Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply
Πάντως μετά το 2-0 ο πατέρας μου που είναι Παναθηναϊκός μου έλεγε ότι 3-2 θα λήξει για οικονομικούς λόγους(τηλεοπτικά+εισιτήρια). Το ίδιο πιστεύει και για τον γαύρο. Ότι θα ισοφαρίσει και θα πάει και αυτός ο προημιτελικός σε 5ο παιχνίδι. Εκεί θα αποχαιρετήσουν και οι δύο Ελληνικές ομάδες.

Αααααα ωστέ ο πατέρας σου είπε στον Fridzon να πατήσει την γραμμή. Τώρα εξηγούνται όλα...

Να μαντέψω ότι και το τρίποντο δεν το έβαλε ο Φώτσης αλλά ο πατέρας σου ντυμένος batman ε;

πληρούν αυστηρά πιστοποιητικά βιωσιμότητας, όπως το TCO 6.0 ή το Energy Star 6.0

Εκτός του ότι τα πιστοποιητικά δεν πληρούνται, τα TCO, Energy Star κλπ είναι προδιαγραφές. Αυτές πληρούνται κανονικά.

Αααααα ωστέ ο πατέρας σου είπε στον Fridzon να πατήσει την γραμμή. Τώρα εξηγούνται όλα...

Να μαντέψω ότι και το τρίποντο δεν το έβαλε ο Φώτσης αλλά ο πατέρας σου ντυμένος batman ε;

Αν θέλεις να ειρωνευτείς εμένα κάνε το. Αν θέλεις να ειρωνευτείς τον πατέρα μου

ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ

• 2 weeks later...

Ε εντάξει, δεν γίνονται κάθε λίγο και λιγάκι αυτές οι κινήσεις, ενώ τα review εξ' υπακούονται με κάθε νέο προϊόν. Και οι reviewers από την άλλη έχουν και αυτοί τα τυχερά τους, έτσι δεν είναι; Δεν ασχολούνται μόνο με μια εταιρεία, άλλες είναι πιο γενναιόδωρες ;)

Αν έλειπε το κλειστό ματάκι στο τέλος δε θα σου απαντούσα, αλλά τώρα δε μπορώ :p

Πριν καιρό είχα κάνει ένα ποστ με το κόστος του να είσαι reviewer στα κουτιά (δε τόλμησα να πιάσω τα τροφοδοτικά) και δε με πίστεψαν οι περισσότεροι. Μετά απο 2,5 χρόνια συνεχίζω να είμαι μείον. (πάλι δε θα με πιστέψουν οι περισσότεροι)

Οσο για τα δώρα που λες ναι αμέ. 2,5 χρόνια κάνω reviews και τα δώρα μου είναι ένα μηχανικό πληκτρολόγιο, ένα tester, ένα headset και ένα psu που αν φύγω από τα case reviews και θέλω να είμαι σωστή, θα πρέπει πάει στον επόμενο reviewer. Και να στο πω και αλλιώς; Και αυτά πληρωμένα είναι από τα διάφορα τραπέζια που κάνεις στον κάθε PR όταν έρχεται Ελλάδα. Άσε που τα reviews ΔΕΝ εξυπακούoνται όταν είσαι reviewer σε μια χώρα όπως η δικιά μας.

Εκεί που πραγματικά εποφελούμαστε είναι στη περίπτωση RMA που γίνεται πολύ πιο γρήγορα η όλη διαδικασία και πολύ σπάνια θα σκαλώσει κάπου, αν έχεις επαφές με την εταιρία που θα κάνει το RMA.

Τεσπα δεν είναι αυτό το θέμα μας, αλλά θα έσκαγα αν δε τα έλεγα :p

Αν έλειπε το κλειστό ματάκι στο τέλος δε θα σου απαντούσα, αλλά τώρα δε μπορώ :p

Πριν καιρό είχα κάνει ένα ποστ με το κόστος του να είσαι reviewer στα κουτιά (δε τόλμησα να πιάσω τα τροφοδοτικά) και δε με πίστεψαν οι περισσότεροι. Μετά απο 2,5 χρόνια συνεχίζω να είμαι μείον. (πάλι δε θα με πιστέψουν οι περισσότεροι)

Έλα τώρα που είσαι μείον. Εκτίθεσαι. Με το ψυγείο γεμάτο όπως προκύπτει από το άλλο το σιχαμερό το θέμα είσαι μακριά από το μείον. Μέχρι και επώνυμη μουστάρδα έχεις....

:spell:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.