dubber Απρίλιος 25, 2009 #1841 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2009 Δεν έχω καταλάβει τώρα, θες να συγκρίνουμε φωτογραφίες μας? Δείξε μου μία να σου πω τι την κάνει ξεχωριστή.Ξεκόλλα από την αντιπαράθεση, όσο πιο γρήγορα το ξεπεράσεις, τόσο πιο γρήγορα θα καταλάβεις ότι οι παραπάνω φωτογραφίες δεν ήταν για εδώ.Καλό θα σου κάνει όχι κακό. ΑΚόμα κι εγώ πολλές φορές δυσκολεύομαι να καταλάβω το καλό effect των αρνητικων σχολίων. Απλά έχουμε και μια διαφορά ηλικίας που βοηθάει περισσότερο υπέρ εμού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Απρίλιος 25, 2009 #1842 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2009 ναι σου χαλασα την ατμοσφαιρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
psalias Απρίλιος 25, 2009 #1843 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2009 Αφιερωμενο στους φωτογραφους του φορουμ. touk touk, ena dyo, ena dyo Parakalite o xristis me username 2cpu kai ari8mo minimatos 827 na para8esei tin ano8en photografia os exein euxaristo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor_ch Απρίλιος 25, 2009 #1844 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2009 Το βαρεθηκα και εγω το σκηνικο με τα Thanks στις ειδησεις...Φερνω για παραδειγμα την ειδηση με το δελτιο τυπου...θέλεις να πεις κάτι?πές το!μας σβήσανε τα ποστ γιατί είμαστε οφ τοπικ και εσύ συνεχίζεις να λές τη γνώμη σου ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗ ΔΙΚΑιΟΛΟΓΕΙΣζηλεύεις που δεν είσαι newsposter εδώ?προσπαθώ να μυρίσω τα νύχια μου για το πρόβλημα σου αλλά μυρίζουν κρεμμυδίλα απο τη χωριάτικη που έφτιαξα το μεσημέρι2 thumbs down απο μένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Απρίλιος 25, 2009 #1845 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2009 θέλεις να πεις κάτι?πές το!μας σβήσανε τα ποστ γιατί είμαστε οφ τοπικ και εσύ συνεχίζεις να λές τη γνώμη σου ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗ ΔΙΚΑιΟΛΟΓΕΙΣζηλεύεις που δεν είσαι newsposter εδώ?προσπαθώ να μυρίσω τα νύχια μου για το πρόβλημα σου αλλά μυρίζουν κρεμμυδίλα απο τη χωριάτικη που έφτιαξα το μεσημέρι2 thumbs down απο μέναΠρωτον ηρεμα ρε συ....απλα ειδα ας πουμε ενα Thanks στην ειδηση με το Δελτιο Τυπου...κατ'εμε ανουσιο γιατι ολες οι ειδησεις εχουν αξια και γενικοτερα οποια ειδηση μπαινει στην κεντρικη εχει σημασια και αξια, πιστευω πως ειναι περιττα τα Thanks στις ειδησεις...δεν ξερω αυτη ειναι η αποψη...βλεπω συνεχως να γινεται καταχρηση δυστυχως.Γιατι να ζηλευω? δεν σε καταλαβαινω που το πας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor_ch Απρίλιος 25, 2009 #1846 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2009 δεν καταλαβαίνω πως το ευχαριστώ μπορεί να θεωρηθεί κατάχρησηστην Αγγλία λές ευχαριστώ στο οδηγό του λεοφορείου όταν κατεβαίνεις στη στάσηστην Ελλάδα αν πείς ευχαριστώ είτε θα έχεις καποιο πρόβλημα είτε θα ειρωνεύεσαιάλλες ειδήσεις είναι σημαντικές και αλλες όχιπού είναι το κακο να δείχνουμε ποιές μας ενδιαφέρουν περισσότερο?άσε που είναι και ένα bonus για όσους μπαίνουν στον κόποτέλος, το ειπες. το είδαν οι admins.γιατί επιμένεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Απρίλιος 25, 2009 #1847 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2009 Ωραια εφοσον δεν ειναι καταχρηση να αρχισω να ριχνω Thanks σε ολα τα Posts εεε?Τελικα ζηλευω η δε ζηλευω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor_ch Απρίλιος 25, 2009 #1848 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2009 Ωραια εφοσον δεν ειναι καταχρηση να αρχισω να ριχνω Thanks σε ολα τα Posts εεε?Τελικα ζηλευω η δε ζηλευω?χαζός είσαι?αν σε ενδιαφέρει μια είδηση δώσε το ευχαριστώ σουαν όχι μήν το δώσειςΟΙ ADMINS ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΙγιατί το συνεχίζεις?έλεος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Απρίλιος 26, 2009 #1849 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2009 :nuke:Απίστευτο και όμως αληθινό.:nuke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Απρίλιος 26, 2009 #1850 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2009 να σου κανει κανα αεροπλανικο αυτη να τρελαθεις:dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Απρίλιος 26, 2009 #1851 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2009 να σου κανει κανα αεροπλανικο αυτη να τρελαθεις:dance3: κρύβε λόγια jesus, γιατί "Η γριά η κότα το 'χει το ζουμι"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Απρίλιος 27, 2009 #1852 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2009 να σου κανει κανα αεροπλανικο αυτη να τρελαθεις:dance3:Να μου λείπει το βύσσινο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimsek Απρίλιος 27, 2009 #1853 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2009 Μουμια να κανει breakdance πρωτη φορα βλέπω ! :man_in_love: :jump::jump::jump::jump::jump::jump::sarcastic::sarcastic::sarcastic::sarcastic::sarcastic::sarcastic::sarcastic::T::T::T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Απρίλιος 27, 2009 #1854 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2009 Για αυτά τα ποστ είναι που χρειάζεται το Edit: Φίλε, να κάνεις την πλακα σου δεκτό με την προϋπόθεση ότι παράλληλα συνεισφέρεις στη συζήτηση ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimsek Απρίλιος 27, 2009 #1855 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2009 Για αυτά τα ποστ είναι που χρειάζεται το :TD::TD::TD::TD: για το δικο σου ελεγες η του αλλου;;; χαχχαχαχαχαχααχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Απρίλιος 27, 2009 #1856 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2009 http://www.thelab.gr/showthread.php?t=63262&highlight=EVGA Link to comment Share on other sites More sharing options...
marios1957 Απρίλιος 29, 2009 #1857 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2009 Μ'αυτό εδώ το post,θέλω άλλο ένα για να μπορώ να στέλνω p.m.s.Ανεχτείτε με.:sorry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
HILL.K Απρίλιος 30, 2009 #1858 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2009 Εχω ενα μηχανημα οτι πρεπει για... - εφαρμογες γραφειου (ιντερνετ-ταινιες-μουσικη κλπ)- καθολου παιχνιδια (μερικα παλια τα παιζει ανετα! για καινουρια ουτε συζητηση!)- κουτι με ροδακια για να το μετακινει (ειναι γυναικα και δεν μπορει να σηκωνει) **μπορω να βιδώσω 4 ροδακια οπως εχω κανει και στο δικο μου! :dance3: :toomuchne**- μεχρι 200€ Ρentium 4, 2GHz, 1GB RAM, 80GB HD Western Digital, DVD-R Samsung black, ATI-RADEON X1300 AGP 128MB, οθόνη Sony 17" CRT, ηχεία Creative 2.1,keyboard, mouse με ΧΡ PRO ελληνικα SP2 συμβολική τιμή στα 160 ευρό! Υπάρχει και ενα γραφειο αν δεν εχει 1.20 x 0.60 με 2 συρταρια και ραφι συρομενη για keyboard και mouse!Ολα στα 200 ευρό... αν θες επικοινώνησε με πμ για λεπτομεριες και φωτο! :mobile1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Απρίλιος 30, 2009 #1859 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2009 To θεμα ειναι να παρει κατι καλυτερο απο αυτο που εχει τωρα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HILL.K Απρίλιος 30, 2009 #1860 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2009 α οκ σορρυ απλα δεν αναφερες οτι εχει μηχανημα και τι...νομιζα οτι δεν ειχε καθόλου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.