Hydra Απρίλιος 23, 2009 #1821 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2009 για σας ρε παιδια εχω ενα προβλημα στην εργασια τεχνολογιας εχω παρει ως θεμα καιρικες συνθηκες και επρεπε να καταγραφω για 3 μηνες θερμοκρασιες ροη του ανεμου κτλ και δεν εχω κανει τιποτα ως τωρα μηπω ξερετε που μπορω να βρω μια ετοιμη περιπου 20 σελιδες? και την αλλη δευτερα πρεπει να την εχω παραδωσει βοηθεια αν μπορεις φιλε μπορεις να μου δωσεις τη δικια σου? παρτην,αν και δεν βρισκω ομοιοτητες στην δικια μου και την δικια σου,καθως διαπραγματευεσαι ενα πολυ διαφορετικο θεμα /Οτι νομιζεις Παιδες εγω παντως στο Γυμνασιο μονο κατασκευες εκανα εκανα αυτες εδω: Ανεμομυλος Ασπιδα Καπου εχω και εργοστασιο αλλα το χω χασει!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor_ch Απρίλιος 23, 2009 #1822 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2009 Ασε που εχεις και ποσα thanks σε καθε πρωτο ποστ ειδησης, δεν προσφερουν τιποτα αυτα!γιατί πληρώνεται για να μεταφέρει τις ειδήσεις?το θεωρείς δεδομένο ότι θα κάθονται μερικά άτομα να μεταφέρουν/μεταφράζουν ειδήσεις για σένα χωρίς κέρδος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 24, 2009 #1823 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2009 φυσικα και δεν τις γράφουμε/μεταφράζουμε για να πάρουμε thanks φυσικά. όμως και αυτό είναι μια μορφή feedback προς τον αρθρογράφο για τον χρόνο που αφιέρωσε στην συγγραφή της είδησης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Απρίλιος 24, 2009 #1824 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2009 Να το κάνουμε λιανά...πάρε ένα της πλάκας και ένα ποιοτικό ίδιων γενικών ονομαστικών προδιαγραφών. Αποκλείεται να μην είναι πιο βαρύ το καλό. Τώρα μεταξύ εξελιγμένων ποιοτικών τροφοδοτικών, μπορεί να παίζουν και οι παράγοντες που ανέφερε ο hipro και να μην πάει...με το βάρος. Προσωπικά δεν έχω δει καλό τροφοδοτικό να είναι πούπουλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Απρίλιος 24, 2009 #1825 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2009 Dig deeper:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Απρίλιος 24, 2009 #1826 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2009 Να το κάνουμε λιανά...πάρε ένα της πλάκας και ένα ποιοτικό ίδιων γενικών ονομαστικών προδιαγραφών. Αποκλείεται να μην είναι πιο βαρύ το καλό. Τώρα μεταξύ εξελιγμένων ποιοτικών τροφοδοτικών, μπορεί να παίζουν και οι παράγοντες που ανέφερε ο hipro και να μην πάει...με το βάρος. Προσωπικά δεν έχω δει καλό τροφοδοτικό να είναι πούπουλο Last post ήταν το 2004,έχουν αλλάξει αρκετά δεδομένα απο τότε Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick-firestorm Απρίλιος 24, 2009 #1827 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2009 παραμονη πρωτοχρονιας ηταν :haha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Απρίλιος 25, 2009 #1828 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2009 γιατί πληρώνεται για να μεταφέρει τις ειδήσεις?το θεωρείς δεδομένο ότι θα κάθονται μερικά άτομα να μεταφέρουν/μεταφράζουν ειδήσεις για σένα χωρίς κέρδος?Διαφωνω καθετα...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 25, 2009 #1829 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2009 ακόμη και διαγωνίως να διαφωνείς, χωρίς αιτιολόγηση δεν έχει κανένα νόημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 25, 2009 #1830 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2009 Μην βγαίνετε εκτός θέματος. Δεν είναι οι ειδήσεις το θέμα μας εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Απρίλιος 25, 2009 #1831 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2009 Μα η αιτιολογηση μου ηταν η απαντηση μου...διαφωνω σε ολους τους τομεις του post που εκανα quote. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChSin7 Απρίλιος 25, 2009 #1832 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2009 Μα η αιτιολογηση μου ηταν η απαντηση μου...διαφωνω σε ολους τους τομεις του post που εκανα quote.που είναι τα groan Οκ Οκ ΟΚ !!! Οτι διαφωνείς το καταλάβαμε και κάθετα και σε όλους τους τομεις. Θέλεις να μοιραστεις μαζί μας τους λόγους για τους οποίους διαφωνεις ? Είσαι newsposter στο hwbox και έχει κάποιο βάρος η άποψή σου την οποία πρεπει να στιρίξεις με επιχειρήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Απρίλιος 25, 2009 #1833 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2009 Θα ηταν καλυτερο να μην συζητησουμε εδω για αυτο το θεμα...αρκετα εχουμε βγει off topic:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Απρίλιος 25, 2009 #1834 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2009 το δέκα ήταν τυχαίο αν και νομίζω ότι ασχολούνται αρκετοί...να γίνει ένα threadάκι?το "οι καλύτερες μας" ήταν από ευγένεια...οι καλύτερες θα έπρεπε να λέγεται (για μένα)και το λέω με αφορμή τον performer αλλά προς θεού δεν είναι ο μόνος μπορεί και να έγινε πολύ εξειδικευμένο το θέμα,το υλικό και το κοινό για παράπλευρη ενασχόληση σε τεχνολογικό forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Απρίλιος 25, 2009 #1835 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2009 ελεος, οχι αλλο καρβουνο.εκτος του οτι με προσβαλεται,το theard λεει ''οι καλύτερες μας'', ο καθενας βαζει τις καλυτερες του κατα τα δικα του γουστα.επισης ο καθενας εχει το στυλ του.δεν μπορει επειδη μια φωτογραφια δεν αρεσει σε καποιον να μου απαγορεψει να ποσταρω.γινατε κριτες δλδ?ας κανετε οτιδηποτε προταση θελεται εκει που λεει ας κανουμε το λαμπη καλυτερο, οχι εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Απρίλιος 25, 2009 #1836 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2009 ελεος, οχι αλλο καρβουνο............γινατε κριτες δλδ?Sorry kai pali gia ta greeklish..3emeina apo ellinika ..8a ta alla3w aurio.quotarisa th protasi sou....Diabaste tin (<-pli8intikos) polles fores...Den exei noima h katigoriopoiisi fwtografiwn.Texnologiko forum eimaste ,de pame na diekdikisoume dafnes sth fwtografia.Asxeta an merikoi to katafernoun kalytera apo allous.Ena thread kai ekei oti mporei o ka8enas.Aurio me8aurio kapoios allos 8a th dei fwtografos kai 8a postarei oti 8elei opou 8elei.(den anaferomai se kanenan...apo thn arxi hmoun anti8etos me to deutero thread gia auto to logo) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Απρίλιος 25, 2009 #1837 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2009 Δεν μπαίνει στο "Ας κάνουμε τον Λάμπη καλύτερο" γιατί δεν έχει να κάνει με τη δομή και τη λειτουργία του Λάμπη.Ανεβάζεις φωτογραφίες, άρα περίμενε την κριτική. Αν αυτή δεν σου αρέσει, απλά σταματάς να ανεβάζεις. Συγγνώμη αν προσβλήθηκες αλλά δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου και νομίζω ούτε ο τρόπος ήταν λανθασμένος.Βασικά από τις 100 πες φωτογραφίες σου, οι 50 ήταν με τραπουλόχαρτα και οι υπόλοιπες ήταν από κάποια παραλία-μώλο-λιμάνι. Καμία από αυτές δεν ξεχώρισε στα μάτια μου. Εσένα τί σε κάνει να ξεχωρίζεις αυτές ως καλύτερες? Ποιο είναι το στοιχείο που σε έκανε να μείνεις να τις κοιτάς πάνω από 1 δευτερόλεπτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Απρίλιος 25, 2009 #1838 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2009 Δεν μπαίνει στο "Ας κάνουμε τον Λάμπη καλύτερο" γιατί δεν έχει να κάνει με τη δομή και τη λειτουργία του Λάμπη.Ανεβάζεις φωτογραφίες, άρα περίμενε την κριτική. Αν αυτή δεν σου αρέσει, απλά σταματάς να ανεβάζεις. Συγγνώμη αν προσβλήθηκες αλλά δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου και νομίζω ούτε ο τρόπος ήταν λανθασμένος. Βασικά από τις 100 πες φωτογραφίες σου, οι 50 ήταν με τραπουλόχαρτα και οι υπόλοιπες ήταν από κάποια παραλία-μώλο-λιμάνι. Καμία από αυτές δεν ξεχώρισε στα μάτια μου. Εσένα τί σε κάνει να ξεχωρίζεις αυτές ως καλύτερες? Ποιο είναι το στοιχείο που σε έκανε να μείνεις να τις κοιτάς πάνω από 1 δευτερόλεπτο? ναι σωστα τα τελευταια, εσυ ομως δεν με εκρινες αν κοιταξεις πιο πανω.μου ειπες πως κακως ποσταρα εδω. μαγκια σου να μην σου αρεσει δικαιωμα σου.ομως δεν μπορεις να μου απαγορευεις κατι για το οποιο δεν παραβαινω καποιο κανονα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Απρίλιος 25, 2009 #1839 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2009 Αν είναι θέμα κανόνων οκ, πάω πάσσο που λένε και στη γλώσσα σου. Αν αυτό σε ικανοποιεί βάλε και άλλες 10 φωτογραφίες. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα.Δεν μας είπες όμως τί σε έκανε να θεωρείς τις παραπάνω καλύτερες φωτογραφίες σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Απρίλιος 25, 2009 #1840 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2009 Δεν μας είπες όμως τί σε έκανε να θεωρείς τις παραπάνω καλύτερες φωτογραφίες σου.γιατι μας ειπες εσυ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.