Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

πες τα ρε φιλε ! κ μετα λεμε για ελευθερια λογου στα φορουμ. στο κατω κατω εγω το ειπα αυτο για να ευχαριστησω τα παιδια που μου απανταγανε στις ερωτησεις μου ,επειδη δεν ξερω κ τα παντα οπως μερικοι αλλοι..

edit ακομα περιμενω την απαντηση σε ολα αυτα του editor dubber αλλα τιποτα!

θα συμφωνησω ποιος ο λογος να ειμαστε σε ενα φορουμ και να σκεφτομαστε τι θα πουμε η θα πρεπει να εχουμε πανω απο 300 ποστ για να μην νομιζει ο καθενας οτι γραφουμε για να μπορουμε να βαλουμε αγγελια μετα απο 6 μηνες ημαρτον δλδ.dubber κατα τη γνωμη μου πολυ λαθος ο τροπος σου αλλα δεν αναφερομαι μονο σε σενα για τα παραπανω απλα σε κανα 2 αλλα ποστ μου ειχα κατι κουλες απαντησεις.και στην τελικη για αυτο υπαρχουν οι admin να μας ενμερωνουν με σωστο τροπο παντα οχι με κραξιμο αν κατι που γραφουμε ειναι ακυρο :sorry: για το μακροσκελες και :OT: post μου

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply
θα συμφωνησω ποιος ο λογος να ειμαστε σε ενα φορουμ και να σκεφτομαστε τι θα πουμε η θα πρεπει να εχουμε πανω απο 300 ποστ για να μην νομιζει ο καθενας οτι γραφουμε για να μπορουμε να βαλουμε αγγελια μετα απο 6 μηνες ημαρτον δλδ.dubber κατα τη γνωμη μου πολυ λαθος ο τροπος σου αλλα δεν αναφερομαι μονο σε σενα για τα παραπανω απλα σε κανα 2 αλλα ποστ μου ειχα κατι κουλες απαντησεις.και στην τελικη για αυτο υπαρχουν οι admin να μας ενμερωνουν με σωστο τροπο παντα οχι με κραξιμο αν κατι που γραφουμε ειναι ακυρο :sorry: για το μακροσκελες και :OT: post μου

το off topic συνεχιζεται γιατι πρεπει να μαθουμε οταν πληκτρολογουμε να ξερουμε τι γραφουμε κιολας.Αντε πια :-O :offtopic2: θα ηθελα να το συζητησουμε σε καινουργιο τοπικ αλλα επειδη βαριεμαι κ επειδη δεν εχω ορεξη κ χρονο να ασχολουμε με τον καθε :baby::nono::baby: ας το ξεχασω τελικα. σορρυ παιδια για το :sorry: για το :offtopic2: αλλα μην ξεχναμε πως ειμαι κ :spam:er. ...:slap::secret: (MHN TO ΠΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ):innocent:

κανεις φιλος δεν εχει .καλως ευχαριστω.
Κι έπρεπε να μας ενημερώσεις αν έχει κάποιος φίλος σου ή όχι? Σταμάτα το spam!

Συγγνώμη φίλε, παραφέρθηκα, δεν είσαι spammer. Το post σου ήταν ουσιαστικότατο.

σιγα μη θιχτω κιολας

ειναι πολυ απλο

ο αστρολαβος ειπε ενα αστειο κ λιγο γελασαμε (εχει πει κ καλυτερα)

με το δικο σου ΠΙΣΤΕΨΕ με κανενας δεν γελασε , πιο πιθανο να σε υποτιμησουν

αν θες συνεχισε ετσι ποσως με ενδιαφερει

το ζητημα ειναι να λεμε χρησιμα πραγματα κ οχι να γεμιζουμε γραμμες με ατακες που ουτε καν για αστειο δεν περνιωνται

τουλαχιστον ενας γελασε

δες το ποστ 81

επειδη δε γελασες εσυ δε σημαινει οτι δε γελαει κανεις.

και εσυ απο μονος σου γεμιζεις ποστ με μπουρδες απλα για να πεις κατι

αν δε σου αρεσε το αστειο μου θα μπορουσες να το αγνοησεις και οχι να κατσεις να γραψεις ενα σωρο κατεβατα απλα για να πεις κατι.

το ποιος λεει μπουρδες αγορι μου φαινεται

μηπως καλύτερα να μιλας εσυ με τις εξυπνάδες σου μπας και μαθουμε τιποτα?

ενημερωτικα στο λεω εχεις ηδη την φημη του ασοβαρου

εγω ας εχω τη φημη οτι μιλαω πολυ

κοτσανες δεν εχει πει ποτε κανενας οτι λεω

έστω οτι σκάβουν αυτοί οι άλλοι και θάβουν οπτική είναι

πιστευεις πως είναι για σένα?

για διασύνδεση αστικών κέντρων είναι...

Ευχαριστω για την αντιμετωπιση...

Την επομενη βρισε με κιολας που εκανα μια ερωτηση

Sorry για το spam

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.