Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

Εαν καποιος SSD εχει Χ χρονια ζωης το 99% των ατομων στα διαφορα forum θα τον αλλαξουν στο Χ/5 της ζωης του μην πω και πολλα βαζω

Στην τελικη ρε μαγκες οκ το καταλαβαινω να το ψαξει καποιος οσο γινεται ωστε να παρει το καλυτερο στα λεφτα που θα διαθεσει

Αλλα να το ψηριζουμε τοσο ωστε να λεμε "και αν οταν γραψω τοσα GB δω degrade στην αποδοση", "εαν σε λιγους μηνες παιρνω κατι καλυτερο", εαν εαν εαν ... εαν ειναι ετσι μεινετε με τους μηχανικους σας δισκους παιδια και τα λεφτα καντε τα σουβλακια. Τουλαχιστον αυτα σε μερικους μηνες θα ειναι σιγουρα οχι πιο φτηνα αλλα ακριβοτερα! :rofl:

Τα παραπανω δεν πανε στον fits79 ουτε στον ari20 αλλα απευθυνομαι γενικως σε ολο αυτο το κλιμα του να ψηριζουμε κατι με το "εαν".

Στην τελικη δεν αγοραζουμε κανα αμαξι των 20.000 ευρω ... ενα ποσο οσο κανει ενα μετριο προς ακριβο κινητο θα διαθεσουμε το οποιο κινητο αλλαζει ωσαν τα σωβρακα πλεον ... τον SSD περιμενετε να αφησετε στα εγγονια σας?

Όχι προς θεού κάνεις δεν είπε ότι θα κανουμε την πανάκριβη αγορά του αιώνα απλά και παλιοτερα αλλά και τώρα ποιο πολύ λόγο οικονομικής κρίσης σκέφτεσαι μεχρι και το τελευταίο ευρώ και κατά τι γνώμη μου πάντα δεν είναι κακό το να το ψάχνεις αρκετά πριν αγοράσεις κάτι.

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply
Όχι προς θεού κάνεις δεν είπε ότι θα κανουμε την πανάκριβη αγορά του αιώνα απλά και παλιοτερα αλλά και τώρα ποιο πολύ λόγο οικονομικής κρίσης σκέφτεσαι μεχρι και το τελευταίο ευρώ και κατά τι γνώμη μου πάντα δεν είναι κακό το να το ψάχνεις αρκετά πριν αγοράσεις κάτι.

πριν ψαχτείς όμως θα πρέπει να σκεφτείς τα παρακάτω και τότε πίστεψέ με ως δια μαγείας θα σου έρθει και το μοντέλο.

Ερωτήσεις που πρέπει να σκεφτείς :

- Τι χωρητικότητα θέλω?

- Τι χρήση σκοπεύω να κάνω?

- Πόσα λεφτά διαθέτω?

πριν ψαχτείς όμως θα πρέπει να σκεφτείς τα παρακάτω και τότε πίστεψέ με ως δια μαγείας θα σου έρθει και το μοντέλο.

Ερωτήσεις που πρέπει να σκεφτείς :

- Τι χωρητικότητα θέλω?

40gb και άνω.

- Τι χρήση σκοπεύω να κάνω?

Κλασική. Δηλαδη θα φορτώσω τα windows7 64bit(Που εχω και τώρα από ενα acronis true image home edition backup), επεξεργασία βίντεο και κλασικά άνοιγμα κλείσιμο πολλών προγραμμάτων κ.τ.λ.

- Πόσα λεφτά διαθέτω?

Μέχρι 150 ευρώ το πολύ.

υπάρχει η kingston , η intel η samsung και η OCz

-kingston V+ series φτηνά και καλά μπορείς να υλοποιήσεις RAID0 με 2 30GB και να μείνεις εντός χρημάτων στα 60GB total

-Intel V series 40GB με πολύ καλές επιδόσεις που πάλι με μικρή αύξηση προϋπολογισμού να κάνεις ένα όμορφο RAID0 στα 80GB total

-OCz agility2 vertex2 πάλι με πολύ καλά κριτήρια επιδόσεων πάλι για RAID 0

-Last but not least... Samsung 470 πολύ καλές επιδόσεις και θα τον πρωτινά για μονό (δλδ όχι raid0 λόγω των ευκολιών και του πολύ καλού utility που τον συνοδεύει.

ΥΓ. Εδώ είναι topic για αποδόσεις μετά από καιρό όχι προτείνω SSD.... :OT:

Δεν ενδιαφέρομαι να τον κάνω raid0 σαν απλό δίσκο θα τον δουλέψω αφού τα win7 64bit ultimate greek θα περαστούν πάνω του από backup με το acronis true image home edition 2011 που εχω είδη κάνει στο σύστημα μου με έναν απλό sata δίσκο που εχω πάνω.

Θα ήθελα αν μπορείς να μου πεις ποιον intel και ποιον ocz μου προτείνεις που να ΜΗΝ έχει περιορισμούς στο διάβασμα/trim γιατί κάτι τετοιο διαβασα για τους kingston δίσκους λόγο του περιορισμού που έχει βάλει το intel chipset που έχουν.

Επίσης αν γνωριζει καποιος κάποιο ΕΛΛΗΝΙΚΟ σαιτ που να εξηγεί αρκετά περί των ssd δίσκων και των ορολογιών τους θα ήθελα να μου το πει.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ.

Με ΑΦΟΡΜΗ το πρώτο σχόλιο και -κυρίως- επειδή έχω ακούσει πολλά χειρότερα για το θέμα έχω να πω: Ε-Λ-Ε-Ο-Σ! Αυτό το ντεμέκ κίνημα 'δεν έχω φέησμπουκ και όσοι έχουν είναι πρόβατα' είναι τουλάχιστον αστείο. Επιλογή μου είναι να κάνω ή να μην κάνω, επιλογή μου και το τι θα βάλω μέσα άμα τελικά θα κάνω. Έχει χίλια καλά και χίλια κακά, μαγκιά σου να μην 'μπεις στο τρυπάκι που σου πλασάρουν' αλλά μαγκιά σου και άμα μπορέσεις να το χρησιμοποιήσεις σαν όφελος. Δεν είμαστε όλοι οι χρήστες του φεησμπουκ 15χρονα που δεν ξέρουν τους 'κινδύνους'! Είναι σαν να κατηγορώ όσους συνειδητά δεν έχουν φέησμπουκ ότι είναι υποκριτές και έχουν κάτι να κρύψουν, δηλαδή απλά ηλίθιο. Σόρρυ κιόλας...

• 1 month later...
Μάθαμε και οτι οι Aλβανοί δέν ξέρουν απο disign,δέν μαμιέται μπορεί να δούν προκοπή με το design.:TD:

αυτοί που δεν ξέρουν αγγλικά μαθαίνουν disign

αυτοί που ξέρουν μαθαίνουν design

οποτε αυτό που θέλει να πει ο φίλος μας είναι πως όλοι οι αλβανοί ξέρουν αγγλικά XD

οποτε ο φίλος μας θα έπρεπε να φάει κάρτα για offtopic, όχι για ρατσισμό XD

• 1 month later...

ΟΙ ΔΕΜΟΝΟΙ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ....

ΜΠΑΝΑΡΕΤΕ ΜΕ.. ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.. ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ.. ΚΑΤΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΤΑΡΑ.

ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕΕΕΕ .....

• 2 months later...
  • 3 weeks later...

Δεν διαφωνω αλλα εχω κανει πολλες συναλλαγες με πολλα παιδια απο εδω μεσα και δεν νομιζω να εχω δωσει την εντυπωση του "λαμογιου"!Τουλαχιστον ετσι θελω να πιστευω...

απο το πουθενα χωρις να χεις εδιαφερον για την αγγελια πεταγεσαι και προσβαλλεις και τους δυο (leoangel, spyvelm) χρηστες λαμπρο...ζητησε συγνωμη να τελειωνει το θεμα εδω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.