Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply
  dannys έγραψε:
πως μπορεί κανείς να μισεί κάτι το οποίο γνωρίζει μόνο το όνομα του(και αυτό λάθος βλέπε Τα linux)χωρείς να ασχοληθεί μαζί του?

Φίλε μου είναι ΤΟ Linux..

orone έγραψε:

ο καθένας τα λέει όπως θέλει. Εγώ πάντα ΤΑ λινουξ τα έλεγα και θα τα λεω, γιατί υπάρχουν 250 distro.

orone έγραψε:
Είναι ΤΑ windows και ΤΟ Linux. http://el.wikipedia.org/wiki/Linux

To γεγονός οτι έχει πολλές διανομές,δεν σημαίνει οτι είναι στον πληθυντικό.

ο καθένας τα λέει όπως θέλει. Τα win μεταφράζονται στα ελληνικά και τα λινουξ όχι. Όπως αντίστοιχα λέει και η βικι (!)

Τα Microsoft Windows είναι μια σειρά από λειτουργικά συστήματα έτσι και τα λινουξ είναι 200 διανομές.

παίδες ο τίτλος είναι games στο linux και όχι αν είναι το linux ή τα linux ή τι εννοεί ο ένας ή ο άλλος !αν έχετε να σχολιάσετε κάτι σχετικό με τα games στο linux θα βοηθούσε πολύ αρκετούς είτε εμπειρίες σας είτε κάτι άλλο!

orone έγραψε:

μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα και καλό είναι να μην το συνεχίσουμε!

orone έγραψε:
Είναι ΤΑ windows και ΤΟ Linux. http://el.wikipedia.org/wiki/Linux

To γεγονός οτι έχει πολλές διανομές,δεν σημαίνει οτι είναι στον πληθυντικό.

@astrolabos: το ξερω οτι δεν είναι εκεί το κύριο θέμα μας, αλλά επείδη την είπαν σε ένα άλλο παιδί που έκανε "λάθος" ,ενώ το ανέφερε σωστά , οποίος δεν νομίζω να επιτέθηκε στο παιδί που έγραψε την ανάλυση , αλλά στο λειτουργικό σύστημα.

:OT:Βασικά είναι ΤΟ Windows, άσχετα αν όλοι το λέμε ΤΑ, λόγω του πληθυντικού (window-windows):OT:

fragou14 έγραψε:
αυτα ειναι τα νουμερα που θα βγουν στο joker????

οχι ειναι τα νουμερα που κερδισε ο Χερλυ το λαχειο στο Lost.

:slap:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.