aristos87 Φεβρουάριος 10, 2005 #61 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Ελεος ρε Γιάννη σκίζεις το thread STOP!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Φεβρουάριος 10, 2005 #62 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 ΟΚ. Σας αφηνω να συνεχισετε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Φεβρουάριος 10, 2005 #63 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 01:47] Tι χαρα της δημιουργιας δε την εχεις ακουστα Μητσακο? Μη μασας Βασιλακη αγορι μου,ΒΙΑΣΕ ΤΟ κανονικα κ χωρις καποτα!Δικο σου ειναι! Μη μασάς Βασιλάκη αγόρι μου, βίασέ το, εξάλλου έχεις λεφτά να πάρεις άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Φεβρουάριος 11, 2005 #64 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2005 τωρα το εχει και σε προσφορα το Χακ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratos Φεβρουάριος 11, 2005 #65 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από Nos-Dio [Σήμερα, στις 02:46] τωρα το εχει και σε προσφορα το Χακ... Τι προσφορα?? Το χαριζει, προκειμενου να σταματησει..... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Φεβρουάριος 11, 2005 #66 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από Stratos Τι προσφορα?? Το χαριζει, προκειμενου να σταματησει..... :D Το παίρνω εγώ :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Φεβρουάριος 11, 2005 #67 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από JiMk Και τι κατάλαβες? λολ δηλάδήΕγώ βλέπω ένα βιασμένο κουτί:cry: καταλαβα αυτο που εσυ ποτε δεν θα καταλαβεις ποτε διοτι τα παιρνεις ολα ετοιμα κ φτιαγμενα....Αρχική απάντηση από JiMk Μη μασάς Βασιλάκη αγόρι μου, βίασέ το, εξάλλου έχεις λεφτά να πάρεις άλλο. ρε...μαγκα κ εσυ που λες οτι σου ερχεται.....αμα δεν εχεις κατι να πεις...δεν ειναι αναγκη να το λες....μου φαινεται η γλωσσα σου παει γρηγοροτερα απο το μυαλο σου...Τι να πω.....ειστε ολοι πολυ λολ....οταν καταλαβεται καποια πραγματα...και αφησετε τις ειρωνιες κ τις εξυπναδες ελατε παλι να μιλησουμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Φεβρουάριος 11, 2005 #68 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2005 εγώ προτεινω να μετονομαστει το forum ...........σε DFI lab............. ......ΗΜΑΡΤΟΝ........ :mad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 11, 2005 #69 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από doctor εγώ προτεινω να μετονομαστει το forum ...........σε DFI lab............. ......ΗΜΑΡΤΟΝ........ :mad: DFI cLAB:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Φεβρουάριος 11, 2005 #70 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από doctor εγώ προτεινω να μετονομαστει το forum ...........σε DFI lab............. ......ΗΜΑΡΤΟΝ........ :mad: Γιατί όχι???? Ακυρο πόστ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Φεβρουάριος 11, 2005 #71 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2005 Μυρίζει μπαρούτι ...:whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Φεβρουάριος 11, 2005 #72 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από JiMk [Σήμερα, στις 01:52] Μη μασάς Βασιλάκη αγόρι μου, βίασέ το, εξάλλου έχεις λεφτά να πάρεις άλλο. E καλα, ενω εσυ εισαι μεροκαματιαρης ανθρωπος που εχεις το ιδιο κουτι??Ειπαμε "Κορακας, κορακου ματι δεν βγαζει" Μην τσακωνεστε οι καπιταλες μεταξυ σας!! Οταν θα ξεσηκωθουμε εμεις οι προλεταριοι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATi Φεβρουάριος 17, 2005 #73 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2005 Πώς γίνεται να έχεις 0 post; Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Φεβρουάριος 17, 2005 #74 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από ATi Πώς γίνεται να έχεις 0 post; ? lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Φεβρουάριος 17, 2005 #75 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2005 :spam: Link to comment Share on other sites More sharing options...
EBTer Φεβρουάριος 17, 2005 #76 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από saxon_747 :spam: ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κατσαβριάς Ε Φεβρουάριος 19, 2005 #77 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 Ειστε ούλοι σας για τον πέωντα....μονο να σπατε @@ ξερετε χωρισ παρεξηγηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Φεβρουάριος 19, 2005 #78 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 το thread ειδες απο ποτε ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 19, 2005 #79 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από Κατσαβριάς Ε Ειστε ούλοι σας για τον πέωντα....μονο να σπατε @@ ξερετε χωρισ παρεξηγηση ????? bardon Link to comment Share on other sites More sharing options...
snaptin Φεβρουάριος 19, 2005 #80 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από Κατσαβριάς Ε Ειστε ούλοι σας για τον πέωντα....μονο να σπατε @@ ξερετε χωρισ παρεξηγηση Αρχική απάντηση από enduracell?????? bardon hahahahahhahahhhahah αυτα ειναι.... ρε φιλε Κατσαβριάς Ε εισαι και κοντοχωριανος... (απο καμενα βουρλα εγω -μη σχολιασει κανεις) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.