Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

Λαθος,

Παρετηθηκα στις 23 Νοεμβριου 2007, οποτε στον μοναδικο γνησιο εκπροσωπο Kombatant τα "παραπονα".

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply

Καλα κοιμαστε. Δεν εχεται δει την εκδοση των 230 με additional software ??? Ελεος...

PS: Αρκετα, σταματηστε να την λετε στον ΑΤιμαν. Ας κανει ο καθενας το δικο του.

Μην ενοχλησαι φιλε μου, μονο λιγη πικρια νοιωθω, μετα απο 22 χρονια στο εξωτερικο ισως εγω αλλαξα, αλλα τους αγαπαω.

Λαθος,

Παρετηθηκα στις 23 Νοεμβριου 2007, οποτε στον μοναδικο γνησιο εκπροσωπο Kombatant τα "παραπονα".

Απλα μια ερωτηση, δλδ το Φεβρουαριο του 2008 δεν ειχες καμια σχεση με την ΑΤΙ έτσι?

.

Καλα κοιμαστε. Δεν εχεται δει την εκδοση των 230 με additional software ??? Ελεος...

PS: Αρκετα, σταματηστε να την λετε στον ΑΤιμαν. Ας κανει ο καθενας το δικο του.

Πας καλά; Την λέω σε κάποιον ή απλώς έχω απορία; Έλεος ανορθόγραφο τρολλ...

αν και θα το ρουφηξει η μαυρη τρυπα.. οντως, νιωθω καπως αβολα που βγηκαν τελικα κοντα στην ωρα που ειπε ο ατιμαν , και επεσα να τον φαω νωριτερα :S:daisy:

Ok 'ολα εντάξει κατεβάζει ήδη κάποια GB ταινιούλες να έχουμε για το Πάσχα!!!

Next project???

Μάλλον θα πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να κάνουμε unrar απευθείας μέσα στο Mybook για μικρότερη καθυστέρηση...

Αλλιώς με βλέπω να το έχω συνέχεια χύμα ξεβίδωτο για να συνδέω το δίσκο με USB στο ΜΑΜΑComputer για γρήγορα unrar...:hehe::hehe::hehe:

Βρε σι Astrolabe ο Atiman εδινε καλες info σχετικα με Ati. Πιστευω ειναι λαθος κινιση εκτος και εαν δεν ειδα καποιο απρεπες post.

Να υπενθυμισω τον τιτλο του thread??

Για επιλυση προβλημάτων υπαρχει αρχικα η αναζήτηση ή κάντε νέο θέμα...τοσο απλα.

έλεος, για προβλήματα των catalyst με τα vista λέμε...

υπάρχει ποιο κατάλληλο μέρος από αυτό για να βρει κάποιος την λύση?

Να στο θέσω διαφορετικά....

Το καθε προβλημα nvidia/ati κάρτας δεν αφορα αποκλειστικα τους forcewave/catalyst drivers και για αυτο υπάρχουν οπως ξέρεις διάφορα threads οπως "nvidia 8800GT", "9800GX2 Προβληματα και Θερμοκρασίες", "Radeon 3870Χ2".... Το ιδιο ισχύει και για τα games....

Αλλο ομως συζήτηση για τους Catalyst και αλλο να ανοιγουμε θέματα μέσα σε άλλο θέμα...εξάλλου το θέμα ειναι να βοηθηθεί κάνα χριστιανος και τα νεα threads δεν κοστίζουν ;)

@Μοκου

Ανοιξε νέο θέμα φιλε μου :)

@perp Φίλε μου πιστεύω ότι τα παιδιά έχουν δίκιο. Αν εγώ είχα για παράδειγμα πρόβλημα μετά από την εγκατάσταση των 8.4 Catalyst πρώτα σε αυτό το θέμα θα έμπαινα για να ρωτήσω. Επίσης το πρόβλημα του Mokoy είναι πάρα πολύ πιθανό να σχετίζεται με τους drivers.

Σε καμιά περίπτωση δεν κάνω υποδείξεις, απλά έχω δει και περιπτώσεις στο forum μας που κάποιο παιδί σαν τον Mokoy, δημιουργεί νέο θέμα για το πρόβλημά του και πέφτουν να τον φάνε επειδή δεν έψαξε ένα ήδη υπάρχον θέμα για να γράψει.

Συγνώμη απ'όλους για το offtopic

Πρώτα θα περάσει από τα χέρια μου όμως :p

μου φαινεται οτι πάλι θες να φας πού........οοοοοοοο:clap:

@AN7 OverClocker,, ταπεινα κι αναρμοδια πιστευω οτι δεν πρεπει να δωσουμε συνεχεια σε κατι που δεν αφορα τις καρτες κι ως εκ τουτου θα βγει εκτος θεματος.

@AN7: Ρε συ για ξαναδιαβασε καλα τι λέει ο Chsin7, αυτό που λέει δεν έρχονται σε αντιθεση με αυτά που λές. Λέει οτι τα τροφοδοτικά ΔΕΝ κόβουν μονο 6 αμπερς στα 6πινα και 12 αμπερς στα 8πινα.

Αν το rail αυτό μπορεί να διαθέσει 200Watt στο 6-pin PCIE, τότε θα τα δώσει. .... Δεν υπάρχει "ασφάλεια" στα τροφοδοτικά που να αφήνει ~6Amperes μόνο στα 6-pin PCIE.
Δεν λέει ότι δεν υπάρχει ασφάλεια στο rail ή στο τροφοδοτικό.
@AN7: Ρε συ για ξαναδιαβασε καλα τι λέει ο Chsin7, αυτό που λέει δεν έρχονται σε αντιθεση με αυτά που λές. Λέει οτι τα τροφοδοτικά ΔΕΝ κόβουν μονο 6 αμπερς στα 6πινα και 12 αμπερς στα 8πινα.

Δεν λέει ότι δεν υπάρχει ασφάλεια στο rail ή στο τροφοδοτικό.

Ναι,στην αρχή δεν το είχα διαβάσει καλά,για αυτό και έκανα εντιτ και πρόσθεσα για τα ATX specs.

Και για το quote Που κάνεις

.... Δεν υπάρχει "ασφάλεια" στα τροφοδοτικά που να αφήνει ~6Amperes μόνο στα 6-pin PCIE.

Υπάρχει και παρα υπάρχει.

Και όπως ειπώθηκε,μην βλέπετε που εμείς πέρνουμε τροφοδοτικά των 100 και 200 και 300ων €

δεν νομίζω να απαιτείς να σε ακούσουμε.

Mod δεν είσαι,admin δεν είσαι μην σου πώ ότι φλερτάρεις να ξεφύγεις και απ τους ΟΠΧ

• Απαγορεύονται δια ροπάλου οι συστάσεις των μελών του TheLab.gr προς άλλα μέλη σχετικά με την συμπεριφορά τους. Αρμόδιοι για το θέμα αυτό είναι αποκλειστικά οι Administrators/Moderators οι οποίοι έχουν και την ευθύνη να φροντίζουν για την εύρυθμη λειτουργία του forum. Εάν κάποιο μέλος αντιμετωπίζει πρόβλημα με κάποιο άλλο μέρος του forum τότε θα πρέπει να ενημερώσει με προσωπικό μήνυμα τους Administrators/Moderators. Το TheLab.gr δεν αποτελεί χώρο για την γέννηση και εκτόνωση αντιπαραθέσεων οι οποίες προκαλούν προβλήματα στην ομαλή λειτουργία της ηλεκτρονικής κοινότητας.

Edit

Αυτή τη στιγμή μπορεί να φαίνεται άκυρο το ποστ μου,αλλά ο κύριος atiman είχε κάνει 1 πόστ ακριβώς από πάνω με αυτό το περιεχόμενο.

"

(Originally by atiman)
(Originally by atiman)

@AN7 OverClocker,, ταπεινα κι αναρμοδια πιστευω οτι δεν πρεπει να δωσουμε συνεχεια σε κατι που δεν αφορα τις καρτες κι ως εκ τουτου θα βγει εκτος θεματος.

Σας ευχαριστω που με ακουσατε :daisy:

"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.