Jump to content

dell 2713hm

garthas20

Recommended Posts

Καλά πώς γίνεται να την πουλάει 300€ ο φίλος σου; 500€ και πάνω έχει καινούργια ...!!! Αν πάντως θέλει ο φίλος σου πέστου την αγοράζω εγώ με 350€!!!

φίλε garthas αν για οποιοδήποτε λόγο ο φίλος σου σου τη δίνει 300 ευρώ, εγώ σου προτείνω να την παρεις για πολλούς λόγους. ο πρώτος και κύριος είναι να διαπθστώσεις ιδίοις όμασι τις αρετές της και να αφιερώσεις λίγο χρόνο στη σωστή ρύθμισή της. ο δεύτερος λόγος είναι να δεις αν σε βολεύει τόσο μεγάλη. Βάλτη στο χώρο σου αξιολογησε τις διαστάσεις της με πραγματική χρήση και οχι με απαντήσεις σε ερωτήσεις σε φόρουμ (που είναι πάντα πολύτιμες αλλά όχι τόσο όσο η πραγματική εμπειρία με το προιον) και στο τέλος αν δεις οτι για οποιοδήποτε λόγο δε σαρεσει την πουλας όσο την αγόρασες όχι μόνο σήμερα και μετά από 6 μήνες. απο μένα go for it!

Συμφωνώ με τον psyber.

Στην θέση σου θα την είχα αγοράσει ήδη.

Καλημέρα!!!! Υπάρχει καλύτερο monitor στις 27" 2560x1440 για gaming σε αυτό το εύρος τιμής????? Σύμφωνα με αυτά που διαβάζω αποτελεί μονόδρομο για αυτή τη χρήση αν έχω καταλάβει καλά....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.