Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

Εαν δεν το έχει κάνει ο Αστρολάβος ζητάω δημόσια συγγνώμη πραγματικά... νόμιζα ότι μόνο από admins γίνεται και γενικα με όποιον κατέχει μια θέση στο site αλήθεια συγγνώμη βιάστηκα...:o

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply

Επειδή βλέπω πολύς κόσμος μάλλον δεν έχει καταλάβει πως δουλεύει το νέο σύστημα με τα καινούρια κουμπακια να το κάνω λίγο πιο διακριτό.

http://www.thelab.gr/applied/buttons/post_thanks.png

αυτό σημαίνει ευχαριστώ και το πατάμε σε μια χρήσιμη καταχώρηση π.χ. σημαντική είδηση, custom utility που έφτιαξε κάποιος ή ένα review είτε από τη Δ.Ο. είτε παρουσίαση από απλό μέλος.ουσιώδεις καταχωρήσεις που προσφέρουν χρήσιμες πληροφορίες πρέπει να τρώνε thanks.

http://www.thelab.gr/applied/buttons/reputation.gif

αυτό χρησιμοποιείται για να συμφωνήσουμε ή να διαφωνήσουμε με την καταχώρηση άλλου μέλους.......αντικαθιστά το παλιό μας +1 +2 +1303023 ή το qft / well said και τα αντίστοιχα αντίθετά τους.

http://www.thelab.gr/applied/buttons/post_groan.png

το groan είναι το κουμπάκι απόρριψης μιας καταχώρησης και αποτελεί ηχηρότερο μήνυμα από το αντίστοιχο "απορρίπτω/διαφωνώ" του http://www.thelab.gr/applied/buttons/reputation.gif

συνήθως πρέπει να χρησιμοποιείται για να στιγματίζεται το spamming/trolling ή κάποια καταχώρηση που μπορεί να περιέχει άσχημο περιεχόμενο όπως κακούς χαρακτηρισμούς ή υφάκι.

ίσως να μην ήταν η δουλειά μου να τα ξεκαθαρίσω τα παραπάνω και ίσως να μην τα είπα και απόλυτα σωστά.

είδα όμως οτι αρκετοί δεν έχετε πάρει ακόμα τον αέρα του νέου συστήματος:baby:

έπρεπε δηλαδή ο reviewer να πάει να αγοράσει μερικά kits ακόμη για να συγκρινει ε; μη τρελαθούμε...τα dimmakia που μας εστειλαν δοκιμαστηκαν και παρουσιαστηκαν τα αποτελέσματα τους. συγκρινε τα με τις δικες σου μνημες και βγαλε συμπερασματα ;)

Δεν είναι συγκριτικο το συγκεκριμενο αλλά παρουσίαση ;)

Sorry παίδες αλλά review νημών χωρίς να συγκριθούν με άλλες πρώτη φορά βλέπω...:flower:

Καλή προσπάθεια όμως:victory:

Lo Lo Lo Lo Lo Lo.

Έχεις δίκιο,γιατί μερικά sites ονομάζουν review 7 φωτογραφίες από κινητό,τα specs απ την εταιρία και 5 γραμμές κείμενο.

Δεν βλέπω να τους λές τίποτα.

Άσε που πρέπει να μάθεις να ξεχωρίζεις την παρουσίαση απ το συγκριτικό.

Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς ;)

για σας ρε παιδια εχω ενα προβλημα στην εργασια τεχνολογιας εχω παρει ως θεμα καιρικες συνθηκες και επρεπε να καταγραφω για 3 μηνες θερμοκρασιες ροη του ανεμου κτλ και δεν εχω κανει τιποτα ως τωρα μηπω ξερετε που μπορω να βρω μια ετοιμη περιπου 20 σελιδες? και την αλλη δευτερα πρεπει να την εχω παραδωσει βοηθεια αν μπορεις φιλε μπορεις να μου δωσεις τη δικια σου?

βλακειες... εγω μια εργασια ειχα κανει στη 1η γυμνασιου και μεχρι τη 1η λυκειου παρεδιδα την ιδια εργασια με ελαχιστες λεπτομερειες αλλαγμενες :dance3::dance3:

kalamas00, παρε την εργασια που εκανες περσι η προπερσι, βαλε τις μικρες "ενοτητες" που προυποθετει η εργασια της Α'λυκειου και δωστην :triniti::triniti::triniti:

Lo Lo Lo Lo Lo Lo.

Έχεις δίκιο,γιατί μερικά sites ονομάζουν review 7 φωτογραφίες από κινητό,τα specs απ την εταιρία και 5 γραμμές κείμενο.

Δεν βλέπω να τους λές τίποτα.

Άσε που πρέπει να μάθεις να ξεχωρίζεις την παρουσίαση απ το συγκριτικό.

Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς ;)

Φίλε μου εγώ δεν είπα ότι έχει κάτι η παρουσίαση-review, μια χαρά super dupper καρα-τέλεια είναι απλώς ανέφερα ότι μια σύγκριση με μια άμεσα ανταγωνιστική μνήμη (οπως οι GT 2Ghz που την παρουσιάσατε αργότερα) θα έκανε την παρουσίαση-review πλήρης. Μπράβο και πάλι παίδες.

Τωρα γιατί αναφέρεσε σε άκυρα εκτός τόπου πράγματα, δεν έχω καταλάβει...Τεσπα

Καλύτερα να μιλάς παρά να μασάς :laughing:

Φίλε μου εγώ δεν είπα ότι έχει κάτι η παρουσίαση-review, μια χαρά super dupper καρα-τέλεια είναι απλώς ανέφερα ότι μια σύγκριση με μια άμεσα ανταγωνιστική μνήμη (οπως οι GT 2Ghz που την παρουσιάσατε αργότερα) θα έκανε την παρουσίαση-review πλήρης. Μπράβο και πάλι παίδες.

Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ούτε εσύ ο ίδιος τι λές.

Άλλο παρουσίαση και άλλο συγκριτικό.2 παντελώς διαφορετικά πράγματα και εξακολουθείς να τα μπλέκεις.

Όσο για τα άκυρα πράγματα,να μιλάς για πλήρη review αλλού.... εδώ μια χαρά είναι.

Βλέπω σου άρεσε το μότο έ.Ούτε αυτό μάλλον κατάλαβες τι σημαίνει

επειδή εγώ δε μασάω...

Sorry παίδες αλλά review νημών χωρίς να συγκριθούν με άλλες πρώτη φορά βλέπω...:flower:

Καλή προσπάθεια όμως:victory:

εγώ ξέρεις τι βλέπω? ότι εσύ με το παρεάκι σου το συζητήσατε κ το έπαιξες μάγκας και καλά ότι έχεις τα @@ να ποστάρεις εδώ τη γνώμη ΣΑΣ... μόλις όμως τσίμπησες αντίλογο, έδειξες ότι τα @@ δε τα έχεις τελικά κ πας να τα μαζέψεις...

εκτός αν αυτό πια είναι σύμπτωση... βρε για δες... μου θυμίζει το ποστ σου...

449ec73cb397db.jpg

αϊ σιχτίρι πια, κ καλά δε θέλετε να ασχολούμαστε μαζί σας αλλά όλο προκαλείτε... παιδάκια...:tomato:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.