Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply
http://www.google.gr/search?q=GRUB+Error+17&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=com.ubuntu:el-GR:unofficial&client=firefox-a

ψάξε λίγο είμαι σίγουρος πως θα βρείς εύκολα απάντηση

αν όχι πες να ψάξουμε και εμείς

Tα έχω ψάξει - τα έχω βρει, αλλά κάπου κάνω λάθος. Κάποιος που ξέρει και μπορεί να με βοηθήσει ακριβώς;

για δοκίμασε να τον αποσύνδεσης και να κανεις boot

Ρε άνθρωπε τί λες; Είπαμε - δεν υπάρχει αυτός ο σκληρός ουσιαστικά. Στην εγκατάσταση δεν ήταν συνδεδεμένος - τον ξαναέβαλα όταν έφτιαξα το bootloader για να μπω πάλι στα Windows. Sorry κιόλας, αλλά ας μου πει κάποιος άλλος που ξέρει από Linux - Ubuntu τί μπορώ να κάνω. Μη συζητάμε άσκοπα για ανούσια πράγματα. Φιλικά ε. :spell:

ε τι να σου πω

βάλε μονο τον σκληρό που έκανες format το linux και θα τρέξει κανονικά

όταν λες στο pc να τρέξει δυο boot loaders μαζί τι να σου κάνει

Φιλικά ε :p

Τί λέτε ρε παιδιά; Dual boot σύστημα θέλω να φτιάξω. :help1:

τόσο σας κόβει (το δικαιολογώ ότι ΑΚΟΜΑ δεν καταλάβατε είτε τι λέω είτε γιατί το λέω!)

συγνώμη που έδωσα τη συμβουλή μου

οκ μαν

για πες μου σε παρακαλώ τι και πως το εννοείς?

τι server θα έπρεπε να έχω κατά την γνώμη σου και για πιο λόγο?

Ρα παιδιά ο άνθρωπος ήθελε να φτιάξει τον server του έτσι, δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα που υπάρχει.....

Άμα πέτυχε το αποτέλεσμα που ήθελε τότε είναι μια χαρά....:neo:

Όσο αφορά την κατανάλωση που υπόθηκε δεν νομίζω να προέρχεται από τα 3 με 5 ανεμιστήρια παραπάνω....

@D.J.AleXXX_gr: Εγώ και με λαμπάκια να το στολίσεις, για να είσαι στο κλίμα των ημερών μαζί σου είμαι.....:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.