yanni Απρίλιος 21, 2012 #2741 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2012 Τι είναι δηλαδή όταν εκμεταλλεύεσαι μια πρόσκαιρη κατάσταση ανάγκης για να βγάλεις και κέρδος από πάνω με προϊόντα που δεν έχουν καν εγγύηση?Αν τους πούλαγε 50€ και τους δύο μαζί με το κουτί λόγω οικονομικής ανάγκης (χρειάζεται τα λεφτά αύριο το πρωί π.χ.) θα θεωρούσες ότι βγάζει κέρδος ο αγοραστής από μια τέτοια συναλλαγή; Σε αυτή την περίπτωση θα είχες πρόχειρο κάποιο χαρακτηρισμό για τον αγοραστή;Να το πω αλλιώς. Γιατί το κέρδος του αγοραστή είναι δικαιολογημένο και το κέρδος του πωλητή είναι "ηλεκτρονικός μαυραγοριτισμός";Πόσο δύσκολο είναι να αγνοήσετε αυτές τις αγγελίες ή απλά να γράψετε ένα πολύ απλό "Ακριβά τους δίνεις" ως απάντηση στο thread? και δεν θα προσβάλετε και αν έχετε δίκιο θα μαζέψετε και μισή ντουζίνα likes.Μπαίνει κάποιος να κάνει μια πώληση και πέφτετε σαν τα κοράκια. Απατεώνα, μαυραγορίτη και σου δίνω τα 3/4 και άμα σου αρέσει και σου δίνω τα μισά και πολλά σου είναι και κάπου κάπως κάποτε ένα μαγαζί έκανε προσφορά 1 τεμάχιο σε αυτή τη τιμή και άρα πρέπει να το πουλήσεις ποιο φτηνά από εκείνη την τιμή και άλλα τέτοια ωραία.ΜΑ ΚΑΛΑ ΛYΣΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ. Αν αγοράσω π.χ. εγώ τους δίσκους στα 130€ θα το έχετε βάρος στην ψυχή σας ή θα διαπιστώσετε ότι εξαφανίστηκαν 30€ από την τσέπη σας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Απρίλιος 21, 2012 #2742 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2012 Ναι, υπάρχουν χαρακτηρισμοί για οποιονδήποτε πατάει στην ανάγκη του άλλου για να βγάλει κέρδος. Νομίζω όμως ότι στο παρόν θέμα η οξεία αντιπαράθεση προκλήθηκε από τον τρόπο με τον οποίο μπήκε η αγγελία. Η τιμή πώλησης των δίσκων κάθε άλλο παρά "σκότωμα" είναι (αντικειμενικά πάντα) οπότε χτυπά κάπως άσχημα το "kill" στον τίτλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Απρίλιος 21, 2012 #2743 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2012 Εδώ γίνονται άλλα και άλλα στα διάφορα φορουμ με τις πωλήσεις ...και η πώληση 2 δίσκων σας πέιραξε ?(Ενδείξεις έχω αποδείξεις δεν έχω...) Επίσης επιβλέποντες του φόρουμ εγώ κάποτε σε ανάλογη παρεκτροπή της συζήτησης είχα φάει κόκκινη....Για να το πάμε χαλαρά!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leros2004 Απρίλιος 21, 2012 #2744 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2012 Ναι, υπάρχουν χαρακτηρισμοί για οποιονδήποτε πατάει στην ανάγκη του άλλου για να βγάλει κέρδος. Ε καλά δεν είναι και τόσο ανάγκη... δίσκους πουλάει όχι τα νεφρά του ....Τώρα άμα υπάρχουν θύματα και αγοράζουν τέτοιες αγγελίες... ας πρόσεχαν... 5 λεπτά θέλεις για να ψάξει κανείς τι πρέπει να αγοράσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Απρίλιος 21, 2012 #2745 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2012 Γιατί το κέρδος του αγοραστή είναι δικαιολογημένο και το κέρδος του πωλητή είναι "ηλεκτρονικός μαυραγοριτισμός";Δεν θα ασχολιόμουνα άλλο αλλά είδα αυτό. Σοβαρολογείς τώρα? Ποιός θα χρεωθεί τη επακόλουθη φθορά του χρόνου και την πτώση των τιμών? Ο αγοραστής? Δεν χρειάζεται να έχεις τελειωσει κάποια σχετική επιστήμη για να καταλάβεις ότι αυτό είναι ανήκουστο. Μόνο απλή παρατηρητικότητα και μια Α ηλικία βέβαια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 21, 2012 #2746 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2012 Ναι, υπάρχουν χαρακτηρισμοί για οποιονδήποτε πατάει στην ανάγκη του άλλου για να βγάλει κέρδος. Νομίζω όμως ότι στο παρόν θέμα η οξεία αντιπαράθεση προκλήθηκε από τον τρόπο με τον οποίο μπήκε η αγγελία. Η τιμή πώλησης των δίσκων κάθε άλλο παρά "σκότωμα" είναι (αντικειμενικά πάντα) οπότε χτυπά κάπως άσχημα το "kill" στον τίτλο.Δηλαδή αν δεις μια συμφέρουσα τιμή και προχωρήσεις σε αγορά ποιον χαρακτηρισμό θα έβαζες στον εαυτό σου; Εγώ απλά θα σε έλεγα τυχερό. Τώρα αν εσύ όποτε αγοράζεις ένα προϊόν σε πολύ καλή τιμή νιώθεις ότι κάνεις κάτι το κακό, δε ξέρω.Για το kill στον τίτλο μπορείς απλά να χαμογελάσεις και να πας στην επόμενη αγγελία.Δεν θα ασχολιόμουνα άλλο αλλά είδα αυτό. Σοβαρολογείς τώρα? Ποιός θα χρεωθεί τη επακόλουθη φθορά του χρόνου και την πτώση των τιμών? Ο αγοραστής? Δεν χρειάζεται να έχεις τελειωσει κάποια σχετική επιστήμη για να καταλάβεις ότι αυτό είναι ανήκουστο. Μόνο απλή παρατηρητικότητα και μια Α ηλικία βέβαια.Έχω την παρατηρητικότητα και την ηλικία για να βλέπω ότι αποφεύγεις να απαντήσεις. Επιπλέον στην περίπτωση των δίσκων δεν υπάρχει πτώση τιμών και κάποιοι επιμένετε να αντιδράτε λες και οι τιμές δεν καθορίζονται από την Seagate και την WD, αλλά από τις αγγελίες στο lab.Μέχρι εδώ από μένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Απρίλιος 21, 2012 #2747 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2012 Άλλη μια αγγελία καταστρέφεται!!!Μήπως θα έπρεπε να μοιραστούν καρτούλες???Γιατί άλλα λέμε και άλλα κάνουνε πολλοί!!!Έχουμε πει πολλά και δε θα κάνω το δικηγόρο και δε θα πω τπτ.Απλά είναι κρίμα να γίνεται αυτό ΣΥΝΕΧΕΙΑ!Πατήστε το κουμπάκι και μιλήστε με τους αρμόδιους επιτέλους!Και να μην τρώνε κάρτες μόνον όσοι πουλάνε αλλά και άλλοι που δεν τηρούν κανόνες και λένε το οτιδήποτε...είτε από τη μια πλευρά είτε από την άλλη.Καλές πωλήσεις και ελπίζω να μη παρεξηγηθώ γιατί ότι λέω το λέω με καλές προθέσεις και για το σωστό όλων μας και του φόρουμ μας.edit Δεν έχει σημασία πόσο έχει αγοράσει ο καθένας το οτιδήποτε,αλλά το πόσο κάνει τώρα και το πόσο το δίνει βάση της τωρινής τιμής κόστους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cleever Απρίλιος 21, 2012 #2748 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2012 Δεν έχει σημασία πόσο έχει αγοράσει ο καθένας το οτιδήποτε,αλλά το πόσο κάνει τώρα και το πόσο το δίνει βάση της τωρινής τιμής κόστους.αν ισχύει αυτό, τότε δεν ισχύει ο κανόνας του forum:" ... αλλά όχι να υπερτιμήσετε το προϊόν που προλάβατε να πάρετε μισοτιμής από το στοκ κάποιου μαγαζιού. " Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Απρίλιος 21, 2012 #2749 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2012 Αυτό καταλαβαίνεις εσύ???Άλλο το ένα άλλο το άλλο!!!Για αυτό είναι και σαν "υποσημείωση" αυτό...επειδή είναι ιδιάζουσα περίπτωση.Τεσπα,δεν έχω και δε θέλω να πω τπτ άλλο.Φιλικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluesattack Απρίλιος 21, 2012 #2750 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2012 Ναι, υπάρχουν χαρακτηρισμοί για οποιονδήποτε πατάει στην ανάγκη του άλλου για να βγάλει κέρδος. Νομίζω όμως ότι στο παρόν θέμα η οξεία αντιπαράθεση προκλήθηκε από τον τρόπο με τον οποίο μπήκε η αγγελία. Η τιμή πώλησης των δίσκων κάθε άλλο παρά "σκότωμα" είναι (αντικειμενικά πάντα) οπότε χτυπά κάπως άσχημα το "kill" στον τίτλο.Ποια ειναι η αναγκη του αλλου ? Ψωμι πουλαει η λαδι ? Ειδος πολυτελειας ειναι. Εχει ''παραγινει'' το κακο με τους δισκους και απο τις δυο πλευρες .Δηλαδη να τους δωσει καποιος κοψοχρονια σε σχεση με τις σημερινες τιμες.Λες και αυτος που θα τους αγορασει υπογραφει κανα συμφωνητικο οτι δεν θα τους μεταπωλησει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Απρίλιος 21, 2012 #2751 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2012 Άλλη μια αγγελία καταστρέφεται!!!Μήπως θα έπρεπε να μοιραστούν καρτούλες???Γιατί άλλα λέμε και άλλα κάνουνε πολλοί!!!Έχουμε πει πολλά και δε θα κάνω το δικηγόρο και δε θα πω τπτ.Απλά είναι κρίμα να γίνεται αυτό ΣΥΝΕΧΕΙΑ!Πατήστε το κουμπάκι και μιλήστε με τους αρμόδιους επιτέλους!Και να μην τρώνε κάρτες μόνον όσοι πουλάνε αλλά και άλλοι που δεν τηρούν κανόνες και λένε το οτιδήποτε...είτε από τη μια πλευρά είτε από την άλλη.Καλές πωλήσεις και ελπίζω να μη παρεξηγηθώ γιατί ότι λέω το λέω με καλές προθέσεις και για το σωστό όλων μας και του φόρουμ μας.edit Δεν έχει σημασία πόσο έχει αγοράσει ο καθένας το οτιδήποτε,αλλά το πόσο κάνει τώρα και το πόσο το δίνει βάση της τωρινής τιμής κόστους.Σωστός με "Σ" Κεφαλαίο Link to comment Share on other sites More sharing options...
rayman144 Απρίλιος 21, 2012 #2752 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2012 αντε με την σειρα μου να πω οτι εχουν δικιο αυτοι που λενε οτι ξαφνικα γεμισε το lab απο δισκους που πουλιωνται ανευ εγγυησης σε ΦΟΒΕΡΗ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!!!!!!! και οχι μονοβεβαια σαφως και δεν αρμοζει η εκφραση μαυραγοριτεςαπλα εκμεταλευονται το forum αλλιως δεν θα ελεγαν το εκβιαστικο για μενα ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΠΛΑΝΟ FORUM προ καιρου εγινε παλι το ιδιο με καποιον που αγορασε απο συμφορουμιτη και τα ξαναδιεθετε ακριβοτεραμαλιστα τον επεπληξε με τον τροπο του αυτος που του τα ειχε πουλησειοπως παντου υπαρχουν καλοι και κακοιαπομονωστε τους αν θελετε να μην λεγονται ολα αυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Απρίλιος 21, 2012 #2753 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2012 Δηλαδή μετά από τόσα χρόνια συμμετοχής στο forum, επειδή προσπάθησα να πουλήσω δυό δίσκους, έγινα και κακός και άξιος απομόνωσης...; Και λέω προσπάθησα, γιατί με τόση έκταση που πήρε το θέμα, θα είναι και βλάκας κάποιος να τους αγοράσει. Και τονίζω το λόγω έκτασης, όχι λόγω τιμής.Δεν θα ήθελα να το συνεχίσω άλλο. Αν νομίζατε ότι η τιμή ήταν ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ, απλά θα μπορούσατε να προσπεράσετε την αγγελία μου. Σας ευχαριστώ όλους για την συμμετοχή σας.Παρακαλω πολύ τους mods να κλείδώσουν το θέμα. Δεν έχει πλέον λόγο ύπαρξης.:lock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Απρίλιος 22, 2012 #2754 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2012 Το θέμα κλειδώνει και είναι προς αξιολόγηση.Θα το ξαναπώ, αν και βαρέθηκα, να κάνετε report ότι βρίσκετε ενοχλητικό. Όλοι οι χρήστες που προέβησαν σε flames θα λάβουν από μία κάρτα. Ο πωλητής θα λάβει κάρτα για πώληση παραπάνω από την τιμή αγοράς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Απρίλιος 23, 2012 Author #2755 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2012 Ξαναγράψτο με ελληνικούς χαρακτήρες τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GradDille Απρίλιος 23, 2012 #2756 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2012 καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 23, 2012 #2757 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2012 καλά1. Ειρωνεύεσαι έναν από τους ιδιοκτήτες του forum2. Όταν έκανες την εγγραφή σου, αποδέχθηκες τους όρους που λένε ότι γράφουμε μόνο ελληνικά3. Αν σε δυσκολεύει εσένα μία να γράψεις, μας δυσκολεύει εμάς 10 να διαβάσουμε.4. Υπάρχει και μετατροπές, greeklish-to-greek. Βρες τον και χρησιμοποίησέ τον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GradDille Απρίλιος 23, 2012 #2758 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2012 Έχω ένα nanostation2 αλλά επειδή δεν ξέρω και πολλά από τέτοια ζητάω μια βοήθεια από εσάς εδώ.Θα ήθελα να μου πείτε ακριβώς πώς πρέπει να ρυθμίσω την συσκευή έτσι ώστε να παίρνω τις πλήρεις αποδώσεις.Για παράδειγμα στο antenna settings πώς ακριβώς να το ρυθμίσω.Επίσης στο network mode πώς να το ρυθμίσω.Ανοίγω αυτό το θέμα γιατί τραβάω από έναν φίλο σε απόσταση περίπου 20-25 μέτρα και δεν μου δίνει καθόλου καλές επιδώσεις. Θα ήθελα μια έγκυρη βοήθεια. Ευχαριστώ. το καλά δεν ήταν ειρωνεία φίλε μου. sorry αν το πήρες έτσι. Από το modem του τραβάω άρα το πιο σίγουρο θα είναι να έχει εργοστασιακή κεραία. Δεν πιστεύω να έχει αλλάξει. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 23, 2012 #2759 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2012 κολλητάρι σου δηλαδή :lock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Απρίλιος 23, 2012 #2760 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2012 Forum=/=chatSent from my IDEOS X5 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.