Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply
Ή μηπως εμεις οι υπολοιποι δεν μπορουμε να ρυθμισουμε πιο ψηλα τις γραμμες του τροφοδοτικου μας ?????

Το ειχε σκευτει καιρο πριν η OCZ με το OCZ PowerStream;)

Each OCZ PowerStream family member includes the PowerFlex feature for fine-tuning the three adjustable power rails. An LED sits below each of the three adjustment dials; a green light indicates voltage is within ±5% of optimal, a yellow light indicates undervoltage, and red indicates overvoltage.

Θα ηθελα, αν γινεται φυσικα, μια απαντηση στο παρακατω ερωτημα μου το οποιο "τριπλαρες".

εγω που ΔΕΝ θελω να υπερχρονισω το συστημα μου, ποιο το νοημα να δινω παραπανω ρευματα στα υποσυστηματα του υπολογιστη μου;

Βασικα τζαμπα το παιδευουμε.να βγει και να πει οτι ειναι OV δυσκολα. Ο σοφος λαος λεει "Αν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει". Παραδεχτειτε λοιπον οτι ειναι "feature" και αφηστε το εκει να το παρει οποιος θελει. Τελος απο μενα, αν και θα ηθελα μια απαντηση στο παραπανω ερωτημα μου εστω και με πμ. Ευχαριστω.

Βρε τρελέ, δε βλέπεις τα smiles στο τέλος της πρότασης?...... :D

ΥΓ. τι μ@μ@τ0 αυτο στο ιντερνετ. λες οτι θες βαζεις και μερικες φατσουλες και εισαι αρχοντας.

:OT::thank_you2::rolleyes::hmm::kiss3::bigsmile::daisy::warning2::computer::blink::yawn::neo::inlove::suicide::nerd::tongue::flower::drool::ph34r::X::hehe::crazy_pilot::laughing::o:secret::upside:;):crazy::hang2::shifty::bye::to_pick_ones_nose3::jump1::eek::spam::mamba::woot::yes4::hi::red::devil::rant::nono::worship::shutup::angry::happy::fight::rap::turn::(:rofl::dirol::nuke::flag::dots::stop::cool::happy2::jester::zzz::flex::victory::nada::cry::whistle2::meeting::whistling:help1::banging::spell:!!!!!:sorry::patsak:?????:tw::big_boss::kiss::book::sarcastic::boxed::D:coax::haha::mobile::TD::to_pick_ones_nose::mad::look::hug::lazy::unsure::giveup::yes2::snap::alien::-O:no::jump::suicide2::rip::agree::getlost::lock::pleasantry::magic::wall::):dance3::nothing::fun::shout::T::p:fist::hang3::sick::clap::triniti::mobile1::confused::weep::man_in_love::wassat::yu::help::smoke::...::slap::offtopic2::tomato::whip::bad::innocent::beer::rubik::p:o:baby::fie::toomuchne:hm:

<- εβαλα smilies ε!!

Το οτι υπαρχουν ατομα που με εχουν ακουσει σε πολλα θεματα και εχουν καθορισει την επιλογη τους πανω στα λεγομενα μου αυτοματα με καθιστουν, αξιοπιστο σε αυτα που βλεπω και τελικα κρινω.

Το φαινόμενο με τις μύγες και τα σκάτα το έχεις υπόψιν ή θέλεις να στο αναλύσω για την περίπτωση;

Το φαινόμενο του μπαν για επίθεση σε άλλο μέλος το έχεις υπόψιν ή θες να στο αναλύσω για την περίπτωση; Αν έχεις πρόβλημα με τη δημοσίευση κάποιου μέλους, κάνεις αναφορά ή το λύνεις με πμ.

Το φαινόμενο με τις μύγες και τα σκάτα το έχεις υπόψιν ή θέλεις να στο αναλύσω για την περίπτωση;

το πιο σημαντικο ειναι αν εχεις καταλαβει οτι ειναι απαραδεκτο το σχολιο σου??αν οχι υπαρχει προβλημα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.