Jump to content

Καλημερα polonos way©

Simon

Recommended Posts

Enjoy!! :jump1:

Επειδη ειναι κριμα να χανονται στο off topic, οποιος θελει ας βαζει εδω τα ποστ του πολυαγαπημενου polonos για να μεινουν για τις επομενες γενιες. Θα βαζω κι εγω αν δε με προλαβετε

Dont ban me :neo:

Και εκει που οσο περναει ο καιρος εκπαιδευω τον σκυλο μου στο θεμα τουαλετας.

Δεν τα κανει στο σπιτι μεν αλλα στη βεραντα δεν λεει οχι.

Κατεβαινουμε ΒΟΛΙΔΑ κατω γιατι ο δαιμονας του αρχιζε να βλεπει το φως της ημερας.

Ψαχνει ο σκυλος, ψαχνει ξανα ψαχνει και τυχαια στο στενο περναει ενα ζευγαρι.

Βλεπει ο τυπας τον σκυλο και αρχιζει να του κανει σμουτς σμουτς.

:fie:

ΤΕΕΕΕΕΝΤ παμε λεω :happy:

Ξανα σμουτς σμουτς, τι ωραιος που εισαι μωλεεε

:shifty:

Τεεεεντ παμε μαζι ομορφα ερχεται ο σκυλος

Κανει ο τυπος μια κινηση τον πλησιαζει.

Πριν τον φτασει του λεω σορρυ αλλα ο σκυλος εκπαιδευεται. :pleasantry:

Ναι, "ξερω απο σκυλια μην ανησυχεις" απανταει.

Σκυβει πανω απ'τον σκυλο και αρχιζει να τον χαιδευει, αχου μωλε ομολφε κι τετοια.

Μεσα σε ολα αυτα η τυπισσα λιγο αμετοχη. :coax:

Ο σκυλος αποσυντονιστηκε ΤΕΛΕΙΩΣ

Γυρναω κι του λεω, ωραια κοπελα εχεις, να της βαλω λιγο δαχτυλο ?

:...: εεεεε ?

Τι εεεεεε ρε φιλε ? με ρωτησες αν μπορεις να τον χαιδεψεις ?

Εγω ειδες... κυριος, σε ρωτησα ! (η τυπισσα γελαει κατω απ'τη μυτη της)

εεεεεεεε ?

Τι εεεεεε ρε ? τρεχω εγω σαν τον μλκα με τη τσιμπλα στο ματι για να χ#σει ο σκυλος κι μου τον αποσυντονιζεις ?

ε που να ξερω ?

Αυτο λεμε τοση ωρα, ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕΣ πανιβλακα.

Και μεταξυ αλλον ο σκυλος εχει ψυλλους, στη θεση σου θα πηγαινα φαρμακειο.

Αιντε μλκα τωρα θες να το παιξεις γνωστης με ξενο σκυλο.

Ουρτ

Αντε καλη σας μερα :*

Χθες η κοπελα μου η οποια ειναι ανεργη εγγεγραμενη στον οαεδ και εχοντας τη καρτα μαζι της.

Ηταν στο μετρο, τη σταματησαν για ελεγχο, εκεινη τη ωρα και αφου αγχωθηκε δεν εβρισκε (ισως κι να εχασε το εισητηριο της )

Ανεφερε στον υπαλληλο πως ειναι ανεργη και εχει καρτα ανεργιας, η απαντηση ηταν "δεν μου λεει κατι αυτο)

Σαν μικρο ψαρακι εδωσε ταυτοτητες διαυθυνση τα παντα.

Πηρα σημερα το πρωι τη κληση και μαζι με τη καρτα ανεργιας βρηκα τον προισταμενο ο οποιος τυχαινει να ειναι γνωστος γνωστου ο οποιος μου χρωσταει χαρη.

Επειδη ξερω πως δεν επιτρεπεται κανονικα να γραψει καποιον που ειναι ανεργος κλπ. Τ

Του λεω δεν θελω να τη σβησεις, αφου ειναι χαζη η αλλη και δε γνωριζει τα δικαωματα της ας τη πλερωσει δε με νοιαζει.

Το λαμογιο που ειπε ομως "δεν μου λεει κατι αυτο" θελω να το βρω και να του περασω δυο χερακια ξυλο και φυσικα θα υποβαλλω καταγγελια.

Ο ιδιος γνωστος γνωστου μαλιστα θα αναλαμβανε το περιστατικο.

Παντως γατακια γυναικες, εμας που μας βρισκετε καλα παιδια μας πουλατε μαγκιες τσαμπουκα και νευρα, οταν ομως πρεπει να υπερασπισετε τα δικαωματα σας (μου καιγατε και σουτιεν στις πλατειες παναθεμα σας) πατε σαν τα προβατα για σφαγη. μπεεεεεε

Η κοπελα μου εχει στειλει αμετρητα βιογραφικα σε γυμναστηρια, κολυμβητηρια κλπ

Εχει παρακολουθησει σεμιναρια, εκπαιδευσεις, αποφοιτος ΑΕΙ με 4χρονια προυπηρεσια στον κλαδο της.

Μεσα σε ολα τα CV που ειχε στειλει τον απριλιο τη πηραν τηλ τη περασμενη εβδομαδα.

Παει στη 1η συνεντευξη (πλουσια γειτονια της Αθηνας) ολα καλα ολα ωραια.

θα ερθεις και στη 2η συνεντευξη μας της λενε (στο αλλο ακρο της Αθηνας) αυτη τη φορα.

Παει και σε αυτη τη συνεντευξη (χωρις να μαθει κατι καινουργιο ουσιαστικα)

Της ελεγαν εκει τις γνωστες μλκιες κλπ κλπ

Μετα τη 2η συνεντευξη αφου συζητουσαμε το θεμα, μου λεει πως της φανηκε περιεργο ο τυπος που της ειπε να φερει μαζι της αν θελει καποιον γνωστο, φιλο, συναδερφο (οχι απαραιτητα) για να δουλεψει γι'αυτους.

Εκει το μαλ@κοραδαρ μου αναψε δυο κοκκινα λαμπακια.

Τη παιρνουν τηλ, της λεει ελα για ενα 3ο! ραντεβου να συζητησουμε για τη εκπαιδευση (:blink:) κλπ.

Ρε συ της λεω, ρε αγαπη μου, κλεισε ενα ραντεβου το σαββατο να παμε βολτα μαζι παρεα.

Φτανουμε λοιπον στο γυμναστηριο.

Ο τυπος (1,45 με χερια σε αναταση κι μπυροκοιλια καραφλα κλπ) ξεκιναει να μας εξηγει τη "πολιτικη" της "εταιριας"

Πεταει απο δω τη λεξη "εκπαιδευση" πεταει απο κει τη λεξη "εκπαιδευση"

Οπου σε καποια φαση γυναω κι του λεω, οκ μεγαλε πες μου τι σκ@τα ειναι αυτη η εκπαιδευση γιατι θα σκασω.

Η "εκπαιδευση" μας λεει διαρκει τεσσερα 3μηνα οπου η ΧΡΕΩΣΗ ειναι 500ε!!!!! το 3μηνο

Με πιανει ενα γελιο...

Ρωταω εγω (ο μλκας) :haha:

Αυτο το διαστημα των 12μηνων θα πληρωνεται απο σας για τις υπηρεσιες που θα προσφερει ?

Οχι μου λεει, θα κανετε τη πρακτικη πανω στους πελατες μας και δεν θα πληρωνεστε.

Κρατιεμαι ακομα, πραγματικα κρατιεμαι και συνεχιζω παιδια....

Μετα το τελος της "εκπαιδευσης" δεσμευεστε πως θα εργαστει σε εσας για καποιο χρονικο διαστημα?

Οχι μου απανταει, μαλιστα το οτι θα πληρωσει δεν σημαινει πως θα τη κρατησουμε

Ωραια λεω, η εκπαιδεση σας ειναι αναγνωρισμενη απο τη ΣΙΓΑ η καποια ομοσπονδια ?

Οχι μου λεει αλλα με τη εκπαιδευση μας θα σας ανοιξουν ολες οι πορτες ειδικα στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ !

Ξανα γελαω εγω στο μεταξυ, με εχει πιασει ενα νευρικο γελιο και δεν μπορω να σταματησω να γελαω.

Σηκωνομαι απο τη καρεκλα και του λεω.

Επειδη προφανως ψαχνεις θυματα και εμεις δεν ψηνομαστε θα σου προτεινα να δωσεις τωρα τσακα τσακα 10ευρουλακια για τις βενζινες μας και τα εισητηρια που ξοδεψε η δεσποινις απο'δω για τις μλκιες σου.

Και εγω του λεω θα σκεφτω αν πρεπει να σου κανω καταγγελια η οχι.

Υπαρχει παντα εναλλακτικη να μπουν οι ορχεις σου στη πρεσα ποδιων....

Τα εδωσε φυσικα :innocent:

Αντε καλημερες και καλο μηνα !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.