #31 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 αφου λες οτι με τις αλλες μνημες δουλευει καλα ετσι δεν ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Σεπτέμβριος 24, 2004 Author #32 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 Αρχική απάντηση από zyx αφου λες οτι με τις αλλες μνημες δουλευει καλα ετσι δεν ειναι? zyx με την ινφινεον δουλευει και με μια pc133 που δοκιμασα δουλευει,αλλα ουτε htt μπορω να δωσω ουτε ρευμα στο cpu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Σεπτέμβριος 24, 2004 #33 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 δεν μπορω να καταλαβο οταν λες δεν μπορεις να δωσεις ρευμα. καμια αλλη μνημη εχεις να δοκιμασεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Σεπτέμβριος 24, 2004 Author #34 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 Λοιπον απο την αρχη. 1)οτι ρυθμησεις και να βαλω στο βios το pc δεν ανοιγει εαν εχω επανω την a-adata,κανει τα χαρακτηριστικα μπιμπ οπως οταν υπαρχει προβλημα μνημης. 2)εαν δωσω εστω και λιγο ρευμα μεσω βios στο cpu η στο ht στην επανεκινηση το bios φορτωνει τα default σαν να εκανα clear cmos δηλ.(σε λιγο θα ανεβασω και τι μυνημα βγαζει). 3)δεν μπορω να μπω μεσα στο htt=fsb και στο agb και να αλλαξω MHZ,παταω εντερ και δεν ανοιγουν.. :wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Σεπτέμβριος 24, 2004 Author #35 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 αυτο ειναι με μολις +0,850 στην cpu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Σεπτέμβριος 24, 2004 Author #36 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 Παιδια δεστε και αυτο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Σεπτέμβριος 24, 2004 Author #37 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 και αυτο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Σεπτέμβριος 24, 2004 Author #38 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 κατι τρεχει; η μου φενεται; αυτο ειναι με f4-f5f η f7 bios,αν βαλω το f3 μπορω να αλλαξω htt & agbΘα ξαναδοκιμασω να δω αν κλειδωνει και το pci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 24, 2004 #39 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 βάλε το AGP στα 67 από BIOS και ξαναδοκίμασε μάλλον δε lockάρει όπως θα έπρεπε. Αν δε παίξει βάλε 201 και AGP67 και ξαναδοκίμασε με clockgen από Win, Αν δουλέψει το lock με AGP67 κάνε ξανά οc και δες τι γίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Σεπτέμβριος 24, 2004 Author #40 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 20:04] βάλε το AGP στα 67 από BIOS και ξαναδοκίμασε μάλλον δε lockάρει όπως θα έπρεπε. Αν δε παίξει βάλε 201 και AGP67 και ξαναδοκίμασε με clockgen από Win, Αν δουλέψει το lock με AGP67 κάνε ξανά οc και δες τι γίνεται. #οντως δοκιμασα με 67 και κλειδωνει το pci,αυτο ομως με το f3 bios μονο,θα συνεχισω τις δοκιμες για λιγο γιατι με αυτο το bios εχω προβληματα στα win.δεν ανοιγει firewall & antivirus στην μια εγκαντασταση με τα ελληνικα γιατι στην αλλη εχω γερμανικα και δουλευει μια χαραLOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.