GoriLLakoS Ιούνιος 10, 2009 #1961 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2009 Αυτό που αναφέρεις είναι κάτι προσωπικό και άσχετο με το θέμα. Αφού όμως το έθεσες δημόσια και προσβλητικά θα απαντήσω δημόσια και μετά θα σβήσω το ποστ. Θα μπορούσες λοιπόν να ζητήσεις εξηγήσεις με pm και όχι να δημιουργείς εντυπώσεις.Δεν έχω πει τίποτα ούτε δεξιά ούτε αριστερά για σένα.Αν υπάρχει έστω κι ένας που να πει κάτι τέτοιο, να το πει μπροστά μου.EditΜάλιστα επειδή σε έχω γνωρίσει κι από κοντά, μου είσαι συμπαθής.Και εσύ όταν μιλάς για το πρόσωπο μου σε άλλον και όχι σε εμένα, δημόσια το θέτεις. Δεν με νοιάζει να ζητήσω εξηγήσεις σε πμ γτ προφανώς δεν με νοιάζει η γνώμη σου. Εντυπώσεις δημιουργεί ο καθένας για τον εαυτό του και όχι για τους άλλους.Αν έχεις πει και εσύ ******* για εμένα να το πέις εδώ και όχι δεξιά και αριστερά.Αδιάφορο το αν σου είμαι συμπαθής ή όχι.@ΓιανγκΤ Έχω...αλλά τους δέιχνω όταν πρέπει και όπου πρέπει και στην συγκεκριμένη φάση δεν με ενδιέφερε να τους δέιξω ή να υποκριθώ σαν και εσάς πώς διαθέτω.Και ούτε μπορεί κανένας να μου πέι μέσω ιντερνετ αν διαθέτω πολιτισμένους τρόπους ή όχι.Άμα θές πάμε για καφέ...γιατί απο το νέτ δεν πρόκειται ούτε εγώ να καταλάβω τι άνθρωπος έισαι ούτε και εγώ εσένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Ιούνιος 10, 2009 #1962 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2009 Γιατί τρώγεσαι? Δεν έχω πάρε δώσε ή κουβέντες με λαμπίτες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 10, 2009 #1963 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2009 Και εσύ όταν μιλάς για το πρόσωπο μου σε άλλον και όχι σε εμένα, δημόσια το θέτεις. Δεν με νοιάζει να ζητήσω εξηγήσεις σε πμ γτ προφανώς δεν με νοιάζει η γνώμη σου. Εντυπώσεις δημιουργεί ο καθένας για τον εαυτό του και όχι για τους άλλους.Αν έχεις πει και εσύ ******* για εμένα να το πέις εδώ και όχι δεξιά και αριστερά.Αδιάφορο το αν σου είμαι συμπαθής ή όχι.@ΓιανγκΤ Έχω...αλλά τους δέιχνω όταν πρέπει και όπου πρέπει και στην συγκεκριμένη φάση δεν με ενδιέφερε να τους δέιξω ή να υποκριθώ σαν και εσάς πώς διαθέτω.Και ούτε μπορεί κανένας να μου πέι μέσω ιντερνετ αν διαθέτω πολιτισμένους τρόπους ή όχι.Άμα θές πάμε για καφέ...γιατί απο το νέτ δεν πρόκειται ούτε εγώ να καταλάβω τι άνθρωπος έισαι ούτε και εγώ εσένα.Ορίζεις λίγο το "σαν εσάς"; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 10, 2009 #1964 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2009 Σβήσε το το σαν εσάς..κάνε το σας μερικούς απο εσάς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 10, 2009 #1965 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2009 Δεν είμαστε όλοι υποκριτές δηλαδή αλλά μερικοί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkak Ιούνιος 12, 2009 #1966 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2009 sorry λαθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red_Alert Ιούνιος 14, 2009 #1967 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2009 Σε ροζ βγαινει?...:hang2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
africa84 Ιούνιος 14, 2009 #1968 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2009 I CAN HAS CHEEZEBURKER. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Ιούνιος 15, 2009 #1969 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2009 :banging::banging::banging::happy2::happy2::happy2::clap::clap::clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούνιος 15, 2009 #1970 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2009 Το πας αλλού.Εγώ έκανα μια απλή ερώτηση.Το διάβασες κάπου ή τον ξέρεις και λές ότι πήγαινε προς τα εκεί μόνο και μόνο για αυτόν τον λόγο.Αν θες απάντα μόνο σε ότι ρώτησαThanxΟΚ άμα θες να το παίξουμε έτσι, εγώ ζητάω να μου αποδείξεις ότι τα παλικάρια έκαναν τη διαδρομή τους για να πάνε Σούνιο και ξαφνικά βγήκε από το πουθενά μια κάμερα που είχαν να τραβήξουν το Ναό του Ποσειδώνα προφανώς, και επειδή ο τύπος με την Λάμπο τους έβρισε τη μάνα τον πέρασαν για σπάσιμο με το Ντάτσουν.Α, και μείνε στο τι ξέρεις ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 15, 2009 #1971 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2009 ΟΚ άμα θες να το παίξουμε έτσι, εγώ ζητάω να μου αποδείξεις ότι τα παλικάρια έκαναν τη διαδρομή τους για να πάνε Σούνιο και ξαφνικά βγήκε από το πουθενά μια κάμερα που είχαν να τραβήξουν το Ναό του Ποσειδώνα προφανώς, και επειδή ο τύπος με την Λάμπο τους έβρισε τη μάνα τον πέρασαν για σπάσιμο με το Ντάτσουν.Α, και μείνε στο τι ξέρεις ε; Ξανα διάβασε τι έγραψες Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Ιούνιος 15, 2009 #1972 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2009 jesus ειστε πολύ κουρασμένοι όμως. μην πει κάποιος κάτι διαφορετικό και δεν το καταλάβετε. να τον φάτε τον άνθρωπο Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούνιος 15, 2009 #1973 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2009 "Δεν μου αρέσει όμως άνθρωποι να είναι τόσο απόλυτοι σε πράγματα που ενδέχεται να μην έχουν ιδέα και να καταδικάζουν το οτιδήποτε για τον ίδιο λόγο." Και να προσθέσω ότι δεν μου αρέσει να προσπαθεί κάποιος σώνει και καλά να "βγει από πάνω", να έχει τον τελευταίο λόγο, να ψάχνει λέξεις-κουβέντες-κόμματα-τελείες για επιχειρήματα και να περνάει το δικό του αλλιώς η συζήτηση δεν κλείνει ποτέ. Και γυρνάω σε αυτό που είπα και νωρίτερα και κακώς δεν έκανα, σταματάω γιατί παίζουμε μου φαίνεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 15, 2009 #1974 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2009 "Δεν μου αρέσει όμως άνθρωποι να είναι τόσο απόλυτοι σε πράγματα που ενδέχεται να μην έχουν ιδέα και να καταδικάζουν το οτιδήποτε για τον ίδιο λόγο."Και να προσθέσω ότι δεν μου αρέσει να προσπαθεί κάποιος σώνει και καλά να "βγει από πάνω", να έχει τον τελευταίο λόγο, να ψάχνει λέξεις-κουβέντες-κόμματα-τελείες για επιχειρήματα και να περνάει το δικό του αλλιώς η συζήτηση δεν κλείνει ποτέ. Και γυρνάω σε αυτό που είπα και νωρίτερα και κακώς δεν έκανα, σταματάω γιατί παίζουμε μου φαίνεται Αυτό το έγραψες για μένα η για σένα ? Πιο πολύ σε εσένα ταιριάζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούνιος 15, 2009 #1975 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2009 Αυτό το έγραψες για μένα η για σένα ?Πιο πολύ σε εσένα ταιριάζει Ταιριάζει πιο πολύ σε όποιον κλείνει τα posts του με ";)" για να δείξει ότι είπε κάτι έμπειρο, ψαγμένο και σωστότερο από τα άλλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 15, 2009 #1976 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2009 Ταιριάζει πιο πολύ σε όποιον κλείνει τα posts του με ";)" για να δείξει ότι είπε κάτι έμπειρο, ψαγμένο και σωστότερο από τα άλλα.καινούργιος κώδικας των forum είναι αυτό? :SΔεν το ήξερα. Άμα είναι έτσι πάω να τα σβήσω απ όλα τα ποστ μου. :SΑλλά όχι, κάτσε να θυμηθώ.Αυτός το ξεκίνησε εδωhttp://www.thelab.gr/showpost.php?p=1062642573&postcount=12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexios Ιούλιος 8, 2009 #1977 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2009 χθες το βράδυ είδα το marley and me.. μεγάλη απογοήτευση.. φυσικά δεν ήξερα ότι η ταινία ήταν για τον σκύλο. νόμιζα πως ήτανε κομμωδία... οπότε ήταν μεγάλη βαρεμάρα για μένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexios Ιούλιος 8, 2009 #1978 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2009 αυτά είναι απίστευτα πράγματα.. αυτοί οι άνθρωποι πραγματικά δεν έχουν ζωή Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexios Ιούλιος 8, 2009 #1979 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2009 το demonoid μια χαρά λειτουργεί πάντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexios Ιούλιος 8, 2009 #1980 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2009 ήθελα να μάθω εάν όντως κάνουν δουλειά αυτά.. σκεφτόμουνα να αγοράσω cooler αλλά δεν 'ημουν σίγουρος ότι όντως κάνουν διαφορά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.