Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

Δεν έχω καταλάβει τώρα, θες να συγκρίνουμε φωτογραφίες μας? Δείξε μου μία να σου πω τι την κάνει ξεχωριστή.

Ξεκόλλα από την αντιπαράθεση, όσο πιο γρήγορα το ξεπεράσεις, τόσο πιο γρήγορα θα καταλάβεις ότι οι παραπάνω φωτογραφίες δεν ήταν για εδώ.

Καλό θα σου κάνει όχι κακό. ΑΚόμα κι εγώ πολλές φορές δυσκολεύομαι να καταλάβω το καλό effect των αρνητικων σχολίων. Απλά έχουμε και μια διαφορά ηλικίας που βοηθάει περισσότερο υπέρ εμού.

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply
Το βαρεθηκα και εγω το σκηνικο με τα Thanks στις ειδησεις...

Φερνω για παραδειγμα την ειδηση με το δελτιο τυπου...

θέλεις να πεις κάτι?

πές το!

μας σβήσανε τα ποστ γιατί είμαστε οφ τοπικ και εσύ συνεχίζεις να λές τη γνώμη σου ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗ ΔΙΚΑιΟΛΟΓΕΙΣ

ζηλεύεις που δεν είσαι newsposter εδώ?

προσπαθώ να μυρίσω τα νύχια μου για το πρόβλημα σου αλλά μυρίζουν κρεμμυδίλα απο τη χωριάτικη που έφτιαξα το μεσημέρι

2 thumbs down απο μένα

θέλεις να πεις κάτι?

πές το!

μας σβήσανε τα ποστ γιατί είμαστε οφ τοπικ και εσύ συνεχίζεις να λές τη γνώμη σου ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗ ΔΙΚΑιΟΛΟΓΕΙΣ

ζηλεύεις που δεν είσαι newsposter εδώ?

προσπαθώ να μυρίσω τα νύχια μου για το πρόβλημα σου αλλά μυρίζουν κρεμμυδίλα απο τη χωριάτικη που έφτιαξα το μεσημέρι

2 thumbs down απο μένα

Πρωτον ηρεμα ρε συ....απλα ειδα ας πουμε ενα Thanks στην ειδηση με το Δελτιο Τυπου...κατ'εμε ανουσιο γιατι ολες οι ειδησεις εχουν αξια και γενικοτερα οποια ειδηση μπαινει στην κεντρικη εχει σημασια και αξια, πιστευω πως ειναι περιττα τα Thanks στις ειδησεις...δεν ξερω αυτη ειναι η αποψη...βλεπω συνεχως να γινεται καταχρηση δυστυχως.

Γιατι να ζηλευω? δεν σε καταλαβαινω που το πας...

δεν καταλαβαίνω πως το ευχαριστώ μπορεί να θεωρηθεί κατάχρηση

στην Αγγλία λές ευχαριστώ στο οδηγό του λεοφορείου όταν κατεβαίνεις στη στάση

στην Ελλάδα αν πείς ευχαριστώ είτε θα έχεις καποιο πρόβλημα είτε θα ειρωνεύεσαι

άλλες ειδήσεις είναι σημαντικές και αλλες όχι

πού είναι το κακο να δείχνουμε ποιές μας ενδιαφέρουν περισσότερο?

άσε που είναι και ένα bonus για όσους μπαίνουν στον κόπο

τέλος, το ειπες. το είδαν οι admins.

γιατί επιμένεις?

Ωραια εφοσον δεν ειναι καταχρηση να αρχισω να ριχνω Thanks σε ολα τα Posts εεε?

Τελικα ζηλευω η δε ζηλευω?

χαζός είσαι?

αν σε ενδιαφέρει μια είδηση δώσε το ευχαριστώ σου

αν όχι μήν το δώσεις

ΟΙ ADMINS ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΙ

γιατί το συνεχίζεις?

έλεος!

Εχω ενα μηχανημα οτι πρεπει για...

- εφαρμογες γραφειου (ιντερνετ-ταινιες-μουσικη κλπ)

- καθολου παιχνιδια (μερικα παλια τα παιζει ανετα! για καινουρια ουτε συζητηση!)

- κουτι με ροδακια για να το μετακινει (ειναι γυναικα και δεν μπορει να σηκωνει) **μπορω να βιδώσω 4 ροδακια οπως εχω κανει και στο δικο μου! :dance3: :toomuchne**

- μεχρι 200€

Ρentium 4, 2GHz, 1GB RAM, 80GB HD Western Digital, DVD-R Samsung black, ATI-RADEON X1300 AGP 128MB, οθόνη Sony 17" CRT, ηχεία Creative 2.1,keyboard, mouse με ΧΡ PRO ελληνικα SP2 συμβολική τιμή στα 160 ευρό! Υπάρχει και ενα γραφειο αν δεν εχει 1.20 x 0.60 με 2 συρταρια και ραφι συρομενη για keyboard και mouse!

Ολα στα 200 ευρό... αν θες επικοινώνησε με πμ για λεπτομεριες και φωτο! :mobile1:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.