Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply
το FIFA είναι fps game???

Αν στις εξεδρες των επισημων ειναι ο Νερωνας και αποφασιζει με το δαχτυλο αν θα σκοτωσεις τον αντιπαλο αμυντικο με το αντιαρματικο σου -που λογικοτατα εχεις ως τερματοφυλακας- η θα του τη χαρισεις ή αν το γηπαιδο εχει γινει ζουγκλα απο τοτε που αυτοκτονησε ο κηπουρος και κανεις το sniper περιμενοντας υπομονετικα να πυροβολησεις τους κρυφους επιθετικους του αντιπαλου -οι οποιοι ειναι τοσο κρυφοι που δε φαινονται... η φταιει η μυωπια σου ...η απλα παιρνανε οσο εσυ βλεπεις τσοντες στην τηλεοραση και δεν ασχολεισαι με το παιχνιδι- τοτε ΝΑΙ, θα μπορουσε να ειναι και FIRST PERSON SHOOTER :rofl::banging:

ακου τι θα κανεις , θα παρεις 4 οθονες DELL U2414M

αρχικα θα δουλευεις την μια , γιατι με την καρτα που εχεις , ειπαμε ηδη πως δεν εισαι καλα .

μετω που παρεις τις 2χ 780τι ομως χτυπας ενα φοβερο multiscreen και εισαι θεος

γιατι αυτες του village δεν κανουν?

πολυ συντηρητικο σε βρισκω...

θα το προτεινα αμα ελεγε πως η προτεραιοτητα του ειναι οι ΤΑΙΝΙΕΣ , νομιζω του village εχουν input lag και δεν ειναι σωστο ενας τοσο hardcore fps παιχταρας ΦΙΦΑ να παει χαμενος λογο τετοιων λεπτομεριων

θα το προτεινα αμα ελεγε πως η προτεραιοτητα του ειναι οι ΤΑΙΝΙΕΣ , νομιζω του village εχουν input lag και δεν ειναι σωστο ενας τοσο hardcore fps παιχταρας ΦΙΦΑ να παει χαμενος λογο τετοιων λεπτομεριων

βασικα επειδη ο Δημητρης γουσταρει εκκεντρικα πραγματα εγω θα ελεγα αυτη που εχει το πλανηταριο... και μεγεθος εφαμιλο και καλυτερο αυτης των village, και στρογγυλη... τι αλλο θελει?

Θα πεφτει χειρομπομπιδα και ολμοι στο γηπεδο που μετα θα φυτευεις πατατες με το χερι:banging::dance3:

βασικα επειδη ο Δημητρης γουσταρει εκκεντρικα πραγματα εγω θα ελεγα αυτη που εχει το πλανηταριο... και μεγεθος εφαμιλο και καλυτερο αυτης των village, και στρογγυλη... τι αλλο θελει?

Θα πεφτει χειρομπομπιδα και ολμοι στο γηπεδο που μετα θα φυτευεις πατατες με το χερι:banging::dance3:

εχω παει , την εχω δει , ειναι φοβερη , αλλα νομιζω θελει πιο "δυνατο"

εποχες γυμνασιου , ειχαμε παει σε ενα μουσειο ...κατι ελληνισμου (?) .. μου διαφευγει ....

και τελος παντων εκει ειχαν ενα κουτι που μπαιναμε μεσα 6-7 ατομα , και υπηρχε οθονη μεχρι και στο πατωμα , κατι σαν τα oculus rift σε μεγαλο μεθεθος και ενοιωθες πως πεφτεις κτλ κτλ κτλ

θυμαμε ειχαμε κανει ψηφιακη ξεναγηση στον παρθενωνα!

οποτε γιατι οχι κατι τετοιο ? :p

εχω παει , την εχω δει , ειναι φοβερη , αλλα νομιζω θελει πιο "δυνατο"

εποχες γυμνασιου , ειχαμε παει σε ενα μουσειο ...κατι ελληνισμου (?) .. μου διαφευγει ....

και τελος παντων εκει ειχαν ενα κουτι που μπαιναμε μεσα 6-7 ατομα , και υπηρχε οθονη μεχρι και στο πατωμα , κατι σαν τα oculus rift σε μεγαλο μεθεθος και ενοιωθες πως πεφτεις κτλ κτλ κτλ

θυμαμε ειχαμε κανει ψηφιακη ξεναγηση στον παρθενωνα!

οποτε γιατι οχι κατι τετοιο ? :p

ναι, και μετα να εχουμε θεματα οτι οι quad sli gtx780ti εχουν λαγκ στην πασιετζα :rofl:

ναι, και μετα να εχουμε θεματα οτι οι quad sli gtx780ti εχουν λαγκ στην πασιετζα :rofl:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=xjMlkpRz2-A]Quad-Fire R9 295X2 Custom Watercooling Rig (ExtravaLANza 2014) - YouTube[/ame]

κατι τετοιο νομιζω θα ειναι καλο για καθημερινες δουλειες

κατι τετοιο νομιζω θα ειναι καλο για καθημερινες δουλειες

καθημερινες δουλειες οπως πχ farmvile?

να βαλουμε δηλαδη τρακτερ να οργωσουν το γηπεδο και μετα να το κανουμε χασισοφυτεια.

Μετα οταν ερχονται οι μπατσοι αρχιζει και γινεται fps :banging:

μαρεσεις , ωραιο το concept , το γηπεδο της ΑΕΚ ακομα το φτιαχνουν ? XD

ναι ωραιο concept, αλλα οταν αρχισει το πιστολιδι αρχιζει και το λαγκ... σκ.... καρτες κι αυτες παμε για ακριβοτερες :rofl:

Εσύ ξέρεις αν κόλλαγε ένσημα ο seismic στους υπαλλήλους του, να μην ξέρω και γω για σένα;

Σοβαρά τώρα, το σχόλιό μου ήταν γενικό για όσους αποφασίζουν τί είναι δίκαιο για την τσέπη των άλλων. Αν θίχτηκε μπορεί και να σε αφορά, ξέρω γω.

Καταρχάς τον ρώτησα αν πλήρωνε ΑΝ θυμάσαι καλά. Και αυτή τη μαλ@κια με το αν θίχτηκες μάλλον καλύτερα να την κόψεις. Διότι φαντάζομαι ότι με αυτή τη λογική και εφόσον αφήνουν οι Mods να περιφέρονται χαρακτηρισμοί για το ποιον το χρηστών μπορώ κάλλιστα και γω να σε συμπεριλάβω εχμ κάτσε να σκεφτώ πχ στην κατηγορία των πουτ@νας γιών και αν παρεξηγηθείς να εξάγω το συμπέρασμα ότι ανήκεις σε αυτή την κατηγορία;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.