Nephiλiμ Ιούνιος 5, 2009 #1941 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2009 Amd Phenomenon Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούνιος 5, 2009 #1942 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Ιούνιος 8, 2009 #1943 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2009 Άραξε στα κυβικά σου φίλε μου, τονα τ'αλλο ξέρω γω και μάθε μπαλίτσα αγόρι μου. Το ξέρεις και απο χθες το παλικάρι? Η φρασεολογία που χρησιμοποιείς δεν συνάδει με τον τίτλο "διαχειριστής". Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 8, 2009 #1944 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2009 sorry κιόλας αλλά αν έγραφε αλλιώς θα τον λέγατε φασίστα...προσπαθεί να κάνει την παρατήρηση (γιατί έτσι πρέπει και είχε δίκιο) με μια δόση χιούμορ και καλής διάθεσης (όπως θες πες το) και πάλι υπάρχει πρόβλημα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 8, 2009 #1945 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2009 Άραξε στα κυβικά σου φίλε μου, τονα τ'αλλο ξέρω γω και μάθε μπαλίτσα αγόρι μου. Το ξέρεις και απο χθες το παλικάρι? Η φρασεολογία που χρησιμοποιείς δεν συνάδει με τον τίτλο "διαχειριστής".Perceptum quam ludo aliquantulus ball ex senior Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Ιούνιος 8, 2009 #1946 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2009 Είναι γεγονός ότι χώθηκε λίγο απότομα ο astros - εκτός κι αν υποβόσκει κάτι (αλλά και πάλι δεν έπρεπε να βγει μέσα στο thread).Επίσης προς admins/mods: το να λέτε διάβασε το thread από την αρχή σε ένα thread 25 σελίδων δεν έχει κανένα νόημα. Αν ο κόσμος θέλει να απαντήσει θα απαντήσει. Αλλιώς ο ενδιαφερόμενος ή θα διαβάσει όλο το thread ή θα "την κάνει". Δεν υπάρχει λόγος νομίζω παρέμβασης σε τέτοια ζητήματα. Πιο βασικό είναι ότι πολλές φορές θέλουμε να ψάξωμε (ω-->ου - έβλεπα δήλωση "επίτιμου" πριν στις ειδήσεις!) στο search αλλά με το time limit που υπάρχει προσωπικά πρήζομαι και αναγκαστικά μερικές φορές ρωτάω πράγματα που ίσως τα έβρισκα μόνος μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christaras Ιούνιος 8, 2009 #1947 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2009 Είναι γεγονός ότι χώθηκε λίγο απότομα ο astros - εκτός κι αν υποβόσκει κάτι (αλλά και πάλι δεν έπρεπε να βγει μέσα στο thread).Επίσης προς admins/mods: το να λέτε διάβασε το thread από την αρχή σε ένα thread 25 σελίδων δεν έχει κανένα νόημα. Αν ο κόσμος θέλει να απαντήσει θα απαντήσει. Αλλιώς ο ενδιαφερόμενος ή θα διαβάσει όλο το thread ή θα "την κάνει". Δεν υπάρχει λόγος νομίζω παρέμβασης σε τέτοια ζητήματα. Πιο βασικό είναι ότι πολλές φορές θέλουμε να ψάξωμε (ω-->ου - έβλεπα δήλωση "επίτιμου" πριν στις ειδήσεις!) στο search αλλά με το time limit που υπάρχει προσωπικά πρήζομαι και αναγκαστικά μερικές φορές ρωτάω πράγματα που ίσως τα έβρισκα μόνος μου.σωστος ο neuromancer Link to comment Share on other sites More sharing options...
lifO Ιούνιος 9, 2009 #1948 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2009 3 πουλάκια κάθονταν Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 9, 2009 #1949 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2009 ECDL experts , θελω να διαιρεσω 130 κελια στο excel με ενα σταθερο αριθμο και να μου βγαλει τα 130 αποτελεσματα σε διπλανα κελια. Πως θα του πω να διαιρει με το το συγκεκριμενο κελι? νικητης κερδιζει 10 internets Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 9, 2009 #1950 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2009 Ο νικητής -αν υπάρξει- θα έχει και μία καρτούλα, όπως και ο (συμπαθής κατά τα άλλα) ea6gka αν δεν φτιάξει θρεντ σε 2' Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούνιος 9, 2009 #1951 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2009 Ο νικητής -αν υπάρξει- θα έχει και μία καρτούλα, όπως και ο (συμπαθής κατά τα άλλα) ea6gka αν δεν φτιάξει θρεντ σε 2' Εαν ηξερα την απαντηση, θα του το λεγα απο το ΠΟΘ ετσι για να φαμε καρτουλα μαζι, γιατι εχουμε να φαμε μαζι απο την λαδοκολλα πριν κατι χρονια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 9, 2009 #1952 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2009 Ο νικητής -αν υπάρξει- θα έχει και μία καρτούλα, όπως και ο (συμπαθής κατά τα άλλα) ea6gka αν δεν φτιάξει θρεντ σε 2' lol? γιατι να ανοιξω θρεντ , μια απλη ερωτηση εκανα ασχετου περιεχομενου με το φορουμ . Ριξε παντως εχω καλη γειωση στο σπιτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Ιούνιος 10, 2009 #1953 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2009 +1 για di.fm, πολυ καλος σταθμος.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giota22xania Ιούνιος 10, 2009 #1954 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2009 mipos kserete kapio programataki pou otan kapios se pari me apokripsi na min xtypaei sto kiniti diladi na ton aporipti??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Ιούνιος 10, 2009 #1955 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2009 mipos kserete kapio programataki pou otan kapios se pari me apokripsi na min xtypaei sto kiniti diladi na ton aporipti???φιλε μου αλλαξε το μηνυμα σου σε ελληνικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
morpheusgr Ιούνιος 10, 2009 #1956 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2009 mipos kserete kapio programataki pou otan kapios se pari me apokripsi na min xtypaei sto kiniti diladi na ton aporipti???Νομιζω το mcleaner κανει αυτη τη δουλεια, ψαξε στο cydia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 10, 2009 #1957 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2009 Γιατί περιμένεις επιβεβαίωση από το Βασίλη?Δεν είσαι σίγουρος ότι είναι ίδιοι δίσκοι?Γιατί παραπάνω μας το έγραψες για σίγουρο.Γιατί μπορεί να είναι πιο έυκολο για εμενα να ρωτήσω και να μάθω αν πάιζει μπινιά στους Adata ή αν όχι απ'ότι κάποιος άλλος λόγο εργασιακού χώρου.Βέβαια, με φωτεινούς παντογνώστες σαν και εσένα στο lab, που έχουν κολλημένη άποψη για τα πάντα όλα και όλη τους η γνώση κρύβεται κάτω απο πολλές ώρες μετάφρασης ξένων σελίδων και αναδημοσίευσης τους με τρόπο που οι λιγότερο γνώστες ψαρώνουν....προφανώς και η δικιά μου απάντηση θα είναι πολύ λίγη.VIP σου λέει μετά και κουραφέξαλα....και πρόσεχε τι λες απο εδώ και απο εκέι ******** γιατί μαθάινονται όλα .Ξέρω, αυτά που έγραψα είναι προσωπική επίθεση και μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα.....αλλά δεν μου αρέσει να υποκρίνομαι πώς όλα είναι οκ ή να προσπαθώ να τα κάνω όλα με το γάντι όπως έχεις μάθει εσύ στο χωρίο σου.Πήγαινε διάβασε κανα pdf και άυριο στις 9 το πρωί θα πέις μάθημα πάλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούνιος 10, 2009 #1958 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2009 Gorilla προχωρα στο ψιτο, πες μου τι παιζει ! γιατι εκλεισα εναν τετοιο και θα μου ερθει αυριο....thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Ιούνιος 10, 2009 #1959 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2009 · Hidden Hidden Γιατί μπορεί να είναι πιο έυκολο για εμενα να ρωτήσω και να μάθω αν πάιζει μπινιά στους Adata ή αν όχι απ'ότι κάποιος άλλος λόγο εργασιακού χώρου.Βέβαια, με φωτεινούς παντογνώστες σαν και εσένα στο lab, που έχουν κολλημένη άποψη για τα πάντα όλα και όλη τους η γνώση κρύβεται κάτω απο πολλές ώρες μετάφρασης ξένων σελίδων και αναδημοσίευσης τους με τρόπο που οι λιγότερο γνώστες ψαρώνουν....προφανώς και η δικιά μου απάντηση θα είναι πολύ λίγη.VIP σου λέει μετά και κουραφέξαλα....και πρόσεχε τι λες απο εδώ και απο εκέι ******** γιατί μαθάινονται όλα .Ξέρω, αυτά που έγραψα είναι προσωπική επίθεση και μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα.....αλλά δεν μου αρέσει να υποκρίνομαι πώς όλα είναι οκ ή να προσπαθώ να τα κάνω όλα με το γάντι όπως έχεις μάθει εσύ στο χωρίο σου.Πήγαινε διάβασε κανα pdf και άυριο στις 9 το πρωί θα πέις μάθημα πάλι.Αυτό που αναφέρεις είναι κάτι προσωπικό και άσχετο με το θέμα. Αφού όμως το έθεσες δημόσια και προσβλητικά θα απαντήσω δημόσια και μετά θα σβήσω το ποστ. Θα μπορούσες λοιπόν να ζητήσεις εξηγήσεις με pm και όχι να δημιουργείς εντυπώσεις.Δεν έχω πει τίποτα ούτε δεξιά ούτε αριστερά για σένα.Αν υπάρχει έστω κι ένας που να πει κάτι τέτοιο, να το πει μπροστά μου.EditΜάλιστα επειδή σε έχω γνωρίσει κι από κοντά, μου είσαι συμπαθής. Link to comment
ΓιαγκΤ Ιούνιος 10, 2009 #1960 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2009 Γιατί μπορεί να είναι πιο έυκολο για εμενα να ρωτήσω και να μάθω αν πάιζει μπινιά στους Adata ή αν όχι απ'ότι κάποιος άλλος λόγο εργασιακού χώρου.Βέβαια, με φωτεινούς παντογνώστες σαν και εσένα στο lab, που έχουν κολλημένη άποψη για τα πάντα όλα και όλη τους η γνώση κρύβεται κάτω απο πολλές ώρες μετάφρασης ξένων σελίδων και αναδημοσίευσης τους με τρόπο που οι λιγότερο γνώστες ψαρώνουν....προφανώς και η δικιά μου απάντηση θα είναι πολύ λίγη.VIP σου λέει μετά και κουραφέξαλα....και πρόσεχε τι λες απο εδώ και απο εκέι ******** γιατί μαθάινονται όλα .Ξέρω, αυτά που έγραψα είναι προσωπική επίθεση και μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα.....αλλά δεν μου αρέσει να υποκρίνομαι πώς όλα είναι οκ ή να προσπαθώ να τα κάνω όλα με το γάντι όπως έχεις μάθει εσύ στο χωρίο σου.Πήγαινε διάβασε κανα pdf και άυριο στις 9 το πρωί θα πέις μάθημα πάλι.Καλά κάνεις και δεν υποκρίνεσαι ότι διαθέτεις τρόπους πολιτισμένης συμπεριφοράς.Προφανώς δεν "είχε χρόνο" κανένας να στους μάθει!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.