spc Σεπτέμβριος 27, 2005 #321 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 [δεν άντεξα] Ρώτα τον Βασίλη ή ακόμα καλύτερα τον Μάκη [/δεν άντεξα] (I love u boys ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Σεπτέμβριος 27, 2005 #322 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 To δεν άντεξα τι είναι? τέσπα Θα το δούν πιστεύω κι απο δώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 27, 2005 #323 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 Παιδιά, με έχετε παρεξηγήσει λίγο... Εγώ ένα forum της κακιάς ώρας ζήτησα από το jconserv.net, πήρα ένα forum με έτοιμα τα βασικά και απλώς το ρύθμισα όπως ήθελα με τις επιλογές που ήθελα μέσω web. Δεν έχω ασχοληθεί παραπάνω οπότε μην με πολυρωτάτε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 7, 2005 #324 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 ... δε θα κοιμηθώ το βράδυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Οκτώβριος 7, 2005 #325 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 Πάρε hypnosedon Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 7, 2005 #326 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από trendy Πάρε hypnosedon χημικιές στο χημικό?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Οκτώβριος 7, 2005 #327 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 Μήπως να αλλάξουμε τον τίτλο παιδιά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 7, 2005 #328 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από cherryman Μήπως να αλλάξουμε τον τίτλο παιδιά; τι, θες να πεις ότι spamάρω? τς τς τς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sbeetle Οκτώβριος 7, 2005 #329 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 Όχι ρε γαμώτο, κρίμα, τώρα την είδα την είδηση και μου κόπηκε η όρεξη............Φτου, θα τα φάει όλα ο ντινόπουλος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Οκτώβριος 7, 2005 #330 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 Sotiri υπάρχει φάρμακο να ανοίγει την όρεξη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Οκτώβριος 7, 2005 #331 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 Καλά, πάνε για ανάπαυση όλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Οκτώβριος 11, 2005 #332 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2005 Ποποποπο κοσμος ......σιγα μην "σκονταψει" κανεις....χεχεχε :p :smoke: :jump1: :tw: Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Οκτώβριος 11, 2005 #333 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2005 Αγορια ετοιμα για "ολα" .....εστω και Internetικα.... :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Οκτώβριος 12, 2005 #334 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 Παιδιά, λίγο off-topic (τι να πει κανείς άλλωστε για το θέμα!), αλλά αν οι admins δουν το thread, εγώ προτείνω ο helloween να γίνει news poster... Αφού φαίνεται το παιδί ότι έχει ζήλο και του αρέσει... Ε, κάντε τον news poster για να δούμε και καμιά είδηση στην αρχική....’ντε γιατί οι ήδη υπάρχοντες news posters τεμπελιάζουν... :devil: :nuke: :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 12, 2005 #335 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από nickstamat [Σήμερα, στις 13:58] ’ντε γιατί οι ήδη υπάρχοντες news posters τεμπελιάζουν... :devil: :nuke: :whistling δεν νομιζω οτι εισαι σε θεση να κρινεις κατι τετοιο.............. εσυ οταν δεν κανεις κατι ο μονος λογος ειναι οτι βαριεσαι και τεμπελιαζεις?εκτος βεβαια και αν δεν εχεις προσωπικη ζωη.......δουλεια/σχολειο/πανεπιστημιο ή δεν ξερω και γω τι αλλο και τα ξυνεις καθε μερα......... εγω σε πληροφορω οτι δεν τα ξυνω σαν και σενα και βαζω νεα οποτε προλαβαινω........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Οκτώβριος 14, 2005 #336 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2005 θα ξαναγραφτώ ως ΑΝΝΑ μπας και μου απαντάτε και μένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 14, 2005 #337 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από DarkSaga θα ξαναγραφτώ ως ΑΝΝΑ μπας και μου απαντάτε και μένα μ' αυτό το nick τι περίμενες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Οκτώβριος 14, 2005 #338 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από DarkSaga θα ξαναγραφτώ ως ΑΝΝΑ μπας και μου απαντάτε και μένα Αρχική απάντηση από sotiris μ' αυτό το nick τι περίμενες? Δεν ξερω αν θα σου απαντανε αλλοι αλλα ο sotiris σιγουρα :whistling :tongue: Αν θες να σου απαντανε ΟΛΟΙ γραψου με nick ΕΜΜΑΝUELA!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 14, 2005 #339 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από ison Δεν ξερω αν θα σου απαντανε αλλοι αλλα ο sotiris σιγουρα :whistling :tongue: Αν θες να σου απαντανε ΟΛΟΙ γραψου με nick ΕΜΜΑΝUELA!! δεν κάνω διακρίσεις σε ονόματα. για άμεσες απαντήσεις πάντως βάλε paola-17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 14, 2005 #340 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris δεν κάνω διακρίσεις σε ονόματα. για άμεσες απαντήσεις πάντως βάλε paola-17 Δηλαδή απαντάς σε nicks με αριθμό κάτω του 20; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.