astrolabos Σεπτέμβριος 12, 2014 #3721 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2014 Για κάτι τέτοια post λυπάμαι που αφαιρέσαμε το dislike button Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Σεπτέμβριος 13, 2014 #3722 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2014 σε αυτην την περιπτωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteripper1416003167 Σεπτέμβριος 14, 2014 #3723 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2014 Up....κάντε καμμιά πρόταση να να αποκτήσει ενδιαφέρον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick74 Σεπτέμβριος 15, 2014 #3724 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2014 το FIFA είναι fps game??? Αν στις εξεδρες των επισημων ειναι ο Νερωνας και αποφασιζει με το δαχτυλο αν θα σκοτωσεις τον αντιπαλο αμυντικο με το αντιαρματικο σου -που λογικοτατα εχεις ως τερματοφυλακας- η θα του τη χαρισεις ή αν το γηπαιδο εχει γινει ζουγκλα απο τοτε που αυτοκτονησε ο κηπουρος και κανεις το sniper περιμενοντας υπομονετικα να πυροβολησεις τους κρυφους επιθετικους του αντιπαλου -οι οποιοι ειναι τοσο κρυφοι που δε φαινονται... η φταιει η μυωπια σου ...η απλα παιρνανε οσο εσυ βλεπεις τσοντες στην τηλεοραση και δεν ασχολεισαι με το παιχνιδι- τοτε ΝΑΙ, θα μπορουσε να ειναι και FIRST PERSON SHOOTER :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Σεπτέμβριος 15, 2014 #3725 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2014 ακου τι θα κανεις , θα παρεις 4 οθονες DELL U2414M αρχικα θα δουλευεις την μια , γιατι με την καρτα που εχεις , ειπαμε ηδη πως δεν εισαι καλα . μετω που παρεις τις 2χ 780τι ομως χτυπας ενα φοβερο multiscreen και εισαι θεος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick74 Σεπτέμβριος 15, 2014 #3726 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2014 ακου τι θα κανεις , θα παρεις 4 οθονες DELL U2414M γιατι αυτες του village δεν κανουν?πολυ συντηρητικο σε βρισκω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Σεπτέμβριος 15, 2014 #3727 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2014 γιατι αυτες του village δεν κανουν?πολυ συντηρητικο σε βρισκω...θα το προτεινα αμα ελεγε πως η προτεραιοτητα του ειναι οι ΤΑΙΝΙΕΣ , νομιζω του village εχουν input lag και δεν ειναι σωστο ενας τοσο hardcore fps παιχταρας ΦΙΦΑ να παει χαμενος λογο τετοιων λεπτομεριων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick74 Σεπτέμβριος 15, 2014 #3728 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2014 θα το προτεινα αμα ελεγε πως η προτεραιοτητα του ειναι οι ΤΑΙΝΙΕΣ , νομιζω του village εχουν input lag και δεν ειναι σωστο ενας τοσο hardcore fps παιχταρας ΦΙΦΑ να παει χαμενος λογο τετοιων λεπτομεριωνβασικα επειδη ο Δημητρης γουσταρει εκκεντρικα πραγματα εγω θα ελεγα αυτη που εχει το πλανηταριο... και μεγεθος εφαμιλο και καλυτερο αυτης των village, και στρογγυλη... τι αλλο θελει?Θα πεφτει χειρομπομπιδα και ολμοι στο γηπεδο που μετα θα φυτευεις πατατες με το χερι:banging::dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Σεπτέμβριος 15, 2014 #3729 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2014 βασικα επειδη ο Δημητρης γουσταρει εκκεντρικα πραγματα εγω θα ελεγα αυτη που εχει το πλανηταριο... και μεγεθος εφαμιλο και καλυτερο αυτης των village, και στρογγυλη... τι αλλο θελει?Θα πεφτει χειρομπομπιδα και ολμοι στο γηπεδο που μετα θα φυτευεις πατατες με το χερι:banging::dance3: εχω παει , την εχω δει , ειναι φοβερη , αλλα νομιζω θελει πιο "δυνατο" εποχες γυμνασιου , ειχαμε παει σε ενα μουσειο ...κατι ελληνισμου (?) .. μου διαφευγει .... και τελος παντων εκει ειχαν ενα κουτι που μπαιναμε μεσα 6-7 ατομα , και υπηρχε οθονη μεχρι και στο πατωμα , κατι σαν τα oculus rift σε μεγαλο μεθεθος και ενοιωθες πως πεφτεις κτλ κτλ κτλ θυμαμε ειχαμε κανει ψηφιακη ξεναγηση στον παρθενωνα! οποτε γιατι οχι κατι τετοιο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick74 Σεπτέμβριος 15, 2014 #3730 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2014 εχω παει , την εχω δει , ειναι φοβερη , αλλα νομιζω θελει πιο "δυνατο" εποχες γυμνασιου , ειχαμε παει σε ενα μουσειο ...κατι ελληνισμου (?) .. μου διαφευγει .... και τελος παντων εκει ειχαν ενα κουτι που μπαιναμε μεσα 6-7 ατομα , και υπηρχε οθονη μεχρι και στο πατωμα , κατι σαν τα oculus rift σε μεγαλο μεθεθος και ενοιωθες πως πεφτεις κτλ κτλ κτλ θυμαμε ειχαμε κανει ψηφιακη ξεναγηση στον παρθενωνα! οποτε γιατι οχι κατι τετοιο ? ναι, και μετα να εχουμε θεματα οτι οι quad sli gtx780ti εχουν λαγκ στην πασιετζα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Σεπτέμβριος 15, 2014 #3731 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2014 ναι, και μετα να εχουμε θεματα οτι οι quad sli gtx780ti εχουν λαγκ στην πασιετζα [ame=http://www.youtube.com/watch?v=xjMlkpRz2-A]Quad-Fire R9 295X2 Custom Watercooling Rig (ExtravaLANza 2014) - YouTube[/ame] κατι τετοιο νομιζω θα ειναι καλο για καθημερινες δουλειες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick74 Σεπτέμβριος 15, 2014 #3732 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2014 κατι τετοιο νομιζω θα ειναι καλο για καθημερινες δουλειεςκαθημερινες δουλειες οπως πχ farmvile?να βαλουμε δηλαδη τρακτερ να οργωσουν το γηπεδο και μετα να το κανουμε χασισοφυτεια.Μετα οταν ερχονται οι μπατσοι αρχιζει και γινεται fps :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Σεπτέμβριος 15, 2014 #3733 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2014 μαρεσεις , ωραιο το concept , το γηπεδο της ΑΕΚ ακομα το φτιαχνουν ? XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick74 Σεπτέμβριος 15, 2014 #3734 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2014 μαρεσεις , ωραιο το concept , το γηπεδο της ΑΕΚ ακομα το φτιαχνουν ? XD ναι ωραιο concept, αλλα οταν αρχισει το πιστολιδι αρχιζει και το λαγκ... σκ.... καρτες κι αυτες παμε για ακριβοτερες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Σεπτέμβριος 15, 2014 #3735 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2014 Μήπως είστε κωμικοί???Η μήπως είστε γελοίοι???Μάλλον το 2....Κλασικοί Έλληνες τι περιμένεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick74 Σεπτέμβριος 15, 2014 #3736 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2014 like Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Σεπτέμβριος 15, 2014 #3737 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2014 Εσύ ξέρεις αν κόλλαγε ένσημα ο seismic στους υπαλλήλους του, να μην ξέρω και γω για σένα;Σοβαρά τώρα, το σχόλιό μου ήταν γενικό για όσους αποφασίζουν τί είναι δίκαιο για την τσέπη των άλλων. Αν θίχτηκε μπορεί και να σε αφορά, ξέρω γω.Καταρχάς τον ρώτησα αν πλήρωνε ΑΝ θυμάσαι καλά. Και αυτή τη μαλ@κια με το αν θίχτηκες μάλλον καλύτερα να την κόψεις. Διότι φαντάζομαι ότι με αυτή τη λογική και εφόσον αφήνουν οι Mods να περιφέρονται χαρακτηρισμοί για το ποιον το χρηστών μπορώ κάλλιστα και γω να σε συμπεριλάβω εχμ κάτσε να σκεφτώ πχ στην κατηγορία των πουτ@νας γιών και αν παρεξηγηθείς να εξάγω το συμπέρασμα ότι ανήκεις σε αυτή την κατηγορία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Σεπτέμβριος 18, 2014 #3738 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2014 Δεν καταλαβαίνω γιατί ειναι ανοιχτο ακομη το τοπικ.Αν δε χορτασατε κοτσάνα ,να ανοίξει ο ****** νέο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Σεπτέμβριος 18, 2014 #3739 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2014 get a life Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Σεπτέμβριος 18, 2014 #3740 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2014 uwotm8? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.