Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply

εγω να πω την αληθια και τους 2 υπερβολικους τους βρησκω!

απο τη μια ενας ειδημων αγοροπωλησιας hardware και απο την αλλη ενα ακομα μελος της κοινωνιας που δεν αντεξε με αυτα που ακουει και αντεδρασε!:suicide:

Ερώτηση: Τη δημοσίευσή μου την είδες και δε σε ικανοποίησε, ή με έχεις στην ignore list?

την ειδα,αλλα δεν γνωριζα οτι απαγορευεται να απαντησω ομως αν αυτο ισχυει.και ναι με ικανοποιησε.

σωπα ρε τι λες?κι εγω αν κρινω απο το username σου εισαι αυτος ο gay σχεδιαστης μοδας.σωστα?

το προβλημα σε οσα γραφεις δεν ειναι μονο τα κεφαλαια(πολυ σημαντικο η μετατροπη 115 αλογα χαιρομαι που το τονισες!),ειναι και οτι τα γραφεις χωρις να αφηνεις ενα κενο ,γραφεις οτι να ναι και ειναι και τα μισα greeklish...:wall:

ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΣΑΙ...ΦΗΜΙΖΕΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΑς ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ...ΕΞΑΛΟΥ ΤΟΣΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ...

AΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΑΝΕΒΑΖΩ ΚΡΗΤΙΚΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΚΡΗΤΩΝ...

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΚΕΥ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ??? ΓΙΑ ΔΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ!!!

Συζήτηση πατέρα-γιού στη Κρήτη

Σε ένα χωριό της Κρήτης ένας πατέρας συζητάει με τον γιό του.

- Μωρέ Παναή, δεν νομίζεις πως ήρθε η ώρα να παντρευτείς; Θέλω και εγώ να

χαρώ ένα εγγονάκι!

- Ιντα λες μωρέ πατέρα; Και ποιά να πάρω;

- Ποιά να πάρεις; Τόσες κοπελιές μωρέ έχει το χωριό μας! Δε σου αρέσει το

Μαράκι;

- Όχι είναι χοντρή σαν τη γελάδα μας!

- Δεν σου αρέσει το Κατερινιό;

- Όχι είναι στραβοκάνα σαν τη κατσίκα μας!

- Ούτε το Μαρικάκι σου αρέσει;

- Ούτε! Δεν μου αρέσει καμιά τους!

- Ε! Τέλος πάντων, ποιά σου αρέσει;

- Εμένα μου αρέσει ο Σηφαλιός! Είναι ντελικανής, ωραίος νιός!!

ΚΑΛΟΟΟΟΟ!!

εγω να πω την αληθια και τους 2 υπερβολικους τους βρησκω!

απο τη μια ενας ειδημων αγοροπωλησιας hardware και απο την αλλη ενα ακομα μελος της κοινωνιας που δεν αντεξε με αυτα που ακουει και αντεδρασε!:suicide:

Μα όσο και ελλιπείς και αν τυχόν είναι οι γνώσεις κάποιου χ μέλους, το να τις πασάρει κατά επανάληψη, όχι μόνο με απόλυτο τρόπο, αλλά με τελείως απαράδεκτο και προκλητικό ύφος σε κάθε μα κάθε thread, κάποια στιγμή σε βάζει σε πειρασμό. Και φυσικά, από τη στιγμή που πολιτισμένη κουβέντα με αυτό το μέλος ΔΕ γίνεται, κοιτάς και εναλλακτικές γλώσσες που μπορεί να τις πάρει και πρέφα. Εσύ λες για άτιμαις κενονίες κλπ. αλλά εμένα σαν χρήστη του forum με ενοχλεί αυτή η υποβάθμιση της πληροφόρησης και της συμμετοχής όλων μας, για χάρη ορισμένων τραγικών τύπων.

Μπορεί να φταίει ότι θυμάμαι αλλιώς το thelab κάποτε. Αν τελικά είμαι από αυτούς που δε συμβαδίζουν με το καινούριο ύφος που θέλουν να δώσουν πλέον στο forum, μπορούν πολύ απλά οι moderators να με ενημερώσουν να φύγω - μπας και γλυτώσω την "κόλαση" ξέρω γω...

γιατι το nod τι εχει? κατεβαζεις το καινουριο απο την σελιδα κ ανανεωνεις απο εδω τους κωδικους ;)

όχι πειρατικό λογισμικό, δες τους κανόνες.

ποτε δεν ειχα προβλημα για χρονια:happy2:

Να κάνω μια Ερώτηση; Έβαλες το SP2 σε Vista και μετά κατάλαβες ότι κολλάει; Γιατι αν κατεβάσεις και βάλεις την Έκδοση 4.0.316 του NOD32 το πράγμα αλλάζει 100% προς το καλύτερο !

lol...ελεος..:blink:δεν ειναι πειρατικο το site..κανεις download απο το official της eset και ανανεωνεις μετα..σιγα το πραγμα ρε παιδια..

Εννοείς ότι κατεβάζεις το trial, του δίνεις trial κωδικό και μετά κάνεις update από κάποιο σημείο που κάποιος seedάρει τα updates της Eset.

Soz mate, αυθεντικό είναι το πρόγραμμα, αλλά με πειρατικά μέσα.

Εννοείς ότι κατεβάζεις το trial, του δίνεις trial κωδικό και μετά κάνεις update από κάποιο σημείο που κάποιος seedάρει τα updates της Eset.

Soz mate, αυθεντικό είναι το πρόγραμμα, αλλά με πειρατικά μέσα.

σωστα...ολοι μας ομως πιστευω οτι χρησιμοποιουμε πειρατικα μεσα..τεσπα επειδη θα ξεφυγει το θεμα, τη γνωμη μου για το παλικαρι την ειπα..απο κει και περα ας κανει οτι ειναι καλυτερο γι αυτον ;)

σωστα...ολοι μας ομως πιστευω οτι χρησιμοποιουμε πειρατικα μεσα..τεσπα επειδη θα ξεφυγει το θεμα, τη γνωμη μου για το παλικαρι την ειπα..απο κει και περα ας κανει οτι ειναι καλυτερο γι αυτον ;)

Δεν ξέρω τι χρησιμοποιεί ο καθένας, αλλά οι κανόνες μας είναι ξεκάθαροι, δεν επιτρέπονται αναφορές σε πειρατικό λογισμικό εδώ. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.