NooDle Ιανουάριος 13, 2012 #2721 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2012 Hot Tongue Dance | Avicii Levels - YouTube! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Ιανουάριος 13, 2012 #2722 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2012 Hot Tongue Dance | Avicii Levels - YouTube![MENTION=596]greekfragma[/MENTION][MENTION=596]greekfragma[/MENTION][MENTION=596]greekfragma[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιανουάριος 13, 2012 #2723 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2012 ^ Με βάτραχο την έκανε η μάνα της; Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 13, 2012 #2724 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2012 ^ Με βάτραχο την έκανε η μάνα της;δε πα να την εκανε και με deep fish anglerfish....who cares.....:baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιανουάριος 20, 2012 #2725 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2012 · Hidden Hidden εχω κατεβασει μια ταινια και ξεχωριστα τους υποτιτλους.πως μπορω να κανω ενα dvd της ταινιας αυτης αλλα να παιζουν και οι υποτιτλοι?(για χρηση σε dvd player την θελω)ευχαριστω εκ των προτερων. Χουμ... Αγοράζεις ή ενοικιάζεις την ταινία... Link to comment
deninho Ιανουάριος 20, 2012 #2726 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2012 · Hidden Hidden ό,τι είπε ο από πάνω. Link to comment
aggelopas Ιανουάριος 20, 2012 #2727 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2012 · Hidden Hidden μπορει να την κατεβασε απο το hulu ή το amazon. Link to comment
raven_g20 Ιανουάριος 21, 2012 #2728 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2012 · Hidden Hidden αρκεί να μην την κατέβασε από κανα μεγααπλοαντ γιατί σύντομα θα έχει επισκέψεις έξω απ' την πόρτα του Link to comment
Dant3 Ιανουάριος 21, 2012 #2729 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2012 μπορει και να ειναι free to download.γιατι κατευθειαν δηλαδη στο παρανομο?αν κανουμε ποστ μονο για να την λεμε...καλυτερα να μην κανουμε.αν εγραφε,κατεβασα απο piratebay την ταδε ταινια,πως κανω αυτο,τοτε πασο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Μάρτιος 25, 2012 #2730 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2012 ΖΗΤΩ Η 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 1821! ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ! Χρονια πολλα Ελληνες με υγεια,δυναμη και αποφασιστικοτητα στις οποιες προκλησεις απο που και αν ερχονται!!! ΕΣΤ’ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΕΤΑΙ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Μάρτιος 27, 2012 #2731 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 [MENTION=23268]Trexx[/MENTION] Καλώς Ήρθες ''Δεινόσαυρε''! Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάρτιος 27, 2012 #2732 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 Καλώς τον δεινόσαυρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Μάρτιος 27, 2012 #2733 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 @Trexx Καλώς Ήρθες ''Δεινόσαυρε''! Δυστυχώς ήταν πιασμένο. Καλώς σας βρήκα. Άντε, να μη χαλάσω άλλο το θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάρτιος 27, 2012 #2734 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 Πετάω φλέγον θέμα εγώ όμως θέλωντας να χαλάσω τα νερά. Η karmenita los adios insomnia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Μάρτιος 27, 2012 #2735 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 [MENTION=23268]Trexx[/MENTION] Καλώς Ήρθες ''Δεινόσαυρε''! Καλώς τον δεινόσαυρο Δυστυχώς ήταν πιασμένο. Καλώς σας βρήκα. Άντε, να μη χαλάσω άλλο το θέμα. Πετάω φλέγον θέμα εγώ όμως θέλωντας να χαλάσω τα νερά. Η karmenita los adios insomnia? Δεν θέλω να το παίξω admin αλλά μιλάω σαν χρήστης, και το διευκρινίζω προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Καλό θα ήταν σε ένα worklog να μην πλατιάζουμε ασχέτως με το θέμα αλλά και να μην αναφερόμαστε σε γεγονότα προσωπικά. (los adios insomnia) Ο αναγνώστης (επισκέπτης του Lab και μη) όταν μπαίνει να διαβάσει το thread τον ενδιαφέρει το worklog/δουλειά και όχι άσχετα με το worklog σχόλια. Τουλάχιστον έτσι θέλω εγώ να γίνεται στο δικό μου worklog, και αυτό πιστεύω είναι το ζητούμενο. Δεν μιλάω για λογαριασμό κανενός, αλλά φέρω προσωπική άποψη και πάντα σε φιλικά πλαίσια. Το μήνυμα μου θα μείνει μέχρι το βράδυ ώστε να το δουν οι ενδιαφερόμενοι και θα αυτοκαταστραφεί όπως πρέπει. Ελπίζω να πράξετε ομοίως και εσείς. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Απρίλιος 21, 2012 #2736 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2012 Δεν θα πόσταρα αλλά με ενοχλεί να με περνάνε για ιθαγενή. Μπολνταρισμένα κόκκινα και "Όποιος προλάβει" για δύο δίσκους στα 130 χωρίς εγγύηση????Όταν με 160 παίρνεις δύο, πάλι 750gb, με εγγύηση και μάλιστα όχι green αλλά στις 7200? Seagate Barracuda 7200.12 SATA 6Gb/s 750GB ST3750525AS | Skroutz.grΞέρω ξέρω, ο καθένας όσο θέλει πουλάει, τι με κόφτει εμένα, άμα θέλω ας μην αγοράσω και άλλα τέτοια χιλιοειπωμένα και κοινότυπα.Φτάνει πια με την εκμετάλλευση όσων έχουν αναγκη για δίσκο λόγω της συγκυρίας. Αυτό λέγεται ηλεκτρονικός μαυραγοριτισμός. Καλοπούλητοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Απρίλιος 21, 2012 #2737 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2012 Δεν καταλαβαίνω προς τι η επίθεση. Ούτε μαυραγορίτης είμαι, ούτε και πουλάω συχνά. Μπορείτε να ψάξετε για αγγελίες. Αυτούς έχω, αυτά πουλάω. Κοίταξα στο Skroutz, είδα τιμές και είμαι 15€ πιό φτηνός ανά τεμάχιο.Θέλει κάποιος να τους πάει, έχει καλώς. Θέλει να παζαρέψει, πάλι έχει καλώς. Δεκτό κι αυτό. Αλλά σε καμιά περίπτωση δεν δέχομαι τους χαρακτηρισμούς που μου προσάπτονται. Είμαι πολλά χρόνια μέλος σε fora, και δεν ανέχομαι από κανένα άγνωστο τέτοιες κουβέντες.Παρακαλώ πολύ, να ανακαλέσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Απρίλιος 21, 2012 #2738 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2012 Αν δεν έλεγες ότι μπήκες στο σκρουτζ να δεις τιμές και ότι αυθαίρετα τους κοστολόγησες, ευχαρίστως να ανακαλούσα. Τωρα γιατί να ανακαλέσω? Δεν ξέρω αν είσαι μαυραγορίτης ή όχι, δεν σε γνωρίζω προσωπικά, αλλά η πρακτική σου τέτοια είναι.Τι είναι δηλαδή όταν εκμεταλλεύεσαι μια πρόσκαιρη κατάσταση ανάγκης για να βγάλεις και κέρδος από πάνω με προϊόντα που δεν έχουν καν εγγύηση?Το ότι ενδέχεται να βρεθούν θύματα να τα πάρουν θεωρείς ότι σε νομιμοποιεί? Εγώ θα σε παρακαλούσα να κλειδώσεις την "αγγελία" γιατί προσβάλλεις βάναυσα την νοημοσύνη μας.Άκου λέει "έκοψα και 15 ευρώ"!!! Είσαι και κουβαρντάς τρομάρα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nevolin Απρίλιος 21, 2012 #2739 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2012 Εγώ πάντως θεωρώ πως δεν έχει καμία σημασία η τιμή της τότε αγοράς αλλά η τιμή που κοστίζει σήμερα Sent from my Optimus 2X using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Απρίλιος 21, 2012 #2740 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2012 Αυτός είναι ένας τρόπος να προσεγγίσει κανείς το ζήτημα. Ο άλλος είναι ο προσδιορισμός της μεταπωλητικής αξίας βάσει τρεχουσών τιμών αγοράς αλλά σε συνδυασμό με την έλλειψη εγγύησης, έτη χρήσης κλπ. Αυτή η μέθοδος όμως είναι πολύ δυσμενέστερη για τον πωλητή. Σκέψου μόνο ότι υπό κανονικές συνθήκες ένα προϊόν χάνει το 10-15% της αξίας του την στιγμή που φεύγει από το κατάστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.