Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

kai ego anarotiemai einai dinaton na einai toso tragiko to game?dld eleos exei dikaio enas pio pano.exo core2duo e8500 kai 4850 kai nai to paizo terma alla oxi neraki an overclockaro ligo paei kala.alla ti na leei afou akoma kai terma na ta valo ola ta grafika einai athlia kai mesa sta bugs.oi skies einai opos na nai kai ola fenontai san na min exo valei katholou AA.oso gia to gameplay otan pidas apo ipsomata kai prosgionesai to animation einai aparadexto.san ta skaei kotrona ston dromo einai..krima kai to eixa megali xaraa:weep:

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply

dld eleos ta exo parei gamo .na eimai kairo tora se fasi san ton cartman pou perimene to wii kai pagose ton eauto tou.tetoia agonia kai na mas parousiazoun auti tin pipa.vasika den to dokimasan katholou prin to paketaroun kai to steiloun sta magazia:P?den eidan ola ta bugs sta grafika?den eidan to athlio gameplay pou an pas ligo pio grigora to amaxi kanei oti thelei?

aisxos kai pali

οπως λεει ο τιτλος περιμενω της γνωμες σας. απο ολα τα ειδη οστε να αχουμε μια λιστα να ξερουμε που βρισκομαστε γιατι πραγματα εχουν χειροτερεψη παρα πολυ και η κατασταση δεν παει αλο:wall:

ήμαρτον με τα Ελληνικά.......ούτε ο παραδειγματισμός δεν σας αρκεί?

ok greek fragma θα επρεπε να γραφουμε με αγγλικους χαρακτιρες αφου τα καταλαβενεις τα γραματα τι τα ψυριζεις το θεμα? εχω δει χειροτερα απο τα δικα μου γραματα και δεν εχω κραξει κανεναν για το πως γραφει. αν εχεις κανα παιχνιδι που να μην παιζεται? τοτε φραψτο και ασε την κριτηκη για το πως γραφει ο κοσμος

ποιος σας ειπε οτι γραφω μονο στο thelab ειμαι γραμενος και σε αλα forum δεν ειστε μονο εσεις και φτιαχτηκε αυτο το θεμα για τα παιχνιδια και παρακαλω μην κανετε ασκοπα ποστ για ασχετα πραγματα αν θελετε να κατενε ενα θεμα με το πως να γραφει κανεις μπητε στο off topic

το οτι αδιαφορείς ακόμα και μετά τις υποδείξεις μας και δεν διορθώνεις της καταχωρήσεις σου που πρόλαβες να γράψεις τόσο γρήγορα,προσωπικά δε μου αφήνει άλλη επιλογή να ασχοληθώ παραπέρα.

ας πράξουν οι mods όπως νομίζουν........αλλά μου κάνει εντύπωση τέτοια ''ανυπακοή'' από μέλος με σχεδόν 1000 post.

:yes4:

επιδη προχθες και μην γελασεται αξιοθηκα να τερματισω το προτο γιατι οταν ειχε βγει δεν ειχα και την καλυτερη καρτα τοτε και ειπα μια και ερχεται το νεο far cry ο θεος να το κανει εκατσα και το τερματισα και περιμενοντας το 2 να ειναι σαν το ενα με εκανε να νιοθω οτι ειναι ψευτικο το 2 ειναι ακυρο αυτο το game περιμενω το gta ειναι ανοτερο

ποιος σας ειπε οτι γραφω μονο στο thelab ειμαι γραμενος και σε αλα forum δεν ειστε μονο εσεις και φτιαχτηκε αυτο το θεμα για τα παιχνιδια και παρακαλω μην κανετε ασκοπα ποστ για ασχετα πραγματα αν θελετε να κατενε ενα θεμα με το πως να γραφει κανεις μπητε στο off topic

Αν ήμουν moderator θα σε είχα στείλει στα άλλα φορουμς από τα οποία ήρθες! Και εμείς βιαζόμαστε τις περισσότερες φορές γιατί κάνουμε και κάτι άλλο αλλά προσέχουμε τι γράφουμε. Ή νομίζεις ότι το επίπεδο του φορουμ πάει πιό ψηλά με τέτοια posts?

Δε με πείραξε τόσο το ότι έγραψες όπως έγραψες! Έχει ξαναγίνει και θα ξαναγίνει. Με πείραξε η αγένειά σου στις παρατηρήσεις που σου έγιναν. Σεβάσου όσους διαβάζουν αυτά που γράφεις και όσους αφιερώνουν 1-2 λεπτά παραπάνω για να γράψουν σωστά.

μην κατεβαζετε sκullptura.

εχουν ακουστει "διαφορα" για αυτον/αυτους.

αν και η μειωση στο μισο του ISO ειναι φοβερο πραμα.

(ειμαι της λογικης trial n buy ,μην φαω κανα report/καρτα)

κουραγιο αν δεν σε θελει δεν σε θελει.

περνω καινουριο δισκο και παω να τον βαλω σε μια φιλη που παλευω καιρο τωρα και ηθελα να το πεξω λιγο ιστορια τον βαζω τον δεχετε τον χωριζω κανονικα γιατι ηταν μεγαλοσ και την επομενη με περνει τηλ δεν ανηγει το pc παω και ειχε καει το τροφοδοτικο και ειχε παρει μαζι και τον δισκο με 200 γβ με τραγουδια και ταινιεσ που πεδευομουν 2 χρονια να μαζεψω

...να προσέχεις άλλη φορά που τον βάζεις...το δίσκο σου... :whistling

παω να τον βαλω σε μια φιλη που παλευω καιρο τωρα και ηθελα να το πεξω λιγο τον βαζω τον δεχετε τον χωριζω κανονικα γιατι ηταν μεγαλοσ

Προβλήματα που 'χει ο κόσμος.. :haha::haha:

:spam::spam:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.