Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply
Θα βγουν και θα είναι ακριβές διότι η Nvidia δεν πουλάει απλά 3D chip, αλλά..CUDA,PhysX

Pure Vide HD, Adobe Flash,DirectCompute, SLI, κτλ κτλ. σε συνδιασμό με βαρβάτους drivers.

Έτσι φαίνεται καλύτερα το ποστ σου...:hehe:

Έτσι φαίνεται καλύτερα το ποστ σου...:hehe:

Ποια εταιρεια μου θυμιζουν αυτα γι αυτο και τα φτιαξανε! δεν πουλαμε κονσολα(ή καρτα) αλλα πολυμηχανημα ΜΙΞΕΡ με 4D :hehe: .

Παντως κριμα που η NVIDIA δεν ασχοληθηκε με την τηλεκατευθυνση πυραυλων :hehe: εκει να δεις ψωμι!

Athens2004 αν εχεις ορεξη για καυγαδακια και με αυτον τον τονο πηγαινε καντο σε καποιο group του facebook.Μια χαρα καταλαβαινω τι λεω φιλτατε ,εσυ καταλαβαινεις τι λες?Τι σχεση εχει το αν σ'αρεσε το Avatar με αυτα που λεω.Μιλαω για την τεχνολογια 3D και οχι για το αν αξιζε σαν ταινια η οχι.Και εμενα μ'αρεσε.

Ειπα την γνωμη μου,αμα διαφωνεις πες το η προσπερνα το ποστ μου και κανενα προβλημα.Πρεπει να το παιξουμε εξυπνοι ομως...

Ε ναι εγω αμα δεν ειναι HD με ενοχλει η εικονα λογω συνηθειας.Τι να κανουμε τωρα? :slap:

Οτι του φανει του Λολοστεφανη... αυτο εχω καταλαβει εγω.

Γιατι το ποσταρες ρε Ορεστη?!!!!

Δεν ντρεπεσαι? Τι θα πει o candyman????:p:P:P

Ναι, είδες βρε συ... Άντε, χαρά στα σκέλια σας!

Τι να πει ο Candyman που πασχίζετε με τις Ati και οι μισές δεν δουλεύουν που θα πας να μιλήσεις κιόλας; Γελάμε με τα χάλια σας λέμε.

Κοίτα το μέγεθος του thread που έχει φτάσει 80 σελίδες, και πόσοι έχουν προβλήματα καλύτερα, και άσε τον Candyman. Και τώρα αφού περιμένετε τόσους μήνες για να δουλέψουν σωστά οι κάρτες και ακόμα τίποτα, προσπαθείς να μας πεις σε άλλα thread κι εσύ και ο άλλος πως οι Ati δεν έχουν προβλήματα.

Α ρε τι κάνει η ματαιοδοξία σε συνδυασμό με την.....

όποιος είναι της άποψης ότι τα ΧΡ έχουν πεθάνει ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ....

όταν θα ξηλώνουν τα Svista γιατί θα έχουν ανακαλύψει όψιμα, ότι τα Svista τα μετονομάστηκαν σε 7, (ελπίζωντας ότι θα ξεπλύνει την ξεφτίλα της η Microsoft (δηλαδή μικρή και μαλακή)) θα ξαναστήσουν τα ΧΡ που όχι μόνο δεν έχουν πεθάνει, αλλά ζουν και βασιλεύουν μόνο για τους σοβαρούς χρήστες!!! Οι πιτσιρικάδες έχουν μια φρενίτιδα με τις αναβαθμίσεις και τα πειράματα με νέες διανομές κι εκδόσεις...

Θέλω να δω τι θα γράφουν αργότερα που θα έχει πέσει πολύ γέλιο και κλάμα ταυτόχρονα!!!

Μεγάλα Λόγια, δίχως επιχειρήματα είναι φτώχεια...Τώρα αν εσύ θεωρείς σοβαρό λειτουργικό τα Xp πριν από 10 χρόνια, γιατί ο κόσμος δεν έμεινε στο DOS? Kαι αυτό έκανε τη δουλειά του!

Τα επιχειρήματα βρίσκονται στα αποτελέσματα αγαπητέ...

Εσύ πάντως μην ακούς εμένα... συνέχισε να μαζοχίζεσαι απτόητος!!!

Αν λοιπόν ειναι επιχείρημα το να μέναμε στο DOS εγώ δεν το δέχομαι ως επιχείρημα...

Τώρα το κατά πόσο σοβαρά λειτουργικά είναι τα της Microsoft σου απαντώ ευθέως ΟΧΙ!!! Απλά, το μη χείρον βέλτιστον!!!

Π.χ αν η Apple αρχίσει να υποστηρίζει περισσότερο hardware και θα γίνει πιο φιλικό στο να εγκαθίσταται σε συμβατούς, τότε θα πάρεις την απάντηση οριστικά κι αμετάκλητα...

Τότε θα διαπιστώσεις τι φτύσιμο θα φάει η Microsoft και τα Windows!!!

...ήδη εγώ έχω στημμένο ένα PC με Mac OSX και πάει αφαίρα και σταταθερότατα ενώ με τα Windows σερνόταν δεδομένου του ότι είναι me ένα μονοπύρηνο P4 στα 2.8 GHz με 1 Giga DDR και ένα 12άρη SATA-I

Παρόλα αυτά, αναγκάζομαι και δουλεύω με 4 πύρηνο Q9400 @ 3.200 GHz, 4 GB DDR-2 dual channel στα 1200 GHz και 8 δίσκους SATA II σε RAID (Στο σύστημα έχω 3 Raptorες) για να τα βγάλει πέρα η Matrox RTX2 σε HD video editing!!!

Αλλά αυτά είναι ελαφρώς ψιλά γράμματα για κάποιους!!!

Αν έχεις κανένα άλλο καλό επιχείρημα να συνεχίσουμε τη συζήτηση, αλλιώς συνέχισε εσύ να μαζοχίζεσαι με τα Svista και τα 7!!!

Τα επιχειρήματα βρίσκονται στα αποτελέσματα αγαπητέ...

Εσύ πάντως μην ακούς εμένα... συνέχισε να μαζοχίζεσαι απτόητος!!!

Αν λοιπόν ειναι επιχείρημα το να μέναμε στο DOS εγώ δεν το δέχομαι ως επιχείρημα...

Τώρα το κατά πόσο σοβαρά λειτουργικά είναι τα της Microsoft σου απαντώ ευθέως ΟΧΙ!!! Απλά, το μη χείρον βέλτιστον!!!

Π.χ αν η Apple αρχίσει να υποστηρίζει περισσότερο hardware και θα γίνει πιο φιλικό στο να εγκαθίσταται σε συμβατούς, τότε θα πάρεις την απάντηση οριστικά κι αμετάκλητα...

Τότε θα διαπιστώσεις τι φτύσιμο θα φάει η Microsoft και τα Windows!!!

...ήδη εγώ έχω στημμένο ένα PC με Mac OSX και πάει αφαίρα και σταταθερότατα ενώ με τα Windows σερνόταν δεδομένου του ότι είναι me ένα μονοπύρηνο P4 στα 2.8 GHz με 1 Giga DDR και ένα 12άρη SATA-I

Παρόλα αυτά, αναγκάζομαι και δουλεύω με 4 πύρηνο Q9400 @ 3.200 GHz, 4 GB DDR-2 dual channel στα 1200 GHz και 8 δίσκους SATA II σε RAID (Στο σύστημα έχω 3 Raptorες) για να τα βγάλει πέρα η Matrox RTX2 σε HD video editing!!!

Αλλά αυτά είναι ελαφρώς ψιλά γράμματα για κάποιους!!!

Αν έχεις κανένα άλλο καλό επιχείρημα να συνεχίσουμε τη συζήτηση, αλλιώς συνέχισε εσύ να μαζοχίζεσαι με τα Svista και τα 7!!!

Συγνώμη κατηγορείς την Ms και τα 7 και σαν παράδειγμα φέρνεις ότι τα Win Me(!?) είναι gtp?

Sorry mate αλλά στο setup που γράφεις με τον P4 δεν καταλαβαίνω τον λόγο που δεν έχεις XP.Even more

η λογική του μόνο πιτσιρικάδες που εντυπωσιάζονται με φρου φρου και αρώματα χρησιμοποιούν 7 είναι του α) προσβλητική και β) επιπέδου νηπιαγωγείου.Αν έχεις να προσφέρεις κάτι στο thread καλώς. Αλλιώς μετακίνησε τον fanboyσμό σου από την μέση γιατί ενοχλεί την κυκλοφορία.

Παιδιά με συγχωρείτε για το :OT:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.