Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply

Παιδια ενα παλικαρι ειχε προβλημα με το pc του και δεν εκλεινε οτι και αν δοκιμασε!και καποιος του προτεινε το εξης:

Κάνε δεξί κλίκ στην επιφάνεια εργασίας και επέλεξε δημιουργία συντόμευσης.

Εκεί που σου λέει πληκτρολογήστε την θέση του στοιχεία γράψε SHUTDOWN.exe -r -t 01 όπου 01 είναι ο αριθμός των δευτερολέπτων που θα κάνει το pc πατώντας την νέα συντόμετση που κάνεις για να κλείσει.Μπορείς να βάλεις ότι αριθμό θέλεις,είναι σε δευτερόλεπτα.Μόλις πατήσεις την νέα συντόμευση θα ξεκινήσει μια αντίστροφη μέτρηση μέχρι το μηδέν μέχρι το pc να ξεκινήσει την διαδικασία για να κλείσει.

Εκεί που σου ζητάει να πληκτρολογήσεις ένα όνομα για την συντόμευση βάλει ότι όνομα θέλεις.Κάνε κλικ στο τέλος και μετά δοκίμασε τρέχοντας την συντόμευση να δείς αν το pc κλείνει.Μετά δοκίμασε απο την έναρξη-σβήσιμο για να δούμε αν διορθώθηκε.

και ρωταω εγω λοιπον,αμα κανω και εγω το ιδιο και ορισω σε ποσο θελω να κλεινει το pc μου,αυτο θα γινει?δηλαδη αμα του δωσω 5 δευτερα,8α κλεισει σε 5 δευτερα?Πρωτη φορα το ακουω αυτο,το κολπο παντως δεν επιασε για εκεινον που ειχε το προβλημα,μαλλον θα εφτεγε κατι στο hardware....;) αλλα για σκεφτειτε να οριζεις εσυ σε ποσο θες να κλεινει,δεν θα ταν ωραιο?Ισχυει λοιπον?

ευτυχως εχουμε τερκενλη και στην αθηνα οποτε βρες αλλο επαθλο :woot:

εγω κερναω οσα πιτογυρα αντεχει οποιος το φερει απο γαλατσι το θεμα και coca cola φυσικα :rap:

Το γνήσιο τσουρέκι Τερκενλή γίνεται στην Θεσσαλονίκη.

Οπουδήποτε αλλού είναι απομίμηση.

τελοC-

Εμενα μου αρεσε παρα πολυ....Αποψη μου.

Μάλλον δεν μπορείς να ξεχωρίσεις την πραγματικότητα από το "το έχω τραβήξει απ τα μαλλιά δεν πάει άλλο,το έχω ξεσκίσει σου λέω drop it"

giniac καλως ηρθες στο The Lab :)

Για αρχη, σου προτείνω να διαβάσεις τα 2 Links παρακάτω

http://www.thelab.gr/misc.php?do=cfrules

http://www.thelab.gr/showthread.php?t=10464

Και ετσι θα απαντηθούν μελλοντικά σου ερωτήματα. ;)

(Σε καινούργια thread παντα :p)

Τι να κανουνε και οι ραπτορες.Μονο θορυβο κανουνε.

η western digital να κλεισει και να μην παλευει να φτιαξει 20.000

Δεν μασαμε τις μαλακιες τους.Φαγανε ηττα τελος.Τι παλυεουνε τωρα.

Μας τα φαγανε καλα οσο πουλαγαν τωρα αντε γεια!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.