Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply
Είναι πολύ λυπηρό να αποκαλούμε φιλάνθρωπους τους πλουτοκράτες που συγκεντρώνουν τεράστιες περιουσίες και στη συνέχεια για λόγους marketing ρίχνουν μερικά λεφτουδάκια στους φτωχούς και πεινασμένους !

Πρώτα απ'όλα είναι άδικο για την πραγματική σημασία της λέξης "φιλάνθρωπος" και κατά δεύτερον είναι πολύ ειρωνικό , ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι όλοι αυτοί οι εκατομμυριούχοι ήταν ή είναι ceo's σε κερδοσκοπικές εταιρείες , καιροσκόποι και τυχοδιώκτες του εύκολου πλουτισμού και υποστηρικτές ακραίων πολιτικών και κυβερνήσεων , γλείφτες πλανηταρχών και δεν συμμαζεύεται !

Ποιος είναι ο Bill και του δίνεται το δικαίωμα να εμπαίζει έτσι τους υπόλοιπους συνέδρους ? Διακατέχεται μήπως από κάποιο godlike syndrome και φαντάζεται ότι μπορεί να δίνει μαθήματα ιατρικής δεοντολογίας για το ποιος πρέπει να αρρωστήσει από ελονοσία και πότε ?

Απαράδεκτες πρακτικές , ανθρώπων που έχουν χάσει το μέτρο...........

Προκατ ιδεολογια του καναπε vs 115 εκατομμυρια λιρες.Τι ειναι πιο θρεπτικο και πλουσιο σε βιταμινες για τους πτωχους?

Εξαλλου οπως ξερουμε ολοι αυτοι οι πλουτοκρατες μαζευουν τα λεφτα απο μονοι τους η καλλιεργουν δολλαριοδεντρα στον κηπο τους...Δεν παει δηλαδη ο καθενας μας να αγορασει τα προιοντα τους,οποτε φταινε μονο αυτοι.

Ασε που ο παλιο bill gates τα βρηκε ετοιμα απο τον μπαμπακα και δεν προσπαθησε καθολου,δεν ξεκινησε απο το 0,και τοσα χρονια αραααααζει και βγαζει λεφτα.Εξαλλου,το να διευθυνεις μια απο τις μεγαλυτερες πολυεθνικες δεν διαφερει και πολυ απο το να παιζεις FM2009.1-2 ωριτσες την μερα ειναι μωρε...ολοι μπορουμε να το κανουμε σωστα..

Bottom line:αν βλεπεις καποιον που σε μια στιγμη κανει κατι που εσυ δεν θα μπορεσεις να κανεις ποτε στην ζωη σου ,ειναι πιο τιμιο να πεις "ΟΚ μαγκια του",παρα να προσπαθεις να τον βγαλεις κακο επειδη ειναι πιο τρεντι η επανασταση απο τον καναπε.

μπλα μπλα μπλα...παιζεις FM2009.1-2 ωριτσες την μερα ειναι μωρε...ολοι μπορουμε να το κανουμε σωστα..μπλα μπλα μπλα

[:OT:]καλά τα λες Τσάκωνα, μόνο στο μάνατζερ μου τα χαλάς :p Δείξε σέβας :hehe: [/:OT:]

Bottom line:αν βλεπεις καποιον που σε μια στιγμη κανει κατι που εσυ δεν θα μπορεσεις να κανεις ποτε στην ζωη σου ,ειναι πιο τιμιο να πεις "ΟΚ μαγκια του",παρα να προσπαθεις να τον βγαλεις κακο επειδη ειναι πιο τρεντι η επανασταση απο τον καναπε. <!-- / message --> <!-- sig -->

Δεν είμαστε όλοι καναπεδάκιδες φίλε μου ! Ίσως δεν θα έπρεπε να κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια !

Θέλεις να κάνεις έναν άρχοντα του μονοπωλίου ευεργέτη και φιλάνθρωπο ? Γούστο σου και καπέλο σου !

Φαίνεται όμως ότι δεν έχεις ιδέα από πραγματικούς φιλάνθρωπους και ειδικά στα θέματα της υγείας που είναι και το θέμα που συζητάμε ! Ερευνητές και κλινικοί επιστήμονες που θυσιάζουν κυριολεκτικά τις ζωές τους , μένουν στην αφάνεια , γιατί η επιστημονική τους αξιοπρέπεια και υπευθυνότητα τους καθοδηγεί στο να επιτελούν το έργο τους !

Κλινικοί επιστήμονες που μένουν ακόμα και ανάπηροι προσπαθώντας να ανακαλύψουν νέους τρόπους καταπολέμησης και πρόληψης επιδημιών και πανδημιών . Συνεχείς έρευνες από καθημερινούς αφανείς ήρωες που καθημερινά τους βγαίνουν τα μάτια στα μικροσκόπια .

Αγωνιστές της καθημερινότητας που δεν ακούγονται γιατί ο κόσμος έχει μάθει να τρώει το publicity-κουτόχορτο .

Αυτοί είναι οι αφανείς ήρωες και ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ !

ΕΥΤΥΧΩΣ δεν ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που τρώνε μασημένη τροφή και δεν καταπίνω τα παιχνιδάκια των κραχτών του κεφαλαίου !

Δοξάστε τον ήρωα Bill Gates και τον αγώνα του κατά των παρασιτικών λοιμώξεων !

Και αν σας πει ότι ανακάλυψε και την Αμερική , ποστάρετε το να τον εξυμνήσουμε ...... :sarcastic:

Καθηγητής είναι ακαδημαϊκός τίτλος ! Καθηγητής παραμένει κάποιος και μετά ζωής !

Ιατρός είναι ακαδημαϊκός τίτλος . Ιατρός παραμένει κάποιος ασχέτως βιοποριστικής ενασχόλησης .

Μη συγχέουμε τους τίτλους με τις διοικητικές θέσεις και τα επαγγέλματα .

Ceo (chief executive officer) είναι ιεραρχικός βαθμός - διοικητική θέση .

Plasmodia (genum-species) είναι πρωτόζωα και όχι πληκτρολόγια και λογισμικό .

Και ο κώνωπας ο ανωφελής δεν είναι computer bug !!!

Ω Θεέ μου , πόσο ταιριάζει η υπογραφή που έχεις κάτω από το nickname σου Chosen στον Bill Gates !

Λείπει το lupum και έδεσε το γλυκό !!!

Α ρε Marcus Tullius , Deus μοναδικός είσαι , από τότε τους μυριζόσουν τους Βασιλάκηδες!

:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

Chris123 σεβαστή η άποψή σου εδω και 7 ποστ +3 στο black hole και εμπεδώσαμε οτι δεν σ αρέσει το όλο ύφος που βγάζει ο Bill.......

αλλά μήπως?,....λέω μήπως να αφήσεις και κανέναν άλλον να ποστάρει στο θέμα?

εκτός άμα σε ενοχλεί τόσο που κάποιος τόσο πλούσιος και πετυχημένος προσπαθεί να βελτιώσει την εικόνα του ύστερα από τόσο πόλεμο που έχει φάει για τις πρακτικές του, επικεντρώνοντας τη δράση του σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

και για μένα τα gala των πλουσίων που τρωγοπίνουν καμιά 10.000 ευρώ μέσα σε λίγες ώρες με αστακούς χαβιάρια κλπ δε μου λένε κάτι.......αλλά οτι στο τέλος της βραδιάς έστω και 1000ευρώ μαζεύονται για να πάνε σε κάποια στέγη απόρων κάτι είναι κι αυτό.

ακόμα και για τα μάτια του κόσμου να γίνεται το οτι προσφέρονται ψιχουλάκια κάτι είναι κι αυτό.....εκτός άμα προτιμούσες ένα κόσμο που ούτε το ψιχουλάκι δεν θα δινόταν μέσα από τέτοιες διαδικασίες και οι πλούσιοι θα τρωγόπιναν αποκλειστικά για πάρτη τους.

ήμαρτον δηλαδή με το δράμα όπως είπε και ο Chosen.

απορώ με άτομα που πρέπει να μεμψιμοιρούν με τα πάντα......

μου θυμίζει ένα γείτονα που αντί για καλημέρα στο γείτονα ξεκινά με καντήλια επειδή όταν βρέχει θα του λερώσει το παπούτσι....και όταν έχει ήλιο καντηλιάζει που θα ιδρώσει η μασχάλη του.

αλλά μήπως?,....λέω μήπως να αφήσεις και κανέναν άλλον να ποστάρει στο θέμα?

Εσύ έχεις 6.113 ποστς και ζητάς από ένα νέο μέλος να "αφήσει και κανέναν άλλον να ποστάρει" ?

Πως δηλαδή το κατάφερα και παρεμπόδισα τα άλλα μέλη του φόρουμ να ποστάρουν στο thread ?

Θέλετε να με φιμώσετε γιατί δεν σας αρέσουν αυτά που λέω ? Χάλασα καμία σούπα και δεν το πήρα χαμπάρι ?

Τι να κάνουμε ! Δημόσιος διάλογος είναι ........ :daisy:

greekfragma ο καθενας εχει αποψη,εγω(και ο Chris απ'οτι φεναιται ισως και αλλοι εδω περα) δεν πολυπαω τον Bill,πρεπει να σιωπησω για να μην απογοητευσω εσενα η οποιον αλλον που τον παει?Και παλι καλα που το καταλαβες και μονος σου οτι το κανει για να βελτιωσει την εικονα του...δεν τον ωθει η αναγκη η το συναισθημα. :look:

μάλλον το πιάνεις από λάθος βάση το θέμα των ποστ.

έχει 20ποστ ανα μέρα.....και γω έχω 3ποστ ανά μερα. άν ήμασταν τον ίδιο χρόνο παραμονής (σ.σ. 4μιση χρόνια) θα είχες περίπου 40.000ποστ.

μήπως λοιπόν να αφήσεις και κανέναν άλλον να απαντήσει στο θέμα....εσύ το εξάντλησες.

εκτός άμα θεωρείς δημόσιο διάλογο να μιλάς 8φορές εσύ και 1 φορά όλοι οι υπόλοιποι.:rubik:

@hydra

δεν εμποδίζω κανέναν να σιωπήσει....αλλά με κουράζει να διαβάζω επαναλαμβανόμενες απόψεις.....ο υγιής διάλογος υπάρχει όταν ακούγονται όλες οι απόψεις.

ακούστηκαν λοιπόν και οι υποστηρικτές του καλού προσώπου του Bill.....ακούστηκαν και εκείνοι που διαφωνούν.

το νόημα του υγιούς διαλόγου χάνεται όταν κάποιος επαναλαμβάνεται.και ο Chris εδώ και 10ποστ στο ίδιο θέμα δεν προσθέτει κάτι περισσότερο.

και φυσικά εγώ την άποψή μου την είπα στο προηγούμενο ποστ.αυτό το ποστ είναι επεξηγηματικό και offtopic.

μάλλον το πιάνεις από λάθος βάση το θέμα των ποστ.

έχει 20ποστ ανα μέρα.....και γω έχω 3ποστ ανά μερα. άν ήμασταν τον ίδιο χρόνο παραμονής (σ.σ. 4μιση χρόνια) θα είχες περίπου 40.000ποστ.

μήπως λοιπόν να αφήσεις και κανέναν άλλον να απαντήσει στο θέμα....εσύ το εξάντλησες.

εκτός άμα θεωρείς δημόσιο διάλογο να μιλάς 8φορές εσύ και 1 φορά όλοι οι υπόλοιποι.:rubik:

Και γιατί θα έπρεπε να απολογούμαι σε σένα και κατ'επέκταση σε οποιονδήποτε για τον ρυθμό των ποστ μου ?

Και γιατί θα έπρεπε να μου ορίζεις συγκεκριμένα εσύ πότε θα εξαντλήσω ένα θέμα ?

Φιλικά ΠΑΝΤΑ , έτσι ? Μην φανταστείς ότι έχω κάποια αντιδικία μαζί σου ...... :daisy:

Το forum είναι χώρος ανταλλαγής απόψεων και θέσεων. Τις θέσεις σου και τις απόψεις σου στο συγκεκριμένο θέμα τις καταλάβαμε πλήρως.

Αν θες να φλυαρείς μπορείς να γίνεις παραγωγός σε μέσα όπως το ραδιόφωνο και η τηλεόραση

(χμμ....και εκεί όμως υπάρχει ο παράγοντας χρόνος που τελειώνει μια εκπομπή και αναγκαστικά κλείνεις το μικρόφωνο)

Επίσης δε σου ζήτησα να απολογηθείς. Φαντασιώνεσαι και αν το βλέπεις έτσι τότε έχεις πρόβλημα αντίδρασης με όποιον διαφωνεί μαζί σου.

Ούτε εγώ έχω κάτι εναντίων σου. Το μόνο που προσπαθώ να σου εξηγήσω είναι οτι έχω κατανοήσει πλήρως την άποψή σου και είναι σεβαστή. Άνετα λοιπόν μπορείς να πας σε κάποιο άλλο θέμα του forum και να γράψεις και εκεί την άποψή σου.:victory:

Σε αντίθετη περίπτωση και συνεχίζοντας στο ίδιο θέμα μπορείς να ψάξεις στο ιντερνετ τον όρο spam και τόν όρο troll

Άνετα λοιπόν μπορείς να πας σε κάποιο άλλο θέμα του forum και να γράψεις και εκεί την άποψή σου.

Προφανώς διαβάσεις ΜΟΝΟ αυτό το thread , γιατί αλλιώς θα έβλεπες ότι μια χαρά ποστάρω την άποψή μου σε ΟΛΑ τα νεα threads !

Σε ευχαριστώ για τις υποδείξεις σου και τις δέχομαι ως νεότερο μέλος ! Εσύ φαίνεσαι πολύ παλιός εδώ μέσα και έμπειρος , εξ ου και οι οδηγίες που δίνεις !

Σε ευχαριστώ λοιπόν , αλλά θα προτιμήσω να συνεχίσω την συζήτηση εδώ μέσα και να πω όσα ακόμα τυχών θελήσω . :victory:

επειδή μ αρέσουν τα μεγάλα επεξηγηματικά ποστ μήπως θα μπορούσες να μου εξαντλήσεις την άποψη σου σε ένα σου μοναδικό ποστ?γράψε τα πάντα που θα καλύψουν τα πάντα. (ακόμα και εαν χρειαστεί να διαβάζω μερικές ώρες) :shifty:

επειδή μ αρέσουν τα μεγάλα επεξηγηματικά ποστ μήπως θα μπορούσες να μου εξαντλήσεις την άποψη σου σε ένα σου μοναδικό ποστ?γράψε τα πάντα που θα καλύψουν τα πάντα. (ακόμα και εαν χρειαστεί να διαβάζω μερικές ώρες) :shifty:

Οχι , δεν θα μπορούσα ! Συγγνώμη ! Διάλογο κάνω , δεν γράφω εκθέσεις . Και αυτή τη στιγμή και εσύ ως παλαιότερο μέλος spaming κάνεις και μας αξίζει και στους δυο ένα ωραίο ban-ακι ! :sorry:

Ω Θεέ μου , πόσο ταιριάζει η υπογραφή που έχεις κάτω από το nickname σου Chosen στον Bill Gates !

Λείπει το lupum και έδεσε το γλυκό !!!

Α ρε Marcus Tullius , Deus μοναδικός είσαι , από τότε τους μυριζόσουν τους Βασιλάκηδες!

:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

Θα σου απαντούσα, αλλά είμαι ακόμα στη φάση:

Μέχρι τότε, θα αράξω και θα κάθομαι να βλέπω τους "επαναστάτες" να βγάζουν την χωλή τους και να γκρινιάζουν για το μονοπώλειο της "M$" μέσα από τον υπολογιστή τους που τρέχει Windows :hehe:

Προς το παρόν, το thread κλείνει προσωρινώς λόγω καθαρισμού. Αν έχετε να πείτε κάτι επί του θέματος, ελεύθερα. Αν θέλετε να βγάλετε τα συμπλέγματά σας για την περιουσία του Bill Gates, τα Vista και τα τρύπια λειτουργικά, υπάρχουν κι άλλα θέματα/fora που προσφέρονται για τέτοιου είδους φλυαρίες.

πιστεύω δεν κάνει να συζητάμε με τον dagalidi

(απολογούμαι κιόλας)

Μπορείς μόνο να μας βάλεις το link που πήρε φωτιά σχετικά με τον phenom

Για να θυμόμαστε πόσο λογικές συζητήσεις να κάνουμε μαζί σου

1.Το μόνο που θα αξίζει την αλλαγή για εμένα είναι όταν πέσουν οι τιμές σε καλούς SSD κάτω από τα 0,8 Euro/GB.

2.Οποιοσδήποτε συνδιασμός περίπλοκου RAID με πολλούς δίσκους με αφήνει αδιάφορο....:yes4:

1. δλδ ιντελας 80αρης στα 64ευρα...

2.:nada:

ηθελα να απαντησω σοβαρα αλλα μετα απο αυτα εχασα καθε ελπιδα για την παρτη σου... :bye:

edit.

πιστεύω δεν κάνει να συζητάμε με τον dagalidi

(απολογούμαι κιόλας)

Μπορείς μόνο να μας βάλεις το link που πήρε φωτιά σχετικά με τον phenom

Για να θυμόμαστε πόσο λογικές συζητήσεις να κάνουμε μαζί σου

+1.5

συμφωνω με τον Chris123 και να ρωτησω και κατι ακομα ρε παιδια?Εφ΄οσων ο Βασιλακης παρετηθηκε περυσι γιατι ολη την ωρα μιλαει σε διαφορες τεχνολογικες εκδηλωσεις αφου πλεον δεν δουλεβει σε καμια εταιρεια,μηπως τελικα ψηνεται για δημοσιοτητα?Λιγα θα πηρε λετε για να βγει και να αφησει τα κουνουπια εκει και να μιλησει ενα μισαωρο?Γιατι κατι μου λεει οτι τα παιρνει καλα σε καθε τετοια εμφανιση...:bad:
Nαι σωστο και αυτο...αλλα δεν μιλαει για θεματα του χωρου που θα επρεπε,μιλαει για αλλα θεματα οπως αυτο της ελωνοσιας...Εκαστος στο ειδος του και..
Δεν αντιλεγω,ομως γιατι να μην πουλαγε φτηνοτερα τα Windows ωστε να μας μενουν και εμας λεφτα για φιλανθρωπιες?

+Αμα εκανε μια μεγαλη φιλανθρωπια χωρις να αναφερει το ονομα του και αν αυτο γινοταν γνωστο στο μελλον να μην εβγαινε να μιλησει ...θα εδειχνε μεγαλυτερος μπροστα στα ματια μου,αλλα παιζουν και αλλα απο πισω,συμφεροντα,ακομα και η M/S :TD:

once again...LOL

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Σοβαρα τωρα..

Πιστευω το οτι ασχολειται με τετοια θεματα ο κυριος Bill τον τιμαει ιδιαιτερα. Ακομα και αν τελικα ''βγαζει'' και δεν ''ξοδευετε'' η ουσια ειναι ιδια. Δικα του ειναι τα χρηματα μπορει να τα χρησιμοποιησει οπως θελει. Μπορουσε να χρησιμοποιησει τα χρηματα του σε holidays for life σε καθε τροπικο νησι του κοσμου. Ο ''Βασιλης του Marketing'' δεν δυναται να κριθει απο ατομα που δεν μπορουν να γραψουν ουτε 2 ολοκληρωμενα post που να συμφωνουν μεταξυ τους. (ονοματα δεν λεμε Η...a)

αυτα τα ολιγα και ταπεινα σχολια.-

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.