dubber Μάρτιος 5, 2009 #1661 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 Ναι, 5η φορά, σταμάτα όμως κάποια στιγμή Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Μάρτιος 5, 2009 #1662 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 ok :sorry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Μάρτιος 5, 2009 #1663 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 www.cosmopolitan.gr χμμ... g@y alert! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 5, 2009 #1664 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 χμμ... g@y alert! Μήπως σου πέρασε από το μυαλό ότι είναι γυναίκα; pwnt maybe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Μάρτιος 5, 2009 #1665 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 Μήπως σου πέρασε από το μυαλό ότι είναι γυναίκα; pwnt maybe?WTF!! σοβαρολογείς?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Μάρτιος 5, 2009 #1666 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
caution Μάρτιος 5, 2009 #1667 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 Μου έριξαν κόκκινη κάρτα για το "πάρτα" Δηλαδή υπάρχει κάποιος που να μην την θεωρεί κόσμια έκφραση; Μπήκα στο κόπο να ψάξω και να ποστάρω κάτι για να βοηθήσω ανιδιοτελώς και ο moderator/YMCA μου ρίχνει κόκκινη κάρτα; Περίσσεμα σοβαροφάνειας και έλλειμμα σοβαρότητας διακρίνω, κύριοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 5, 2009 #1668 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 Μου έριξαν κόκκινη κάρτα για το "πάρτα" Δηλαδή υπάρχει κάποιος που να μην την θεωρεί κόσμια έκφραση; Μπήκα στο κόπο να ψάξω και να ποστάρω κάτι για να βοηθήσω ανιδιοτελώς και ο moderator/YMCA μου ρίχνει κόκκινη κάρτα; Περίσσεμα σοβαροφάνειας και έλλειμμα σοβαρότητας διακρίνω, κύριοι... Δεν κατάλαβα; Επειδή μπήκες στον κόπο να ψάξεις κάτι (κανείς δεν σε ανάγκασε) πρέπει να του λες του άλλου "παρ'τα"; Έλλειμμα σοβαρότητας διαθέτεις εσύ μάλλον, γιατί αν θεωρείς εσύ ότι το "παρ'τα" είναι κόσμια έκφραση μάλλον σου τα έχουν πει λάθος. Μπορείς κάλλιστα να δώσεις το λινκ και να πεις ότι θέλεις, αλλά η λογική του "παρ' τα" δεν ταιριάζει εδώ, αλλά στο καφενείο της γειτονιάς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
caution Μάρτιος 5, 2009 #1669 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 ...ααα και επίσης στις βαφτίσεις να κοκκινίζω που το παιδί είναι γυμνό; Αν είστε σοβαροφανείς υποκριτές και το "παρ' τα" σας ζορίζει, αν έχετε θυμό μέσα σας και ψάχνεστε να αρπαχτήτε και να μοιράσετε κάρτες (...άλλο κόμπλεξ εξουσίας και αυτό...) καλύτερα αφήστε τα pc και ασχοληθείτε με τις ψυχές σας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 5, 2009 #1670 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 Άσε, από τυπάκια που τσαμπουνάνε τα περί "κόμπλεξ εξουσίας" κλπ χορτάσαμε. Τι σου ζήτησα; Να μιλάς πιο ανθρώπινα στους συμφορουμίτες σου. Δεν σου αρέσει; Παρ'τα (το 'πιασες έτσι; ) και σε άλλη παραλία. Έτσι απλά. Εδώ κάνουμε κουβέντα, δεν παίζουμε σαν τα παιδάκια, παρ'τα, σε τάπωσα κλπ. Τέρμα το θέμα εδώ. Θυμό δεν έχω φίλοC μη σκας, εσύ γουστάριζες να ταπώσεις τον φίλο - ουάου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάρτιος 5, 2009 #1671 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 Μήπως σου πέρασε από το μυαλό ότι είναι γυναίκα; pwnt maybe? wow χελοου μπιουτιφουλ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
caution Μάρτιος 5, 2009 #1672 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 Το μόνο που σε δικαιολογεί είναι ότι αντέδρασε και ο "λαμβάνον", οπότε προσπαθείς να αποτρέψεις τυχόν flame. Κατά τα λοιπά κρίνεσαι από τους viewers... Να αλλάξω τον τρόπο που εκφράζομαι δεν το νομίζω, οπότε όταν το κρίνεις απαραίτητο, feel free να με banάρεις. Τα περί "στην είπα", "μου την είπες" τα ξεπέρασα στα 13 και έχουν περάσει κάποια χρόνια από τότε, όσο για την προτροπή σου να αποχωρίσω την έκανες έκδηλη, μην άγχεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
By_Dj Μάρτιος 5, 2009 #1673 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 Απο που να το κατεβασω λεω!!Σε μαγαζι και εγω ξερω!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demis_1416003266 Μάρτιος 6, 2009 #1674 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2009 To resident evil εχει ήδη κυκλοφορήσει σπασμενο για 360 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Μάρτιος 6, 2009 #1675 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2009 Κι έπρεπε να μας ενημερώσεις αν έχει κάποιος φίλος σου ή όχι? Σταμάτα το spam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Μάρτιος 6, 2009 #1676 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2009 Κι έπρεπε να μας ενημερώσεις αν έχει κάποιος φίλος σου ή όχι? Σταμάτα το spam!Καλά εντάξει!Τι είπε το παλικάρι και του την λες έτσι?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Μάρτιος 7, 2009 #1677 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2009 Καλά εντάξει!Τι είπε το παλικάρι και του την λες έτσι?! ελα μου ντε κ εγω αυτο αναρωτιεμαι. κ επειδη δεν ξερω τι ειναι το spam ρωτησα σε pm κ .. πολυ ωραια μπραβο αλλα στην 2η φωτο το μαυρο ανεμιστηρακι γιατι το εχεις βοηθαει? σορρυ για το 2ο ποστ εχω συνηθισει να το κανω . Link to comment Share on other sites More sharing options...
l_satsok Μάρτιος 7, 2009 #1678 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2009 Αρχικό μήνυμα απο dubber Εμφάνιση μηνυμάτωνΚι έπρεπε να μας ενημερώσεις αν έχει κάποιος φίλος σου ή όχι? Σταμάτα το spam!κι εγω παραξενευτηκα ρε παιδια,επιτελους για ψυλλου πηδημα να μιλαμε για spam??το ηξερε και ο παππους το spam??? επιτελους αλλαχτε λιγο εσεις οι νεοτεροι που μας εχετε φλομωσει με τους ηλιθιους αγλοσαξωνικους ορους.και το λεει καποιος που οταν μιλαγε αγγλικα εσεις εισαστε αγεννητοι.ακου spam,στο κατω κατω δε γουσταρω να επαναλαμβανω σαν ηλιθιος οποια ******* κατεβαζει το μυαλο του καθε χαζοαμερικανου.και τι ειπε το παιδι δηλαδη; να του υπαγορευουμε και τι μας αρεσει εμας να γραφει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Μάρτιος 7, 2009 #1679 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2009 κι εγω παραξενευτηκα ρε παιδια,επιτελους για ψυλλου πηδημα να μιλαμε για spam??το ηξερε και ο παππους το spam??? επιτελους αλλαχτε λιγο εσεις οι νεοτεροι που μας εχετε φλομωσει με τους ηλιθιους αγλοσαξωνικους ορους.και το λεει καποιος που οταν μιλαγε αγγλικα εσεις εισαστε αγεννητοι.ακου spam,στο κατω κατω δε γουσταρω να επαναλαμβανω σαν ηλιθιος οποια ******* κατεβαζει το μυαλο του καθε χαζοαμερικανου.και τι ειπε το παιδι δηλαδη; να του υπαγορευουμε και τι μας αρεσει εμας να γραφει;πες τα ρε φιλε ! κ μετα λεμε για ελευθερια λογου στα φορουμ. στο κατω κατω εγω το ειπα αυτο για να ευχαριστησω τα παιδια που μου απανταγανε στις ερωτησεις μου ,επειδη δεν ξερω κ τα παντα οπως μερικοι αλλοι..edit ακομα περιμενω την απαντηση σε ολα αυτα του editor dubber αλλα τιποτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
christaras Μάρτιος 9, 2009 #1680 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2009 Πολλαπλασιαζεστε ρε σεις ??? ραπτορ φορ ντε βιν!! για να τα λεμε οπως ειναι τα πραγματα ειναι οτι οτι πιο γρηγορο αν αναλογιστουμε ταχυτητα και χωρητικοτητα σε καλη τιμη αλλα με ssd ουτε καν :crazy_pilot:μου φαινετε ομως οτι το ρημαξαμε παλι το thread:lock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.