Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply
Φιλε μου δεν κρυβομαι. Συνεργαζομαι με εταιρειες απο ολο τον κοσμο και ξερω ποιος προμηθευει ποιον με τι και απο που. Αν θελεις λεπτομερειες εδω ειμαι να σου απαντησω σε PM.

Το ξέρουμε ήδη κ. HellasVagabond αυτό.

Στο συγκεκριμενο παραρτημα τους ναι.

Οκ. . . δηλαδή ο Milan, ο Jovan και η Tanja δεν υπάρχουν ? ?

Η ή Άννα είναι υπέυθυνη για τα samples για την Ελλάδα ?

Πολλά λεφτά η CM ρε παιδί μου . . ένα ολόκληρο άτομο μόνο για τα samples μια μικρής χώρας.

FLO οταν με νοιαξουν οσα λες θα παγωσει η κολαση :)

Gorillako ολους που αναφερες τους ξερω, πρεπει να εντυπωσιαστω ? Ξεχασες τον Ron και την Marloes ομως...Κακως....

Όχι μεγάλε. Δεν το εκανα για να εντυπωσιαστέις.

Το έκανα για να σου δείξω πώς καρφώνεσε και γράφτηκες (πιθανόν με δέυτερο account) για να απαντήσεις σε αυτό και μόνο θέμα. :pleasantry:

Συνέχισε, καλά το πάς.. . .

Coolermaster NL :hehe:

αρχαία ελληνική τραγωδία...

κάποιος, κάπου, κάποτε, είπε, έκανε...

στην πυρά, στην πυρά, το κάθαρμα!!!

καλώς ήρθατε στον ηλεκτρονικό μεσαίωνα!!!

όταν κατηγορούμε κάποιον καλό είναι να υπάρχουν και αποδείξεις...

Μιχάλης συγνώμη αλλά το edit απόδειξε ότι είσαι πολύ κόπανος...

στεναχωριέμε για τα παιδιά του cpusers που εκτέθηκαν με τις ******** σου...

αν θέλεις μπορείς να μου απαντήσεις στο cpusers μιας και είμαι μέλος...

όσο για την ΔΟ του cpusers καλή συνέχεια και προσεκτικά στο μέλλον...

Όσο για εσένα candyman καλό είναι να το βουλώσεις γιατί είσαι πολύ μικρός

και βλαξ όπως σου έχω ξαναπεί παλαιότερα για να την βγαίνεις σε μέλη

που πραγματικά έχουν προσφέρει στο ελληνικό overclocking net...

το τελευταίο πράγμα που μας κάνει εθνικά υπερήφανους...

και δείχνει στον υπόλοιπο κόσμο ότι υπάρχουμε...

Αυτά τα ολίγα, ελπίζω να μην σβηστεί το ποστ μου...

και βλαξ όπως σου έχω ξαναπεί παλαιότερα για να την βγαίνεις σε μέλη

που πραγματικά έχουν προσφέρει στο ελληνικό overclocking net...

Και άλλα ώριμα posts!!!

και βλαξ όπως σου έχω ξαναπεί παλαιότερα

τωρα με αυτο το επιχειρημα τον κατατροπωσες.Πειστικοτατος εισαι. :rofl: ..

τωρα με αυτο το επιχειρημα τον κατατροπωσες.Πειστικοτατος εισαι. :rofl: ..

Είναι προσωπική μου άποψη και δεν αποτελεί επιχείρημα...

αν θέλεις να σου εξηγήσω γιατί το πιστεύω αυτό,

μπορώ να το κάνω μέσω πμ...

'Όπως έχει πει και ένας νεοέλληνας φιλόσοφος. Άμα είσαι ματσωμένος κάνεις ότι γουστάρεις ρε μάγκα να ούμε.:D

+10

Δώστε μου και μένα μερικά δισεκατομμύρια dollars και αφού τιγκάρω τη μπάκα μου να δείτε φιλανθρωπίες που θα κάνω !

Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος

φίλε Chris, θα μπορούσες να μην πάρεις τον Q9550 και την GB EP45 DS3, και τα 4GB ram, και τον Velociraptor, και να πάρεις κάτι χαμηλότερων δυνατοτήτων, και με τα υπόλοιπα να "υιοθετούσες" ένα παιδί στην Αφρική, και να το βοηθούσες να μεγαλώσει σε πολύ καλύτερες συνθήκες.

Δε χρειάζεται να δίνεις δις $ για να βοηθήσεις κάποιον. Με 264€ (~έναν Q9550) το χρόνο βοηθάς ένα παιδί.

Αλλά, όπως είπα και στο πρώτο ποστ μου, λυπάμαι που κάποιοι θα βγάζουν χολή, γιατί δεν μπορούν να βγάλουν κάτι άλλο από μέσα τους...

Όλα τα άλλα τα ακούω βερεσέ

φίλε Chris, θα μπορούσες να μην πάρεις τον Q9550 και την GB EP45 DS3, και τα 4GB ram, και τον Velociraptor, και να πάρεις κάτι χαμηλότερων δυνατοτήτων, και με τα υπόλοιπα να "υιοθετούσες" ένα παιδί στην Αφρική, και να το βοηθούσες να μεγαλώσει σε πολύ καλύτερες συνθήκες.

Δε χρειάζεται να δίνεις δις $ για να βοηθήσεις κάποιον. Με 264€ (~έναν Q9550) το χρόνο βοηθάς ένα παιδί.

Αλλά, όπως είπα και στο πρώτο ποστ μου, λυπάμαι που κάποιοι θα βγάζουν χολή, γιατί δεν μπορούν να βγάλουν κάτι άλλο από μέσα τους...

Όλα τα άλλα τα ακούω βερεσέ

Και εσύ θα μπορούσες να μην επιτίθεσαι προσωπικά σε ένα μέλος του φόρουμ (μιας και φαίνεσαι και παλιός εδώ μέσα) αλλά , είπαμε , όπως τον αντιλαμβάνεται ο καθένας τον δημόσιο διάλογο ! Στην Ελλάδα ζούμε έτσι κι αλλιώς !

Πόσο τραγικό είναι να μιλάς για χολή υπερασπιζόμενος την πλουτοκρατία που παιζει παιχνιδάκια σε βάρος του κοινωνικού συνόλου !!

Εγώ να δεις πόσο βερεσέ τα ακούω όταν παρουσιάζεται ο Μπιλάκος ως φιλάνθρωπος !!

Αν απ'όλα αυτά που έγραψα κατάλαβες ότι υπερασπίζομαι την πλουτοκρατία, τι να πω; :sorry:

Όχι ! Από όλα αυτά που έγραψες , συγκράτησα ότι κάνεις flaming που έτσι κι αλλιώς απαγορεύεται στα φόρα , οπότε χάνεις και το δίκιο που θα μπορούσες να έχεις ! :sorry:

Και εσύ θα μπορούσες να μην επιτίθεσαι προσωπικά σε ένα μέλος του φόρουμ (μιας και φαίνεσαι και παλιός εδώ μέσα) αλλά , είπαμε , όπως τον αντιλαμβάνεται ο καθένας τον δημόσιο διάλογο ! Στην Ελλάδα ζούμε έτσι κι αλλιώς !

Πόσο τραγικό είναι να μιλάς για χολή υπερασπιζόμενος την πλουτοκρατία που παιζει παιχνιδάκια σε βάρος του κοινωνικού συνόλου !!

Εγώ να δεις πόσο βερεσέ τα ακούω όταν παρουσιάζεται ο Μπιλάκος ως φιλάνθρωπος !!

Όχι ! Από όλα αυτά που έγραψες , συγκράτησα ότι κάνεις flaming που έτσι κι αλλιώς απαγορεύεται στα φόρα , οπότε χάνεις και το δίκιο που θα μπορούσες να έχεις ! :sorry:

Φίλαρχε cool down, εσένα βλέπω να ξεκινάς διαμάχη. Συζήτηση γίνεται και είναι στο πνεύμα της συζήτησης το να έχει κάποιος αντίθετη γνώμη από σένα.

Κάτι που απαγορεύεται στα φόρα είναι επίσης το spamming, so please ηρέμησε και με το ένα θέμα και με το άλλο για να συνεχίσουμε όμορφα.

Okay?

Φίλαρχε cool down, εσένα βλέπω να ξεκινάς διαμάχη. Συζήτηση γίνεται και είναι στο πνεύμα της συζήτησης το να έχει κάποιος αντίθετη γνώμη από σένα.

Κάτι που απαγορεύεται στα φόρα είναι επίσης το spamming, so please ηρέμησε και με το ένα θέμα και με το άλλο για να συνεχίσουμε όμορφα.

Okay?

Θα μπορούσες να μου το στείλεις σε pm μιας και είσαι διαχειριστής ! Για διάβασε καλύτερα ποιος επιτέθηκε σε ποιον !

Τελος πάντων , δεν με ενδιαφέρει να αποδείξω σε κανέναν γιατί αγόρασα το επεξεργαστή που έχω και γιατί δεν έδωσα τα λεφτά για τα παιδάκια της Αφρικής , όπως μου υπόδειξε το συγκεκριμένο μέλος !

Τις κοινωνικές του ευαισθησίες τις μεταφράζει ο καθένας σε πράξεις στην πραγματική ζωή και όχι στα φορά !

Ο σκοπός μου δεν ήταν το spamming ! Αν εσύ είδες να κάνω κάτι τέτοιο θα μπορούσες να με προειδοποιήσεις με ένα απλό ανέξοδο pm ! Έκτος αν υπάρχει λόγος να με επιπλήττεις δημόσια ........ (προς παραδειγματισμό κάθε νέου μέλους που πιθανόν να έχει άποψη ?)_

Είναι πολύ λυπηρό να αποκαλούμε φιλάνθρωπους τους πλουτοκράτες που συγκεντρώνουν τεράστιες περιουσίες και στη συνέχεια για λόγους marketing ρίχνουν μερικά λεφτουδάκια στους φτωχούς και πεινασμένους !

Πρώτα απ'όλα είναι άδικο για την πραγματική σημασία της λέξης "φιλάνθρωπος" και κατά δεύτερον είναι πολύ ειρωνικό , ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι όλοι αυτοί οι εκατομμυριούχοι ήταν ή είναι ceo's σε κερδοσκοπικές εταιρείες , καιροσκόποι και τυχοδιώκτες του εύκολου πλουτισμού και υποστηρικτές ακραίων πολιτικών και κυβερνήσεων , γλείφτες πλανηταρχών και δεν συμμαζεύεται !

Η Ελονοσία εξαπλώνεται από τα κουνούπια, έφερα μερικά. Σταθείτε, θα τα αφήσω ελεύθερα να περιπλανηθούν για λίγο. Δεν υπάρχει λόγος να αρρωσταίνουν μόνο οι φτωχοί άνθρωποι.

Ποιος είναι ο Bill και του δίνεται το δικαίωμα να εμπαίζει έτσι τους υπόλοιπους συνέδρους ? Διακατέχεται μήπως από κάποιο godlike syndrome και φαντάζεται ότι μπορεί να δίνει μαθήματα ιατρικής δεοντολογίας για το ποιος πρέπει να αρρωστήσει από ελονοσία και πότε ?

Απαράδεκτες πρακτικές , ανθρώπων που έχουν χάσει το μέτρο...........

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.