AN7 OverClocker Οκτώβριος 17, 2007 #581 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2007 Εγώ πιστεύω πώς άμα η μια πλευρά είναι κυρία και είναι και η αλλη και θα περάσουμε καλά στο event χωρίς παρενέργιες.Δεν νομίζω να είμαστε τρελοί(όχι εκ των αθηναίων μόνο,γενικά) και ξαφνικα να αρχίσουμε τις ιστορίες.Ασε που νομίζω ότι ο Astri στο αστείο το πήγαινε Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsan Οκτώβριος 17, 2007 #582 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2007 Που ξερεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Οκτώβριος 17, 2007 #583 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2007 Αρχική απάντηση από tsan Που ξερεις? ε μονο υποθέσεις κάνω Δεν είμαι δα και η Πατέρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Οκτώβριος 17, 2007 #584 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2007 1.Βασικά δεν με ενδιαφέρει τι νομίζεις εσύ ή ο καθένας άλλος για το πως το είπε ο Astri,μόνο αυτός ξέρει...2.Πετάχτηκε απο το πουθενά και ειπε αυτό που ειπε χωρίς προσωπικά να βλέπω χιουμοριστική διάθεση στην απάντησή του ακόμα και αν αυτό επιδίωκε...όσο να ναι πρέπει να προσέχουμε λιγάκι πως διατυπώνουμε αυτά που θέλουμε να διατυπώσουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Οκτώβριος 17, 2007 #585 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2007 Μάλιστα μιας και δεν είδα την απάντηση του 'κυρίου' ""Καλημέρα'''' έχουμε1.Τsan2.Astri3. .....όποιος θέλει ας συμπληρώσει την λίστα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 17, 2007 #586 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2007 Παιδια , δωστε μια απαντηση..Να ξερω αν θα φερω καμερες Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Οκτώβριος 17, 2007 #587 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2007 Αρχική απάντηση από obijuan1983 Μάλιστα μιας και δεν είδα την απάντηση του 'κυρίου' ""Καλημέρα'''' έχουμε 1.Τsan 2.Astri 3. AN7 όποιος θέλει ας συμπληρώσει την λίστα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisnitro2000 Οκτώβριος 17, 2007 #588 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2007 Σωστός αλλά έχουμε τόσο ωραία γλώσσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mag Οκτώβριος 17, 2007 #589 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2007 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mag Οκτώβριος 17, 2007 #590 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2007 ωραια , 3 μερες προσπαθω να με αφησουν να γραψω. ΠΗΡΑ ΕΝΑ CPU ΠΡΟΧΘΕΣ. Ε 6750 ΜΕ 8800GTS. TRPOFODOTIKO 500W . TO EIXE TO KOUTI ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΜΕΣΑ. ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΚΑΓΚΟΥΡΙΚΟ ΚΟΥΤΙ ΜΕ ΠΟΛΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΦΩΤΑΚΙΑ ΜΕΣΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ Ο CPU MOY DEN ANABEI. TON PHGA ΠΙΣΩ. ΒΡΑΧΥΚΙΚΛΟΜΑ ΣΤΟ ΜΑΔΕΡ ΜΠΟΑΡΝΤ ΕΙΠΑΝ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝ. ΤΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΧΩ? ΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΠΙΣΤΕΟΜΑΙ. MOTHERBOARD GIGABYTE DS3L , MNHMES PATRIOT 800MHZ , OYTE AYTES TIS ΠΟΛΗΞΕΡΩ. ΙΣΩΣ ΜΕ ΨΑΡΩΣΑΝ Κ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΑ . ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΛΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΙΔΗ 3 ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΘΑ ΠΩ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SERBIS QUALITY. ΠΛΗΡΩΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΣΠΙΤΙ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΣΕ 2 μερες ΤΡΕΧΩ ΕΓΩ ΑΘΗΝΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Οκτώβριος 17, 2007 #591 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2007 Αρχική απάντηση από mag ωραια , 3 μερες προσπαθω να με αφησουν να γραψω. ΠΗΡΑ ΕΝΑ CPU ΠΡΟΧΘΕΣ. Ε 6750 ΜΕ 8800GTS. TRPOFODOTIKO 500W . TO EIXE TO KOUTI ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΜΕΣΑ. ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΚΑΓΚΟΥΡΙΚΟ ΚΟΥΤΙ ΜΕ ΠΟΛΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΦΩΤΑΚΙΑ ΜΕΣΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ Ο CPU MOY DEN ANABEI. TON PHGA ΠΙΣΩ. ΒΡΑΧΥΚΙΚΛΟΜΑ ΣΤΟ ΜΑΔΕΡ ΜΠΟΑΡΝΤ ΕΙΠΑΝ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝ. ΤΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΧΩ? ΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΠΙΣΤΕΟΜΑΙ. MOTHERBOARD GIGABYTE DS3L , MNHMES PATRIOT 800MHZ , OYTE AYTES TIS ΠΟΛΗΞΕΡΩ. ΙΣΩΣ ΜΕ ΨΑΡΩΣΑΝ Κ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΑ . ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΛΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΙΔΗ 3 ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΘΑ ΠΩ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SERBIS QUALITY. ΠΛΗΡΩΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΣΠΙΤΙ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΣΕ 2 μερες ΤΡΕΧΩ ΕΓΩ ΑΘΗΝΑ. Αν μπορουσες να γραψεις χωρις κεφαλαια θα ηταν πολυ καλύτερα.Μήπως ομως θα ηταν καλύτερο να ανοίξεις ενα νεό θέμα; Βγαινεις offtopic στο συγκεκριμενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
intelakis Οκτώβριος 21, 2007 #592 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2007 Μπραβο σου που το έφτιαξες αλλα τόσο καιρο το μηχανημα που το είχες έτσι , γιατι δεν το εκμεταλευτικες να ψησεις κανενα αυγο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 21, 2007 #593 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2007 Αρχική απάντηση από intelakis Μπραβο σου που το έφτιαξες αλλα τόσο καιρο το μηχανημα που το είχες έτσι , γιατι δεν το εκμεταλευτικες να ψησεις κανενα αυγο??? ή ακομα καλυτερα να φτιαξεις καμια μακαρανοδα ή να ψησεις καμια μπριζολα; :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 25, 2007 #594 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2007 @AN7 + tifozi:Thread. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 25, 2007 #595 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2007 ***γκουχ*** Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Οκτώβριος 25, 2007 #596 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2007 συροπάκι ΒΕιξ κατα προτίμηση :P:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 25, 2007 #597 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2007 Κλείδωμα για split.Επανέρχεται εντός ολιγου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
silenceplease Νοέμβριος 22, 2007 #598 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2007 Αρχική απάντηση από FREY REACTOR [20-11-2007 23:25] βασικα δεν ειναι λιγο ρισκο το wc? Μόνο άμα είναι δυσκοίλιος ο φίλος μας και το πάει για κοίλη από το ζόρισμα - άμα όμως τρώει σωστή ποσότητα φυτικών ινών δεν έχει τίποτα να φοβηθεί εκτός του οτι δε θα προλαβαίνει καν να διαβάσει μια σελίδα κόμικ απο την ταχύτητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Νοέμβριος 22, 2007 #599 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2007 :blink: :confused: :confused: :toomuchne Link to comment Share on other sites More sharing options...
FREY REACTOR Νοέμβριος 22, 2007 #600 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2007 Αρχική απάντηση από silenceplease [Σήμερα, στις 12:24] Μόνο άμα είναι δυσκοίλιος ο φίλος μας και το πάει για κοίλη από το ζόρισμα - άμα όμως τρώει σωστή ποσότητα φυτικών ινών δεν έχει τίποτα να φοβηθεί εκτός του οτι δε θα προλαβαίνει καν να διαβάσει μια σελίδα κόμικ απο την ταχύτητα. + Kellog's all bran Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.