Teodor_ch Απρίλιος 20, 2009 #1801 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2009 πολύ ωραία παρουσίαση για τα τελευταία ποστς: σκέτη ξεφτίλα ας καθαρίσει ένας mod το νήμα γιατί τα λυπάμαι τα παιδιά EDIT: LOL! το cpuser είναι φόρουμ? μόλις βρήκα αυτό http://www.cpusers.gr/showthread.php?t=1706#content_start ποιός έγραψε παρουσίαση χωρίς να συγκρίνει με άλλες μνήμες? LOL! duncan1 απο εδώ http://lexicon.pathfinder.gr/?lookup=review&go=%CC%E5%F4%DC%F6%F1%E1%F3%E7 μαθαίνεις ότι στο παρόν νήμα κριτικάρουμε,αξιολογούμε τις μνήμες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duncan1 Απρίλιος 20, 2009 #1802 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2009 πολύ ωραία παρουσίασηγια τα τελευταία ποστς: σκέτη ξεφτίλα ας καθαρίσει ένας mod το νήμα γιατί τα λυπάμαι τα παιδιά EDIT: LOL! το cpuser είναι φόρουμ? μόλις βρήκα αυτό http://www.cpusers.gr/showthread.php?t=1706#content_start ποιός έγραψε παρουσίαση χωρίς να συγκρίνει με άλλες μνήμες? LOL! duncan1 απο εδώ http://lexicon.pathfinder.gr/?lookup=review&go=%CC%E5%F4%DC%F6%F1%E1%F3%E7 μαθαίνεις ότι στο παρόν νήμα κριτικάρουμε,αξιολογούμε τις μνήμες Lo Lo Lo όπως λεει και ο αν7 οωερψλοψκερ. Πρωτον δεν ντρέπεστε βρε να χαλάτε το review των παιδιών? Και επειδή πρέπει να ξεκαθαριστούν κάποια πράγμτα αλλά και επειδή οι admins δεν παίρνουν θέση, φιλε τεοδορ_ψη ο σύνδεσμος που δίνεις εμένα με οδηγεί σε μια ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ από ένα ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ προιον (πώς λέμε παρουσιάσεις μελών?). Δεν είδα στο συγκεκριμένο review των csx να γράφει ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ στον τίτλο:wassat: Συμφωνα με το δεύτερο σύνδεσμό σου, review=ανασκόπηση-επισκόπηση, όχι παρουσίαση.:wassat: Και κάτι τελευταίο, ετσι και ξαναδώ να κοροιδεύετε την δουλειά 8 παιδιών . . . Παρακαλώ κάποιος διαχειριστής να πάρει θέση στο θέμα, έλεος ο άλλος πόσταρε φοτο που φαίνεται προσωπικό mail.:fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Απρίλιος 20, 2009 #1803 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2009 Πρωτον δεν ντρέπεστε βρε να χαλάτε το review των παιδιών? Πλάκα κάνεις τώρα ε? Και κάτι τελευταίο, ετσι και ξαναδώ να κοροιδεύετε την δουλειά 8 παιδιών . . . Θα μας κάνεις ντα? Στείλε μου ένα πμ να σου δώσω την διεύθυνσή μου να έρθεις να με βρείς. Και κάτι τελευταίο, ετσι και ξαναδώ να κοροιδεύετε την δουλειά 8 παιδιών . . .Παρακαλώ κάποιος διαχειριστής να πάρει θέση στο θέμα, έλεος ο άλλος πόσταρε φοτο που φαίνεται προσωπικό mail.:fist: Το πρόβλημα είναι ότι φαίνεται το mail? Ή τι λέει ο ανύπαρκτος στα παιδιά εδώ... "ρε άντε ψοφίστε μαμάκες!!!!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor_ch Απρίλιος 20, 2009 #1804 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2009 duncan1 άστο το έχασες το θέμα τις λέξεις "κριτική,αξιολόγηση" δεν τις είδες? απο τη στιγμή που προσθέτεις και αυτήν τη σελίδα σε μία "παρουσίαση" http://www.cpusers.gr/showthread.php?t=1706&garpg=11#content_start πλέον περνάς σε υποκειμενική γνώμη και ΕΣΥ κριτικάρεις ένα προιόν. επειδή μιλάμε για το ίδιο πράγμα και μετά απο την παραπάνω φωτογραφία δεν καταλαβαίνω γιατί το συνεχίζεις είναι ολοφάνερο το επίπεδο σας και ο σκοπός που έγραψες εδώ μέσα πιστεύω ότι οι admins το έχουν αφήσει λίγο ώστε να το δεί και άλλος κόσμος (μάλλον για να γελάσει...) (εννοείται δεν θα το παραδεχτούν) γελάσαμε και σήμερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Απρίλιος 20, 2009 #1805 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2009 οτι ναναι... στο cpusers βλέπω τις εξής κατηγορίες: Reviews - Previews/Mini-Reviews - Παρουσιάσεις μελών Ε ΕΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 1o... ΟΥΤΕ ΜΙΝΙ, ΟΥΤΕ ΜΕΛΩΝ... ΑΣΕ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ... κ επειδή κολλάς στις λέξεις σα 5χρονο, τα συγκριτικά οι ξένοι τα λένε συνήθως "round up"... όταν είναι κάτι μόνο του μια χαρά στέκει το "review"... όσο για το mail έχω να πω 2 πράματα: 1. οι admins έχεις δίκιο, πρέπει να επέμβουν που το πόσταρα και να μην θεωρήσουν προσβολή που ο άλλος εύχεται να ψοφήσουν... 2. στο ελεύθερο προφίλ του Μιχάλη στο cpusers αλλά ΚΑΙ ΣΤΟ THELAB βλέπω αυτό στην καρτέλα "πληροφορίες επικοινωνίας": αποστολή άμεσου μηνύματος στον mihalis2001gr χρησιμοποιώντας... Αποστολή μηνύματος με MSN στον mihalis2001gr MSN mihalis2001gr@yahoo.gr άρα τι προσωπικό και κουραφέξαλα???? αφού το δίνει μόνος του simple pure pwnage... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KING_OF_O/C Απρίλιος 20, 2009 #1806 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2009 επειδή εγώ δε μασάω...εγώ ξέρεις τι βλέπω? ότι εσύ με το παρεάκι σου το συζητήσατε κ το έπαιξες μάγκας και καλά ότι έχεις τα @@ να ποστάρεις εδώ τη γνώμη ΣΑΣ... μόλις όμως τσίμπησες αντίλογο, έδειξες ότι τα @@ δε τα έχεις τελικά κ πας να τα μαζέψεις... εκτός αν αυτό πια είναι σύμπτωση... βρε για δες... μου θυμίζει το ποστ σου... αϊ σιχτίρι πια, κ καλά δε θέλετε να ασχολούμαστε μαζί σας αλλά όλο προκαλείτε... παιδάκια... ρε παιδιά δεν είναι λίγο έλεος να φαίνεται το e-mail του ανθρώπου? και πάλι ωραία και εγώ έχω διαθέσιμο το msn μου αλλά είναι διαθέσιμο σε συγκεκριμένα sites για συγκεκριμένους ανθρώπους δεν είναι διαθέσιμο σε όλο το νετ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Απρίλιος 20, 2009 #1807 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2009 ρε παιδιά δεν είναι λίγο έλεος να φαίνεται το e-mail του ανθρώπου? 2. στο ελεύθερο προφίλ του Μιχάλη στο cpusers βλέπω αυτό στην καρτέλα "πληροφορίες επικοινωνίας": αποστολή άμεσου μηνύματος στον mihalis2001gr χρησιμοποιώντας... Αποστολή μηνύματος με MSN στον mihalis2001gr MSN mihalis2001gr@yahoo.gr άρα τι προσωπικό και κουραφέξαλα???? αφού το δίνει μόνος του simple pure pwnage... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KING_OF_O/C Απρίλιος 20, 2009 #1808 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2009 εκανα εδιτ στο πρώτο μου ποστ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor_ch Απρίλιος 20, 2009 #1809 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2009 το email του είναι γνωστό σε όλο το νετhttp://www.google.co.uk/search?q=mihalis2001gr%40yahoo.gr&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-GB:official&client=firefox-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Απρίλιος 20, 2009 #1810 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2009 ρε παιδιά δεν είναι λίγο έλεος να φαίνεται το e-mail του ανθρώπου? και πάλι ωραία και εγώ έχω διαθέσιμο το msn μου αλλά είναι διαθέσιμο σε συγκεκριμένα sites για συγκεκριμένους ανθρώπους δεν είναι διαθέσιμο σε όλο το νετ! http://www.thelab.gr/member.php?u=6089 άρα και επιτρεπτό εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
KING_OF_O/C Απρίλιος 20, 2009 #1811 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2009 το email του είναι γνωστό σε όλο το νετhttp://www.google.co.uk/search?q=mihalis2001gr%40yahoo.gr&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-GB:official&client=firefox-aεγώ τρεις σελίδες δεν τις λέω όλο το νετ:yes4: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor_ch Απρίλιος 20, 2009 #1812 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2009 γιατί μία σελίδα δε φτάνει? έλεος admins! ήρθε η ώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Απρίλιος 20, 2009 #1813 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2009 καλω την γραμμη του τσοζενα.ηρεμια απο δω και κατω.________________________________ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Απρίλιος 20, 2009 #1814 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2009 Πολυ καλη παρουσιαση παιδες...!Duncanακι εισαι ελεοςςςςς...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Απρίλιος 20, 2009 #1815 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2009 pastelidis νομίζω οτι καταλάβαμε περί τίνος πρόκειται, δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίσουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Απρίλιος 20, 2009 #1816 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2009 Να πάρω θέση? Είναι γεγονός ότι ο Μιχάλης είναι ο μεγαλύτερος-καλύτερος reviewer στην Ελλάδα (όπως και ο ίδιος διαφημίζει για τον εαυτό του στην επικοινωνία του με τις εταιρίες). Αυτό είναι γεγονός και δεν μπορεί να αλλάξει. Οι υπόλοιποι απλά προσπαθούμε να του μοιάσουμε έστω και λίγο. Το review αυτό είναι μια παρουσίαση 2 προΙόντων της CSX και τίποτα άλλο. Δεν διαφημίστηκε ως Mega συγκριτικό ούτε ως uber round up. Γιατί όλο αυτό το θέμα? Duncan το αρχικό σου μήνυμα είναι ολίγον τη άκυρο και αν σκοπό είχε να μειώσει το review αυτό, το μόνο που κατάφερε ήταν να αυξήσει την αναγνωσιμότητα του θέματος αυτού και τίποτα άλλο. Κοινώς, έδωσες αξία σε κάτι που δεν αξίζει. Αν από την άλλη εγώ και όλοι οι υπόλοιποι καταλάβαμε λάθος, ζητώ συγγνώμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Απρίλιος 20, 2009 #1817 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2009 Εντάξει ο Duncan είναι πιτσιρικάς ( 14 ) δικαιούται να κάνει κάποια παιδιαρίστικα λάθη. Αλλά ο μέγας reviewer είναι 21 αν δεν κάνω λάθος... Τώρα αν νομίζει κανείς πως υφίσταται σύγκριηση μεταξύ των reviews κάποιων παιδιών εδώ από το TheLab με τα review του Μιχαλάρα... χρειαζόμαστε το λιγότερο ψυχίατρο :baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Απρίλιος 20, 2009 #1818 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2009 καλω την γραμμη του τσοζενα.ηρεμια απο δω και κατω.________________________________The line was drawn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Απρίλιος 20, 2009 #1819 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2009 Ρε πάιδες, και πολύ ασχοληθήκατε.Σβήστε όλες τις βλακέιες γιατί μόνο αξία τους δίνετε χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος.Το τι είναι ο καθένας και το τι δουλειά μπορεί να κάνει ο καθένας, στον κύκλο μας, είναι γνωστό ή άμα κάποιος ψάξει θα το βρεί.Ας είμαστε ευχαριστημένοι όλοι με αυτό που είμαστε, με αυτό που έχουμε και αυτό που μπορούμε να κάνουμε και ας αφήσουμε τους υπόλοιπους.Έτσι και αλλιώς, κοινό υπάρχει για όλους, αλλά ανάλογα τον οικοδεσπότη και το κοινό, διαμορφώνεται και το σπίτι μας .Ας κάνει ο καθένας λοιπόν όπως θέλει το σπίτι του . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Απρίλιος 22, 2009 #1820 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2009 Ψιτ, εσείς οι δύο με τα groans κόψτε τις *. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.