Georgesod Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2004 Λοιπόν σήμερα παρέλαβα μια 1250 και είδα ότι το racor της εισαγωγής είναι 1/2 μάλλον, ενώ αυτό από πάνω πιο μικρό 3/8; Είναι φυσιολογικό αυτό; Κι αν ναι τι αντάπτορα θα χρειαστώ; Πάντως πήρα και κάτι clearflex και φαίνονται γ@μάτα καμιά σχέση με τα eheim που έβλεπα σε κάτι ενυδρεία σήμερα. Όμως 7.5/m Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Σεπτέμβριος 23, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2004 ρε παιδιά...... τους clearflex τους βρήκα στα χανια σε μια τρύπα με το κωδικο όνομα "ΑΛΦΑΔΟΛΑΣΤΙΧΟ" και τους αγόρασα με το κιλό πρέπει να μου βγήκε κάτω απο /μέτρο μη τους ψωνίζεται απο υποψιασμένα μαγαζιά..... βλάπτει την τσέπη σας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Σεπτέμβριος 23, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2004 Το ρακόρ εξαγωγής στη δική μου 1250 είναι 1/2" αλλά νομίζω ότι είχε και ένα ακόμα μήπως ήθελες να βάλεις άλλο σωλήνα.Για την εισαγωγή δεν ξέρω τι παίζει γιατί την έχω βυθισμένη, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είχα βρει άλλο ρακόρ για 1/2" μέσα στο κουτί της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Σεπτέμβριος 23, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2004 Οντως το επανω ρακορ ειναι 3/8.Απ οτι εχω δει απο αγγλια εχουν ανταπτορες ελλαδα δεν εχω δει.Δεν υπαρχει ρακορ να βρεις στα υδραυλικα οπως βρηκα εγω για την L30? Οι clearflex ειναι κορυφη παντως Καλοριζικα και καλοδουλευτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Σεπτέμβριος 23, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2004 Αρχική απάντηση από jdrogas [Σήμερα, στις 23:22] Οντως το επανω ρακορ ειναι 3/8.Απ οτι εχω δει απο αγγλια εχουν ανταπτορες ελλαδα δεν εχω δει.Δεν υπαρχει ρακορ να βρεις στα υδραυλικα οπως βρηκα εγω για την L30? Οι clearflex ειναι κορυφη παντως Καλοριζικα και καλοδουλευτα Thank's Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Σεπτέμβριος 23, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2004 σε ένα φίλο που την αγόρασε φάγαμε την ίδια ήττα και βάλαμε (μπακαλέ λύση)10μμ σωλήνα που από την άλλη άκρη μπήκε σφηνωτά στο block οπότε δεν πειράξαμε την άκρη της αντλίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsihlini Σεπτέμβριος 23, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2004 Αρχική απάντηση από DarkSaga ρε παιδιά...... τους clearflex τους βρήκα στα χανια σε μια τρύπα με το κωδικο όνομα "ΑΛΦΑΔΟΛΑΣΤΙΧΟ" και τους αγόρασα με το κιλό πρέπει να μου βγήκε κάτω απο /μέτρο μη τους ψωνίζεται απο υποψιασμένα μαγαζιά..... βλάπτει την τσέπη σας.... στην κυψελη απεναντη εε?? και εγω απο εκει τους πειρα και μου τους βαλανε και εμενα με το κιλο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Σεπτέμβριος 23, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2004 Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 23:19] ρε παιδιά...... τους clearflex τους βρήκα στα χανια σε μια τρύπα με το κωδικο όνομα "ΑΛΦΑΔΟΛΑΣΤΙΧΟ" και τους αγόρασα με το κιλό πρέπει να μου βγήκε κάτω απο /μέτρο μη τους ψωνίζεται απο υποψιασμένα μαγαζιά..... βλάπτει την τσέπη σας.... Aν είναι έτσι στείλε μου 2.5 κιλά και 10m Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Σεπτέμβριος 23, 2004 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2004 η δικια μου ειχε εισαγωγη >1/2" και εξαγωγη 1/2" ID παντα...για δοκιμασε να δεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 24, 2004 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 @DarkSaga,τα clearflex ειναι 10mm εξ και 8mm εσωτ??Ειναι σκληρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.