AN7 OverClocker Ιούλιος 31, 2005 #261 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2005 Ρε φιλε θα με τρελάνεις?ΣΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΠΕΣ ΜΟΥΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙΣ?’ντε μας έχεις μαμήσει στο spamming...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Αύγουστος 1, 2005 #262 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 μηπως ολοκληρη η 2η σελιδα να παει στα οφ τοπικ αρτσιβ?λεω γω τωρα.....γιατι δεν ειναι και λιγο να βλεπεις εναν τιτλο θρεντ Χ2 4400+ αποριες και να μιλαμε για πυγολαμπιδες........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlienHack Αύγουστος 3, 2005 #263 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2005 παντος το πυροκλάνι υπαρχει, το εκανα μια φορα και εκτος το οτι ενοιοσα το εντερο μου να καιγεται , μυρησε και καμενο κοτοπουλο (τζαμπα αποτριχοση στον ποπο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Αύγουστος 3, 2005 #264 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2005 Αρχική απάντηση από AlienHack [Σήμερα, στις 12:55] παντος το πυροκλάνι υπαρχει, το εκανα μια φορα και εκτος το οτι ενοιοσα το εντερο μου να καιγεται , μυρησε και καμενο κοτοπουλο (τζαμπα αποτριχοση στον ποπο) :sick: συγγνωμη δηλαδη αλλα που πρεπει να φτασει το στυλ απαντησεων σε αυτο το θρεντ ωστε να φυγει ολοκληρη η 2 σελιδα στο οφτοπικ αρχειο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Αύγουστος 23, 2005 #265 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2005 ρε μαστρο μηχαλι ποτε πιανεις δουλια να δουμε κανα μπλοκακι πανοσ το πιση μου???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Αύγουστος 25, 2005 #266 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 πολυ καλο man το ροζακι σου παει παντοςποσο ηταν ολο το κοστος του (ταπες, ρακορ, κολεκτορ)???παντος θα γλιτονεις πολλα απο τα ετιμα τανκ .............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Αύγουστος 25, 2005 #267 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 το διαβασες το πρωτο ποστ ή μονο τις φωτο ειδες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Αύγουστος 25, 2005 #268 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 Αρχική απάντηση από unseen το διαβασες το πρωτο ποστ ή μονο τις φωτο ειδες? σορι ειναι προη και ακομα δεν ιπια καφε.................κατσε να ξιπνισω........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Αύγουστος 25, 2005 #269 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 Αρχική απάντηση από unseen το διαβασες το πρωτο ποστ ή μονο τις φωτο ειδες? Mixing Threads All Day Long Like a Pro lolita Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Αύγουστος 25, 2005 #270 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [23-08-2005 13:07] πολυ καλο athens αλλα το θεμα ειναι πως θα το στερεοσεις αυτο το πραμα γιατι θα ειναι και βαρη.... λιγο οφφ αλλα τι να κανο μια ιδεα στερεοσεις ειναι με μια μεταλικη κορδελα που εχει τριπουλες ετσι το διδονεις οπου θε θελω να βρω τετιο για να σταθεροποιησω το ψυγιο στο κουτι μου αν εχει κανεις καμια ιδεα ας την πει Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [23-08-2005 20:01] ρε μαστρο μηχαλι ποτε πιανεις δουλια να δουμε κανα μπλοκακι πανοσ το πιση μου???? Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 12:02] πολυ καλο man το ροζακι σου παει παντος ποσο ηταν ολο το κοστος του (ταπες, ρακορ, κολεκτορ)??? παντος θα γλιτονεις πολλα απο τα ετιμα τανκ .............. Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 12:19] σορι ειναι προη και ακομα δεν ιπια καφε.................κατσε να ξιπνισω........... 4 ποστ εχεις κανει μεσα στο ιδιο θρεντ.απο αυτα το πρωτο εγινε 2 μερες πριν και το 1 ειναι στις 8 το βραδυ...........τι να ξυπνησεις ρε αλεξη? πες οτι ''ναι σορυ δεν διαβαζω προσεκτικα το θρεντακι'' και ασε τις δικαιολογιες του στυλ ακομα δεν ηπια καφε........ (ασε να ποσταρει και κανενας αλλος ρε παιδι):...: Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 12:28] χαρηκες εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε παιξε και μια μ______ να στροσεις <<λολολολ>> :bye: :giveup: :bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 25, 2005 #271 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 Και λιγη ορθογραφια δεν θα εβλαπτε, μας εβγαλες τα ματια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Αύγουστος 25, 2005 #272 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 12:39] δεν μπορω να κατσο να αποστιθισω απ εξω αλλα τα threads που εχουμε εδομεσα...... ετιχε να ξιπνισο σημερα με την τσιμπλα στο ματι και να μην το ξανα διαβασω απο την αρχη αν δεν το θυμασαι και θες οπωσδηποτε να ποσταρεις απαντηση ΠΡΕΠΕΙ να το κανεις.....αλλιως θα εισαι παντα πισω στις απαντησεις και δικαιολογημενα θα στην λενε Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 12:39] οσο για το τελευτεο προ τελευτεο ποστ θα επιμηνο οτι και να λες γιατι σε καθε απαντιση μου βλεπω μια ηρονια απεντη μου απο αυτον το χριστη και δεν μου αρεση να μην ασχολιτε με την παρτη μου οπως εγω με την δικια του δεν τον ξερω και δεν εχει κανα δικεομα οκ??? εαν δεν σου αρεσει το στυλ απαντησης στο προσωπο σου απο καποιον να αναφερεις στους υπευθυνους το ποστ με το κουμπακι ''αναφορα στον διαχειριστη'' και οχι να απαντας με 3 φορες χειροτερο τροπο (γνωμη μου ειναι αλεξ οτι τον τελευταιο καιρο κανεις σαν να μπαινεις πρωτη φορα στο λαμπη.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Αύγουστος 25, 2005 #273 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 δε σε έβρισα,έτσι?απλά θα προτιμούσα να κάνεις διόρθωση και διαγραφή της παπάραςπαρά άλλο ένα άκυρο counter++ postστάμάτα να χαλάς όλα τα Thread Να σταματήσω να σε σχολιάζω...ταλαίπωρε!!!!!ε ταλαίπωρεκαι αν παίζεις το γροθαλάκι σου καθημερινά να μην κρίνεις εξ ιδίων και τους λοιπούςκακομαθημένε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 25, 2005 #274 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr χαρηκες εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε παιξε και μια μ______ να στροσεις <<λολολολ>> Να βελτιώσεις λίγο το στυλ γραφής σου Το να σταματήσεις τα άκυρα βασίζεται στη δικιά σου καλή θέληση (ακόμα) good will που λένε και οι αγγλοσάξονες Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 25, 2005 #275 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 Και καπου εδω ο καλος mod:P πρεπει να καθαρισει ενα Thread που ειναι αρκετα χρησιμο απο ολα αυτα τα ασχετα Posts μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 25, 2005 #276 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable Και καπου εδω ο καλος mod:P πρεπει να καθαρισει ενα Thread που ειναι αρκετα χρησιμο απο ολα αυτα τα ασχετα Posts μας. καταταγείτε μας έλεγαν... :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Αύγουστος 25, 2005 #277 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris Να βελτιώσεις λίγο το στυλ γραφής σου Το να σταματήσεις τα άκυρα βασίζεται στη δικιά σου καλή θέληση (ακόμα) good will που λένε και οι αγγλοσάξονες Ευχαριστώ! ok man σορι αλλα δεν αντεχα αλλο οσο για τους κρυοκολους αγγλοσαξονες μην το συζητας εκε θα παω να σκουδασω........ αλλα και εδω εχουμε κρυοκολους σαν τον κυριο που μου την λεει λολολολολ λες να εχει επιρεαστι απο τους αγγλους???? και δεν του φενετε για αγγλο-γαλος(ντιντις οπως λενε στα χωρια) λολολολολ again and again οσο για το threadaki ζηταω συγνομη απο τον athens και σβυνο τα ακυρα= ολα τα ποστ Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Σεπτέμβριος 2, 2005 #278 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από amgamer δεν νομιζω φιλε μου να φταιει το crack γιατι κ γω με αυτο το τερματησα...ανανεωσε τους οδηγους της καρτας σου.. εχμ σόνια και φίλε μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Σεπτέμβριος 2, 2005 #279 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από chros26_ εχμ σόνια και φίλε μου? Κι εγώ το πρόσεξα αυτό...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Σεπτέμβριος 2, 2005 #280 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από chros26_ εχμ σόνια και φίλε μου? Αρχική απάντηση από nickstamat Κι εγώ το πρόσεξα αυτό...! Έστω ότι έχετε δίκιο, η συνεισφορά σας στο thread ποια είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.