kyma Σεπτέμβριος 30, 2007 #561 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2007 open office και τέρμα τα προβλήματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diliger Οκτώβριος 1, 2007 #562 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2007 γεια σου ρε βασιλη με τις σουητες γραφειου σου.οντως στα λαθος τημολογια τι θα γινει Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Οκτώβριος 1, 2007 #563 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2007 Αρχική απάντηση από BeetleJuice chessman ΘΕΟΣ με τα λινκ τουοφειλω να το παραδεχτω το παλικαρι εχει λινκς για τα ΠΑΝΤΑ Δεν θα διαφωνισω αλλα πρεπει να κοψει τον ρυθμο με τον οποιο ποσταρει τις ειδησεις..γιατι η αποδοση στην δουλεια εχει πεσει κατακορυφα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CUSTOMADE Οκτώβριος 1, 2007 #564 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2007 Αρχική απάντηση από kallileo [Σήμερα, στις 21:15] Δεν θα διαφωνισω αλλα πρεπει να κοψει τον ρυθμο με τον οποιο ποσταρει τις ειδησεις..γιατι η αποδοση στην δουλεια εχει πεσει κατακορυφα. :wassat: Γιατι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Οκτώβριος 1, 2007 #565 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2007 Αρχική απάντηση από kallileo [Χθες, στις 23:15] Δεν θα διαφωνισω αλλα πρεπει να κοψει τον ρυθμο με τον οποιο ποσταρει τις ειδησεις..γιατι η αποδοση στην δουλεια εχει πεσει κατακορυφα. Που χαθηκες εσυ ορε?γκαλα εισαι?αστο το παιδι μια χαρα ειναι λολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Οκτώβριος 2, 2007 #566 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2007 Εδω ειμαστε στον αγωνα...Beet.Αρχική απάντηση από CUSTOMADE :wassat: Γιατι; Εννοω για την δικη μας αποδοση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 2, 2007 #567 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2007 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord Οκτώβριος 4, 2007 #568 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2007 πιστεύω πρέπει να βγαίνεις περισσότερο. Κάνει κακό το πολύ ιντερνετ και τα pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diliger Οκτώβριος 7, 2007 #569 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2007 τι αλλο θα δουμε ακομα.δεν κοιταει να φτιαξει καλυτερα τα λειτουργικα και να τα αφεισει αυτα σε αλλους. το παραπανω συστημα πεταει μπλε οθωνες ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Οκτώβριος 8, 2007 #570 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2007 Πολλά γέλια... :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Οκτώβριος 8, 2007 #571 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2007 παρα πολλα γελια :P :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 8, 2007 #572 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2007 spamωδικα γελια ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Οκτώβριος 8, 2007 #573 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2007 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas [Σήμερα, στις 16:54] Προχθες σε ενα παρτυ εγω με τον φιλαρακο τον Θωμα: Εγω:Ρε συ Τομ, εισαι να μιλαμε χρησιμοποιωοντας μονο τις πρωτες συλλαβες ; Τομ: Δηλαδη ; Εγω:Να ρε συ. για παραδειγμα: Τι κα τω ; Σημαινει Τι κανεις τωρα. Τομ:Οκ ρε συ, παμε. Αρχιζουμε λοιπον και του λεω: Εγω:Για πε μου να δω αν κατα. Τομ:Τι να σου πω .... ---ΓΕΛΙΑ---- στην ειπε λιγακι ή μου φενεται :devil: :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Οκτώβριος 8, 2007 #574 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2007 Ναι, αλλα ηταν μεθυσμενος Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluray Οκτώβριος 9, 2007 #575 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2007 kata tin tapini mou apopsi opio psu kai na agoraseis ap tin stigmi pou ine gnosto onoma eheis to kefali sou isiho.oi diafores tous ine mikres...ego logo prosopikis ebirias tha su protina ta enermax apo ekei kai pera i epilogi diki sou Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 14, 2007 #576 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2007 Αρχική απάντηση από BlueChris Παίζει να φτιάξουμε κάνα μπλουζάκι? έχω άκρη καλή ... εγώ πάντως με τον πετράκο που θα έρθω κάπως θα είμαστε ίδιοι Αρχική απάντηση από BlueChris Πρέπει να καταλήξουμε τι θα έχει και επάνω.... ντακς ελληνική σημαία είναι το σίγουρο... μαύρο είναι το 2ο σίγουρο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Οκτώβριος 14, 2007 #577 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2007 -1 Αστρολάβε σόρι jpavly Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astri Οκτώβριος 17, 2007 #578 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2007 Πρωτα θα δειρουμε τον ομπιζουαν ειπατε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Οκτώβριος 17, 2007 #579 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2007 Αρχική απάντηση από Astri [Σήμερα, στις 20:55] Πρωτα θα δειρουμε τον ομπιζουαν ειπατε? Nαι ναι ελεύθερα και με βρεγμένη σανίδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Οκτώβριος 17, 2007 #580 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2007 @ Astri Mάλιστα...βλέπω άρχίσαμε πάλι τις ******** έτσι?Για αυτό το event θα έρθεις εσύ δηλαδή?Πως θα δείρουμε τον Ομπιτσουαν?Και μετά λέτε να χαμηλώσουν οι τόνοι...Τελικά κύριε Hipro5/Gorrilakos να κατέβω ή θα έχουμε τους ανεγκέφαλους να δυναμητίζουν το κλίμα?Να αρχίζω να ανησυχώ για την σωματική μου ακεραιότητα?Θα ήθελα μια απάντηση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.