Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

Ενας φίλος μου είχε πρόβλημα με έναν δίσκο seagate 500GB ST3500320AS που δεν αναγνωρίζονταν απο το σύστημα.Το λαμπάνει άναβε διαρκώς έδειχνε δηλ busy. Δεν μπορούσε συνεπώς να γίνει αναβάθμιση firmware. Το πρόβλημα μπορέσαμε να το λύσουμε και ο δίσκος λειτουργησε. email

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply
Ενας φίλος μου είχε πρόβλημα με έναν δίσκο seagate 500GB ST3500320AS που δεν αναγνωρίζονταν απο το σύστημα.Το λαμπάνει άναβε διαρκώς έδειχνε δηλ busy. Δεν μπορούσε συνεπώς να γίνει αναβάθμιση firmware. Το πρόβλημα μπορέσαμε να το λύσουμε και ο δίσκος λειτουργησε.

Δλδ;;;

Ρε παιδιά έλεος...

Μου φάνηκε αστείο όπως το διάβασα και για αυτό πόσταρα αυτό που πόσταρα...

Το αν ήταν "χοντρό" - κατά τη γνώμη του φίλου αντωνης 55 - να το δεχτώ και το Groaned Post και ότι άλλο, αλλά από εσάς γιατί;

Δεν διόρθωσα ούτε ορθογραφικά λάθη, ούτε μείωσα κανέναν ούτε έκανα κάτι επιλήψιμο...

Μήπως την έχετε δει κάπως;

Η φάση έγινε στις 20-3 και κάποιοι έκαναν Groaned Post τότε που ήταν ζεστό το θέμα, άντε να το να το δεχτώ αυτό, αλλά για το άλλο μετά από 3 μέρες τι να πω;

Ξεθάβετε posts μόνο και μόνο για να κάνετε "αξιολόγηση";

Ε Λ Ε Ο Σ

Από την άλλη μεριά υπάρχουν κάποιοι που κάνουν "αρνητική αξιολόγηση" και στο Off topic...

Τελικά αυτά που βλέπουμε στις ταινίες πχ σε χρόνο ντε τε να χακάρουν συστήματα μπορεί να γίνει στην πραγματικότητα? :boxed:

Οι ταινίες είναι βγαλμένες απ'τη ζωη!!!Και...όποιος το'πιασε, το'πιασε!;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.