Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

kalipsera exo kanei kanonika instal to game otan pao na kano ta settings gia ta grafika dld analisi kai to epipedo ultar high otan allazo to epipedo apo ta grafika allazoun kai ola ta ipolipa dld otan balo ultra i analisi pai sto 1024x768 otan pao na tin balo 1440x900 alla to ultra k pao sto custom otan pao patao save to game prepi na kanei restart otan pao na to kanei mou bgazei ayto to minima Η εφαρμογή GRID.exe αντιμετώπισε πρόβλημα και πρέπει να τερματιστεί η λειτουργία της. Ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση.

AppName: grid.exe AppVer: 1.0.0.0 ModName: ntdll.dll

ModVer: 5.1.2600.5512 Offset: 0001b1fa

se win xp3

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply
Ατυχέστατο το παράδειγμα καθώς η RUF ξεκίνησε ως βελτιωτικός οίκος για Porsche και τώρα αγοράζει "μη σημαδεμένα" πλαίσια από την Porsche και κάνει την δική της δουλειά παράγοντας μερικά από τα πιο γρήγορα road-legal αυτοκίνητα στον κόσμο. Άρα κάθε άλλο παρα απομίμηση είναι....

Έχεις δίκιο φίλε, λάθος μου...

Το ίδιο ισχύει και για την gemballa ας πουμε?

Ανεβαζω με 53 σταθερα αλλα με βοηθανε και αυτοι που εχουν κατεβασει εστω και λιγο γιατι εσει για παραδειγμα κατεβαζετε και ταυτοχρονα ανεβαζετε για αυτο καποιοι εχουν πολυ μεγαλες ταχυτητες

Sorry ξέχασα και μία ακόμα κατηγορία που είναι οι ελάχιστοι τυχεροί που έχουν πετύχει με το σπαθί τους, στον ιδιωτικό ή και σαν ελεύθεροι. Λίγοι ωστόσο και δεν ξέρω κατά πόσον νιώθουν ασφαλείς. Δεν είχα αυτή την τύχη δυστυχώς.

@sebastian: Αν μου το έλεγαν πριν ένα χρόνο ότι θα συμφωνούμε εμείς δεν θα το πίστευα lol.

Γιατι ρε?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.