STAMAYOSHI Ιανουάριος 31, 2009 #1561 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2009 :triniti: Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Φεβρουάριος 1, 2009 #1562 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2009 Φωτό της αννούλας Είναι μακρινή ξαδέρφη της Σου Λι και του Σου Γιανγκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Φεβρουάριος 1, 2009 #1563 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2009 Μήπως εννοείς της Τσου-Λι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 1, 2009 #1564 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2009 θεου θελοντος και 4ΝΕΤ επιτρεποντος τον γεμιζω ανετα σε μια εβδομαδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 1, 2009 #1565 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2009 πόσες διανομές linux σκοπεύεις να κατεβάσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Φεβρουάριος 1, 2009 #1566 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2009 θεου θελοντος και 4ΝΕΤ επιτρεποντος τον γεμιζω ανετα σε μια εβδομαδα Άμα είναι παρήγγειλε και κανα τέτοιο μαζί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 1, 2009 #1567 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2009 πόσες διανομές linux σκοπεύεις να κατεβάσεις; ολες...και τις οδηγιες εγκατραστασης καθε μιας σε 1080p Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Φεβρουάριος 2, 2009 #1568 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2009 jpavly αν οσα λες ισχυουν ( προσωπικα ειμαι ατομο των αποδειξεων γιαυτο το λεω ) τοτε εχεις απολυτο δικιο. Αποψη μου ειναι πως αν εδειχνες το email της CoolerMaster NL θα ηταν διαφωτιστικο για ολους. Μεγάλε και εσύ καρφώθηκες. Και που ξέρεις πώς η CoolerMaster είναι απο NL και όχι απο αλλού δηλαδή? pwned EDIT : Πές μου τα τρία αρχικά απο το δέυτερο account σου να σου πώ ποιος έισαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikK Φεβρουάριος 2, 2009 #1569 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2009 Φιλε μου δεν κρυβομαι. Συνεργαζομαι με εταιρειες απο ολο τον κοσμο και ξερω ποιος προμηθευει ποιον με τι και απο που. Αν θελεις λεπτομερειες εδω ειμαι να σου απαντησω σε PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Φεβρουάριος 2, 2009 #1570 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2009 Όχι φίλε ευχαριστώ, συνεργάζομαι και εγώ και ξέρω.Απλά μου έκανε εντύπωση να γράφτείς σήμερα, να ποστάρεις 4 φορές στο συγκεκριμένο θέμα επιτόπου και να ξέρεις και λεπτομέρειες επί του θέμματος.Μπορείς σε παρακαλώ να μου πέις τι review ετοιμάζει το lab, με ποιον έχει μιλήσει και τι προϊόντα του στέλνουν?Πές μου ρε φίλε σε παρακαλώ . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikK Φεβρουάριος 2, 2009 #1571 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2009 Ειπα πως ειμαι μεντιουμ η μου λενε τι στελνουν στον καθενα ?? Μαλλον μπερδευτηκες λιγακι.....Βγαινουμε δυστυχως Off Topic και θα μας γιουχαρουν....Πιστεψε με πως δεν εχω προσωπικη σχεση με το θεμα αυτο παντως και ουτε παιρνω θεση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikK Φεβρουάριος 2, 2009 #1572 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2009 βασίλη η Άννα είναι καλή? τόσοι που την έχουν "πάρει" ελπίζω να αξίζει...επίσης επειδή μερικοί νέοι δε ξέρουν πόσο μεγάλο όνομα έχει ο Mιχάλης, παρόλλο που'ναι banned καλό είναι να διορθωθεί το font στο nick του και να γραφτεί με μεγάλα 72άρια...καλό θα είναι στη ζωή μας να ξέρουμε πότε να σταματάμε την τρελίτσα και να μην παίζουμε με τις λέξεις για να αποδείξουμε κάτι, όταν τα γεγονότα μας καίνε...προσωπικά πιο πολύ στέκομαι στην εικόνα μας προς τα έξω με τα σχόλια που ξέρω ότι γίνονται για την κοινότητά μας και τους "reviewer" μας... καλά τα samples καλά όλα αλλά πρώτα χειροκροτώ τις προσπάθειες χρηστών/reviewer/admin που αποδεικνύουν το μεράκι τους κ τη ενημερωτική διάθεση κάνοντας παρουσιάσεις με πράγματα που πρώτα απ΄ολα αγοράζουν και όχι μόνο από αυτά που μοιράζουν διάφορες εταιρίες (άλλες με το κιλό για ευνόητους λόγους) κ άλλες πιο συγκρατημένα...Αυτο παρακαλω να σβηστει καθοτι ειναι προσβλητικο οχι μονο για ολους μας αλλα και για την Cooler Master. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Φεβρουάριος 2, 2009 #1573 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2009 Εγώ να ρωτήσω κάτι. Εντάξει το Cpusers έχει λίγους χρήστες. Αν δεν ήταν το Thelab, πόσους χρήστες περίπου θα είχε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 2, 2009 #1574 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2009 παρει τηλεφωνο εννοει Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiderdim Φεβρουάριος 2, 2009 #1575 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2009 Εγώ να ρωτήσω κάτι. Εντάξει το Cpusers έχει λίγους χρήστες. Αν δεν ήταν το Thelab, πόσους χρήστες περίπου θα είχε?καλα ενταξει δεν θα μπω σε αυτην την συζητηση...Καντε το λαικο δικαστηριο για να γουσταρετε οι περισσοτεροι τι να πω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Φεβρουάριος 2, 2009 #1576 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2009 Πωπω...έχω καιρό να μπώ στο forum λόγω επιτυχούς απεξάρτησης από το μικρόβιο της τεχνολογίας . Κατεβατά απαντήσεων και πάλι... Ρε παιδιά; "Τον βρέχετε" καθόλου; Με το συμπάθειο δηλαδή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Φεβρουάριος 2, 2009 #1577 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2009 Αυτο παρακαλω να σβηστει καθοτι ειναι προσβλητικο οχι μονο για ολους μας αλλα και για την Cooler Master. δεν αναφέρομαι στο περιστατικό αυστηρά αλλα γενικά. (κατεπέκταση δεν αναφέρομαι στην CM) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikK Φεβρουάριος 2, 2009 #1578 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2009 δεν αναφέρομαι στο περιστατικό αυστηρά αλλα γενικά. (κατεπέκταση δεν αναφέρομαι στην CM) Φιλε μου εγω βλεπω πως μιλας προσβλητικα για υπαλληλο της CM και οχι μονο αυτο αλλα ακομα καποιος εκ των διαχειριστων να σβησει αυτο το ποστ. Δεν νομιζω πως ειμαι υπερβολικος, το ιδιο θα ελεγα αν προσεβαλες τον οποιοδηποτε που δεν εχει να κανει με το θεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 2, 2009 #1579 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2009 μα καλα...μονο μια Αννα υπαρχει μεσα στην CM ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikK Φεβρουάριος 2, 2009 #1580 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2009 Στο συγκεκριμενο παραρτημα τους ναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.