christaras Μάρτιος 9, 2009 #1681 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2009 πες τα ρε φιλε ! κ μετα λεμε για ελευθερια λογου στα φορουμ. στο κατω κατω εγω το ειπα αυτο για να ευχαριστησω τα παιδια που μου απανταγανε στις ερωτησεις μου ,επειδη δεν ξερω κ τα παντα οπως μερικοι αλλοι..edit ακομα περιμενω την απαντηση σε ολα αυτα του editor dubber αλλα τιποτα!θα συμφωνησω ποιος ο λογος να ειμαστε σε ενα φορουμ και να σκεφτομαστε τι θα πουμε η θα πρεπει να εχουμε πανω απο 300 ποστ για να μην νομιζει ο καθενας οτι γραφουμε για να μπορουμε να βαλουμε αγγελια μετα απο 6 μηνες ημαρτον δλδ.dubber κατα τη γνωμη μου πολυ λαθος ο τροπος σου αλλα δεν αναφερομαι μονο σε σενα για τα παραπανω απλα σε κανα 2 αλλα ποστ μου ειχα κατι κουλες απαντησεις.και στην τελικη για αυτο υπαρχουν οι admin να μας ενμερωνουν με σωστο τροπο παντα οχι με κραξιμο αν κατι που γραφουμε ειναι ακυρο :sorry: για το μακροσκελες και :OT: post μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Μάρτιος 9, 2009 #1682 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2009 θα συμφωνησω ποιος ο λογος να ειμαστε σε ενα φορουμ και να σκεφτομαστε τι θα πουμε η θα πρεπει να εχουμε πανω απο 300 ποστ για να μην νομιζει ο καθενας οτι γραφουμε για να μπορουμε να βαλουμε αγγελια μετα απο 6 μηνες ημαρτον δλδ.dubber κατα τη γνωμη μου πολυ λαθος ο τροπος σου αλλα δεν αναφερομαι μονο σε σενα για τα παραπανω απλα σε κανα 2 αλλα ποστ μου ειχα κατι κουλες απαντησεις.και στην τελικη για αυτο υπαρχουν οι admin να μας ενμερωνουν με σωστο τροπο παντα οχι με κραξιμο αν κατι που γραφουμε ειναι ακυρο :sorry: για το μακροσκελες και :OT: post μου το off topic συνεχιζεται γιατι πρεπει να μαθουμε οταν πληκτρολογουμε να ξερουμε τι γραφουμε κιολας.Αντε πια :-O θα ηθελα να το συζητησουμε σε καινουργιο τοπικ αλλα επειδη βαριεμαι κ επειδη δεν εχω ορεξη κ χρονο να ασχολουμε με τον καθε :baby::nono::baby: ας το ξεχασω τελικα. σορρυ παιδια για το :sorry: για το αλλα μην ξεχναμε πως ειμαι κ :spam:er. ... (MHN TO ΠΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Μάρτιος 9, 2009 #1683 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2009 κανεις φιλος δεν εχει .καλως ευχαριστω.Κι έπρεπε να μας ενημερώσεις αν έχει κάποιος φίλος σου ή όχι? Σταμάτα το spam!Συγγνώμη φίλε, παραφέρθηκα, δεν είσαι spammer. Το post σου ήταν ουσιαστικότατο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Μάρτιος 9, 2009 #1684 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2009 Δεν κανει καποιος mod και ενα cleanup στο topic τωρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Μάρτιος 9, 2009 #1685 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2009 σιγα μη θιχτω κιολας ειναι πολυ απλοο αστρολαβος ειπε ενα αστειο κ λιγο γελασαμε (εχει πει κ καλυτερα)με το δικο σου ΠΙΣΤΕΨΕ με κανενας δεν γελασε , πιο πιθανο να σε υποτιμησουναν θες συνεχισε ετσι ποσως με ενδιαφερειτο ζητημα ειναι να λεμε χρησιμα πραγματα κ οχι να γεμιζουμε γραμμες με ατακες που ουτε καν για αστειο δεν περνιωνταιτουλαχιστον ενας γελασεδες το ποστ 81επειδη δε γελασες εσυ δε σημαινει οτι δε γελαει κανεις.και εσυ απο μονος σου γεμιζεις ποστ με μπουρδες απλα για να πεις κατιαν δε σου αρεσε το αστειο μου θα μπορουσες να το αγνοησεις και οχι να κατσεις να γραψεις ενα σωρο κατεβατα απλα για να πεις κατι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Μάρτιος 9, 2009 #1686 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2009 το ποιος λεει μπουρδες αγορι μου φαινεταιμηπως καλύτερα να μιλας εσυ με τις εξυπνάδες σου μπας και μαθουμε τιποτα?ενημερωτικα στο λεω εχεις ηδη την φημη του ασοβαρουεγω ας εχω τη φημη οτι μιλαω πολυκοτσανες δεν εχει πει ποτε κανενας οτι λεω Link to comment Share on other sites More sharing options...
christaras Μάρτιος 9, 2009 #1687 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2009 πραγματικα απιστευτο πανε σχδον σαν τον ραπτορ μου :jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Μάρτιος 10, 2009 #1688 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2009 έστω οτι σκάβουν αυτοί οι άλλοι και θάβουν οπτική είναι πιστευεις πως είναι για σένα?για διασύνδεση αστικών κέντρων είναι...Ευχαριστω για την αντιμετωπιση...Την επομενη βρισε με κιολας που εκανα μια ερωτησηSorry για το spam Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάρτιος 10, 2009 #1689 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2009 spammάρεις απο άποψη? στο εσένα κόλλαγε και το εμένα και οποιονδήποτε τελικό καταναλωτή έλεος... το βαλες και στο avatar? "ξεκίνησαν το κράξιμο" να σε λυπηθώ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 10, 2009 #1690 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2009 Νομίζω ότι είσαι κατά κάτι υπερβολικός. Δεν διακρίνω κάποια επίθεση or something..Παρακαλώ το θέμα να σταματήσει εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Μάρτιος 13, 2009 #1691 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2009 Οκ ας το πάμε μεσο Πελοποννήσου... ειναι 7057??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Μάρτιος 14, 2009 #1692 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2009 FireGestures μιας και το ανέφερε ο Jaco Link to comment Share on other sites More sharing options...
X@r@l@mpo$ Μάρτιος 14, 2009 #1693 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2009 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ:triniti: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάρτιος 14, 2009 #1694 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2009 X@r@l@mpo$ διαβασε λιγο τα rules χαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάρτιος 15, 2009 #1695 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2009 μηπως να φτιαχνες και τα thumbnails που λεγαμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
christaras Μάρτιος 15, 2009 #1696 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2009 μηπως να φτιαχνες και τα thumbnails που λεγαμε?αυτα που μου ζητησε ο jpavly τα εφτιαξα Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoV Μάρτιος 18, 2009 #1697 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2009 Aυτόν το πανάθλιο ανεμιστήρα πότε θα εδεήσουν να τον αλλάξουν εξαρχής;+1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolai Μάρτιος 18, 2009 #1698 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2009 καλησπέρα σε όλη την παρέα ,το θέμα μου είναι εντελώς ξεκάρφωτο .Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός ΚΑΛΟΎ φίλτρου για την βρύση της κουζίνας . Ξέρετε κανένα καλο ? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 18, 2009 #1699 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2009 ναι, αυτό για να μη σε πλήξει η οργή της Καλαματιανής γάτας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μοκου Μάρτιος 20, 2009 #1700 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2009 παιδια λεει οτι δεν μπορω να το κατεβασω.αλλο τροπο που να μπορω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.