l_satsok Ιανουάριος 22, 2009 #1521 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 Εβαλες εδώ την φοτο για να σου πούν ουσιαστικά ο καθένας την γνώμη του, που βέβαια δεν συμαίνει οτι έτσι πρέπει να γίνει.Ακούς τί λένε και ανάλογα αποφασίζεις και δεν μπινελικόνις κάποιος που σου μιλάει.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosvlass Ιανουάριος 24, 2009 #1522 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2009 · Hidden Hidden Προσφορά της Wind, απο σήμερα Σάββατο 24-01 έως και την Τρίτη 27-01 σε οποιαδήποτε σύνδεση άνω των 30 ευρώ, δωρεάν οποιαδήποτε συσκευή! Μόλις επέστρεψα από κατάστημα της Wind και παρήγγειλα το HTC DIAMOND δωρεάν στο flexy 30 Ειναι μονο για καινουργια συνδεση? Επειδη εκλεισα χρονο προχθες και θα παω για ανανεωση μπορω να παρω την προσφορα?? Δεν θελω να αλλαξω νουμερο εννοειτε γιαυτο το ρωταω. Link to comment
Jofa Ιανουάριος 24, 2009 #1523 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2009 · Hidden Hidden τι παγιο εχει αυτο φιλε και εχει συμβολαιο για ενα χρονο? Link to comment
hayabusa Ιανουάριος 24, 2009 #1524 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2009 · Hidden Hidden ναι, ισχύει Link to comment
marios1957 Ιανουάριος 24, 2009 #1525 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2009 · Hidden Hidden Ισχύει το "σε οποιαδήποτε συσκευή υπάρχει στο κατάστημα".Ξέροντας λοιπόν τα marketingίστικα κόλπα των χαζοχαρούμενων golden,μπορούμε να υποθέσουμε ότι έχουν απλώσει παραγάδι,ξεstockάροντας οποιαδήποτε σαβούρα έχουν.Σιγά μη δώσουν "ακριβά" τηλέφωνα... Link to comment
Qparadox Ιανουάριος 24, 2009 #1526 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2009 · Hidden Hidden Προσφορά της Wind, απο σήμερα Σάββατο 24-01 έως και την Τρίτη 27-01 σε οποιαδήποτε σύνδεση άνω των 30 ευρώ, δωρεάν οποιαδήποτε συσκευή! Μόλις επέστρεψα από κατάστημα της Wind και παρήγγειλα το HTC DIAMOND δωρεάν στο flexy 30 ξερει κανεις αν ισχυει και για μεταφορα απο αλλη εταιρεια ή θελει καινουργια συνδεση??? παντως πολυ καλο για να ειναι αληθινο Link to comment
hayabusa Ιανουάριος 24, 2009 #1527 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2009 · Hidden Hidden νομίζω πως ισχύει και για μεταφορά Link to comment
Jofa Ιανουάριος 24, 2009 #1528 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2009 · Hidden Hidden Προσφορά της Wind, απο σήμερα Σάββατο 24-01 έως και την Τρίτη 27-01 σε οποιαδήποτε σύνδεση άνω των 30 ευρώ, δωρεάν οποιαδήποτε συσκευή! Μόλις επέστρεψα από κατάστημα της Wind και παρήγγειλα το HTC DIAMOND δωρεάν στο flexy 30 Πληροφορίες WIND ΕΛΛΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Λ. Κηφισίας 66, 151 25 Μαρούσι - Τηλ.: 210-6158000 που ξερεις φιλε οτι ειναι μεχρι τις 27-01-2009 γιατι εγω που πηρα στα καταστηματα δεν γνωριζουν και δευτερον κανουν συμβολαιο με τα κινητα που εχουν στα καταστηματα τους δηλαδη τιποτα σπουδαιο κα τους ρωτησα εαν κανω σημερα συμβολαιο και ερθει το κινητο οποτε θελει μου απαντησαν οχι----πηρα και wind και εκανα φασαρια τοτε για παραπλανιτικη διαφημιση!!!!!!!!!!!!!!! μου ειπαν θα μου απαντησουν.... Link to comment
Artist_ Ιανουάριος 24, 2009 #1529 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2009 · Hidden Hidden και αν θα ισχύει αυτή η προσφορά θα είναι σίγουρα μόνο με εξόφληση λογαριασμού με πιστωτική κάρτα. Link to comment
hayabusa Ιανουάριος 24, 2009 #1530 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2009 · Hidden Hidden όχι, μπορείς να εξοφλήσεις τον λογαριασμό και με μετρητά. Link to comment
Qparadox Ιανουάριος 24, 2009 #1531 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2009 · Hidden Hidden το ζητημα ειναι η διαθεσιμοτητα μοντελων. πηγα απο ενα καταστημα (ψιλο-χαμος γινοταν) και ρωτησα για μοντελα htc και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει τιποτα.ισως αν πηγαινα σε αλλα μαγαζια να εβρισκα κατι, αλλα δεν.. εδω μετανιωσα για το μισα-ωρο που εχασα πηγαινοντας εκει.επισης, δεν παιζει το θεμα να παραγγειλεις κατι και να στο φερουν απο βδομαδα.πρεπει να περασει στο συστημα μεχρι τη Δευτερα. Link to comment
astrolabos Ιανουάριος 24, 2009 #1532 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2009 · Hidden Hidden Ρε νιώθετε; ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΔΩ! Link to comment
Jofa Ιανουάριος 24, 2009 #1533 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2009 · Hidden Hidden Ρε νιώθετε; ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΔΩ!νιωθουμε κανονικα!!!!!! πως δηλαδη θα λεμε μια προσφορα που δεν υπαρχει στην ουσια---και καποιος που πηγε να την αγορασει βλεπει οτι δεν ισχυει γιατι να μην ενημερωσουμε τους αλλους ενδιαφερομενουσ να μην τρεχουν τσαμπα??? ελεγξες την ορθοτητα της προσφορας wind??? εγω το εκανα κα δεν ειναι ετσι!!!!!!!! Link to comment
astrolabos Ιανουάριος 24, 2009 #1534 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2009 · Hidden Hidden Κάνε νέο θέμα. Link to comment
RootX Ιανουάριος 24, 2009 #1535 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2009 · Hidden Hidden Aν υπάρχει κάποιο θέμα με μία καταχώρηση κάντε αναφορά του μηνύματος και κάποιος mod/admin θα επιληφθεί επ' αυτού. Οποιαδήποτε άσχετα μηνύματα θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.Στο 1ο post. Link to comment
Jofa Ιανουάριος 24, 2009 #1536 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2009 · Hidden Hidden Κάνε νέο θέμα.σε ποια κατηγορια??? Link to comment
perp Ιανουάριος 24, 2009 #1537 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2009 · Hidden Hidden Στην κατηγορία που είμαστε αλλά όχι εδώ....ΤΕΛΟΣ ΛΕΜΕ(τα περιττά μηνυματα όλων μας θα διαγραφούν εντός 5 λεπτών) Link to comment
BILL5 Ιανουάριος 24, 2009 #1538 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2009 ενταξει παιδια μου στιλατε κοκκινη καρτα επιδη απο βιασηνη μου εγραψα με λατινικα για μια φορα ελεος το θεμα θα μπορουσατε απλως να γραψετε διορθοσε το ποστ σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimsid Ιανουάριος 24, 2009 #1539 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2009 Μην χαλαμε τις καρδιες μας βρε παιδια, απλα "Δειξτε την υδροψυξη που φτιαξατε" :flag::flag::flag: Link to comment Share on other sites More sharing options...
l_satsok Ιανουάριος 25, 2009 #1540 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2009 Εβαλες εδώ την φοτο για να σου πούν ουσιαστικά ο καθένας την γνώμη του, που βέβαια δεν σημαίνει οτι έτσι πρέπει να γίνει.Ακούς τί λένε και ανάλογα αποφασίζεις και δεν μπινελικόνις κάποιος που σου μιλάει...ουτε εβρισα κανεναν,ουτε ηθελα να αποφασισω για κατι.την εβαλα ετσι γιατι ειχα τις φωτογραφιες και το αισθανομουν ετσι,ουτε χρειαζομαι καμμια βοηθεια.και ανεφερα τις εμπειριες και παρατηρησεις μου επειδη ειχα την εντυπωση οτιμπορουσαν να βοηθησουν μερικους,αλλα μαλλον το ειδατε μερικοι λαθος.οταν χρειαστω κατι ,οπως αλλωστε χρειαζομαστε ολοι εστω καπου καπου και αραια υπαρχουν ανεξαντλητες πηγες γνωσεων στο ιντερνετ και αλλου.αλλα κακως το εκανα μαλλον,καλυτερα να μην εγραφα και τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.