Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply
Σκεφτομουν και κατι τετοιο αλλα πρώτον δεν θελω μεταχειρισμένη και δευτερον θελω να αξιοποιησω το SLI που δινει περισσοτερο bench...!

φτιαξε πρωτα τα γουιντοους να κανουν σατ νταουν και ασε τα μπενς.

neuromancer για ποιο σκοπό το θέλεις το μηχάνημα και αν έχεις κάποια μέρη που θα του βάλεις να τα αναφέρεις

Άκυρο παιδιά! Με πιάνει σε κατι τετοια threads που καποιος το παίζει/είναι άσχετος αλλά έχει άποψη σε όλα. Κάτι δεν μου κάθεται καλά. :daisy:

ναι εχω παιξει και παιζω το παιχνιδι το οποιο ειναι περρισοτερο πολεμικος εξομοιωτης παρα παιχνιδι.

Θελει μεγαλη προσπαθεια απο πλευρας παικτη για να εξοικειωθη μαζι του αφου δεν ειναι ενα απλο fps game αλλα εξωμοιωση πραγματικων συνθηκων πολεμου(ballistics,recoil) κ.τ.λ

Οσο ομως ασχολεισαι τοσο πιο πολυ το μαθαινεις και σου αρεσει

Τι με χαλαει? Το οτι η ελληνικη κοινοτητα δεν ασχολειται με τετοιου ειδους games αλλα με την κατα την αποψη μου παιχνιδακια τυπου πυροβολαω σκοτωνω -πυροβολαω σκοτονω οπως τα CS η το CoD,αρα δεν υπαρχουν πολλοι ελληνες παιχτες

Ελληνικο mod ?φυσικα υπαρχει και ειναι η απολυτη εξομοιωση του Ελληνικου στρατου.Απο τα καλυτερα mod στον κοσμο.

Αλλα και ομαδα ελληνικη υπαρχει της οποιας εχω την τιμη να ειμαι μελος η HACv (hellenic Arma Community virtual) για την οποια πληροφοριες μπορειται να βρειτε στην διευθυνση www.hac-virtual.org

Για οτι αλλο θελεις στην διαθεση σου!!!!

αν ανηκαμε στην ιδια clan δεν νομιζω οτι θα ρωτουσε για το arma,γιατι απλα θα γνωριζε το game

ειδαλως δεν θα εκανα και γω register στο thelab.gr ωστε να του εξηγησω μερικα πραγματα ,+οτι χρηστη με το nickname που εχει το παληκαρι δεν εχουμε στην ομαδα μας

Οσο για το avatar μπορει να του αρεσε και να το χρησιμοποιει

πλάκα έχεις........:happy2:

η ερώτηση του έγινε σχεδόν πριν 3 μήνες.......μπορεί στο μεσοδιάστημα να βρήκε την clan σου και να μπήκε.

register έκανες σήμερα και κατευθείαν απάντησες σε θέμα που προμοτάρει την clan σου.

το nickname του παλικαριού στο thelab δεν είναι απαραίτητο να το κρατήσει και στην clan σου.

ειδικά για το avatar ναι........το βρήκε τυχαία και κράτησε μόνο την ομορφιά του.....όχι αυτά που γράφει πάνω ωστέ να ψαχτεί και να πάει να σας βρει.

troll-άκι μάντεψε......σε περιμένει ο γάτος στη γωνία.:pleasantry:

καλο θα ηταν αγοραζοντας ενα gaming pc να εχεις και τη μεγιστη δυνατη ψυξη του συστηματος με φρεσκο αερακι,κατι που το HAF θα κανει καλυτερα απο καθε cosmos/η αλλη προσταση αυτη τη στιγμη.

lol @ plaisio comment.

+1 ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.