Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

Ο ''Βασιλιας του Marketing'' δεν δυναται να κριθει απο ατομα που δεν μπορουν να γραψουν ουτε 2 ολοκληρωμενα post που να συμφωνουν μεταξυ τους. (ονοματα δεν λεμε Η...a)

Πραγματικα δεν θα το εβλεπα ποτε ετσι οπως το βλεπεις εσυ,ρατσιστικα?Τελοσπαντων ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος και εχει κανει τα δικα του.Δεν θα φτασω και σε σημειο να νιωθω αχρηστος μπροστα στον Bill Gates,εκανε αυτα που εκανε -ωραιος -πηρε τα λεφτα μεγια του,απλα με πειραζει που ολοι αυτοι κανουν μια φιλανθρωπια και στηνουν ολοκληρο συνενδριο για να δειξουν ποιοι ειναι...επισης δεν δυναται να κριθω εγω απο ατομα που σαρκαζονται και μιλουν με υπονοουμενα.(theo__mich)

Πιστεβω εξαντλησα το θεμα.Αυτα απο εμενα για τον Bill και την μαμα m/s.

Kωστα με λενε,χαρηκα :)

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply

dag αμα θελεις αλλαξε την υπογραφη σου σε κατι πιο γηινο, υπαρκτο, εφικτο οπως θελεις πες το...

οχι για μενα αλλα για το φουκαριακο το νεουδι που θα δει αριθμο ποστ και θα αναλογιστει:

''deneb χρειαζομαι... το λεει και το pro''

που να ξερε...

φιλικα ΠΑΝΤΑ.-

O Dagalidis δεν μπορεί να κάνει σπαστό raid όπως προτείνετε μερικοί, μιάς και δεν έχει ΙCH 8-9-10 R

:warning2:

επειδη ειναι πρασινος παραλιγο να το ξεχασουμε

http://www.thelab.gr/showthread.php?t=41348&highlight=dagalidis&page=32

πιστεύω συμφωνώ με των hipro

http://www.thelab.gr/showpost.php?p=592773&postcount=628

ακόμα και οι velociraptop βρίσκονται στην κάρδια του dagalidi

φιλικα παντα και απο μενα παιδια

Με λιγο αναζητηση στο νετ βρησκεις απιστευτα πραγματα..

link: http://www.kidsgrowth.com/resources/articledetail.cfm?id=1140

Middle Adolescence

15 - 17 years

περιπου στη μεση της σελιδας

Begins [B]better use of speech to express themselves[/B]; less acting out of feelings. 
[B]Increased ability [/B]to control their impulses, [B]resolve conflicts[/B], and say no to peer pressure.

Κατι δεν μου κολλαει ομως...

Early Adolescence

12 - 14 years

[B]Quick to demonstrate feelthrough behavior [/B](acting-out). 
They become [B]frustrated and anxious because of lack of experience
and inability to cope with certain events and problems[/B]. ,
[B]They have rigid concepts of right and wrong[/B].

Παντα φιλικα.-

ps. way of topic, i know.. black hole here it comes!

Eγω το μονο που βλεπω στην θεση σου ειναι ενα ατομο που δεν εχει επιχειρηματα ουτε κριση και απαντα-δηλωνει τις αποψεις του μεσα απο λινκς,quotes και αναζητησεις στο γουγλι.Αυτο σε μειωνει σαν προσωπικοτητα.Κοιτα αμα ειναι τωρα να τσακωθουμε ας το κανουμε σε πμ αν και δεν ψηνομαι και τοσο,οποτε ας το σταματησουμε εδω...:bye:

Eγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω που κολλάνε οι προσωπικές επιθέσεις με το υστερόγραφο "Φιλικά Πάντα".

Εχετε διάθεση για συζήτηση ή για άσκοπες επιθέσεις ?

Για μαζευτείτε λιγάκι.

ΕΛΕΟΣ δηλαδή. :spam:

μπλα , μπλα , μπλα , μπλα .................... :giveup:

πρεπει να σπαμμαρεις καθε θεμα που εχει σχεση με την Μ$?

οντοπικ, χαιρομαι που βγαινουν νωρις, αλλα θα χαρω ακομα πιο πολυ αν δε βγουν καν 32βιτα, μπας και δουμε καμια εξελιξη στο τρισαθλιο σοφτγουερ....

Αυτό που πόσταρα , αυτόκλητε wannabe moderator , ΕΙΝΑΙ άποψη ! Αν εσύ πάσχεις από έλλειμμα δημοκρατίας δεν φταίει κανένας ! Αντίθετα με πολλούς εγώ δεν χρειάζομαι 1000 λέξεις για να περάσω ΕΝΑ μήνυμα !

Αλλά μιας και βλέπω ότι δεν .................... , ας το μεταφράσω για όποιον το χρειάζεται :

Το ποστ μου σημαίνει ότι έχω κουραστεί σαν καταναλωτής και σαν ΝΟΜΙΜΟΣ κάτοχος προϊόντων microsoft να

ακούω συνεχώς υποσχέσεις και δικαιολογίες για προϊόντα που τελικά η ίδια η microsoft παραδέχεται ότι απέτυχαν ...

Αυτά , και άλλη φορά άσε τους υπεύθυνους (?) του φόρουμ να κάνουν την δουλειά τους .........

και σταματήστε τις προσωπικές επιθέσεις εδώ μέσα , αηδία έχετε καταντήσει ........

Ήταν τόσο δυκολο, λοιπόν, να αναπτύξεις την άποψη σου που προτίμησες να χρησιμοποιήσεις τα μπλα μπλά..; Απλά βαριόσουν να την αναπτύξεις; Μην πόσταρες καν. 'Η μηπως ειχες την εντύπωση οτι όλοι είναι μάντηδες και θα πιάναν οτι ειχες να πείς τηλεπαθητικά;

Τελειώνει εδώ αυτό, οποιοδήποτε αλλο παραστράτημα ειναι thread ban + καρτούλα.

Ευχαριστώ.

Αυτό που πόσταρα , αυτόκλητε wannabe moderator , ΕΙΝΑΙ άποψη ! Αν εσύ πάσχεις από έλλειμμα δημοκρατίας δεν φταίει κανένας ! Αντίθετα με πολλούς εγώ δεν χρειάζομαι 1000 λέξεις για να περάσω ΕΝΑ μήνυμα !

Αλλά μιας και βλέπω ότι δεν .................... , ας το μεταφράσω για όποιον το χρειάζεται :

Το ποστ μου σημαίνει ότι έχω κουραστεί σαν καταναλωτής και σαν ΝΟΜΙΜΟΣ κάτοχος προϊόντων microsoft να

ακούω συνεχώς υποσχέσεις και δικαιολογίες για προϊόντα που τελικά η ίδια η microsoft παραδέχεται ότι απέτυχαν ...

Αυτά , και άλλη φορά άσε τους υπεύθυνους (?) του φόρουμ να κάνουν την δουλειά τους .........

και σταματήστε τις προσωπικές επιθέσεις εδώ μέσα , αηδία έχετε καταντήσει ........

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.