Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

παιρνοντας το πορτοκαλι χαπι μπαινεις και βλεπεις το κοσμοσ οπως ειναι παιρνοντας το μπλε κοιμασε τον υπνο του δικαιου!!

να με συγχωρησουν μερικοι αλλα οι χαπακωμενοι με το μπλε ειστε πολλοι ρε παιδια γινετε ο χαμος εδω στν ελλαδα μα ο χαμος του χαμου και μερικοι παιζετε με τις λεξεις κανοντα επιδειξη λεξιλογιου!!!!

αντε καλη σας νυχτα και ζητω το πολιτικο συστημα που δουλευει και εμεις το κατηγορουμε συνεχεια το καιμενο αλλα μολις κανετε οικογενεια και σφιξουν οι κολοι να δω μερικους μετα !!! αδμιν ειπα κακια λεξη παλι ρε ριξε μου κανα infraction να χαρεις λιγο gtp!

βουλευτες κλεβουν και τραβοντας μια παραιτηση ολα μελι γαλα , θα χτυπησουν και μια εκλογες τωρα και θα παραγραφουνε ολα και τα παντα κυλουνε ωραια σε αυτη τη χωρα και ζησανε αυτοι καλα και εμεις ακομα καλλιτερα ΛΟΛ !!

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply
παιρνοντας το πορτοκαλι χαπι μπαινεις και βλεπεις το κοσμο οπως ειναι παιρνοντας το μπλε κοιμασε τον υπνο του δικαιου!!

να με συγχωρησουν μερικοι αλλα οι χαπακωμενοι με το μπλε ειστε πολλοι ρε παιδια γινετε ο χαμος εδω στν ελλαδα μα ο χαμος του χαμου και μερικοι παιζετε με τις λεξεις κανοντα επιδειξη λεξιλογιου!!!!

βουλευτες κλεβουν και τραβοντας μια παραιτηση ολα μελι γαλα , θα χτυπησουν και μια εκλογες τωρα και θα παραγραφουνε ολα και τα παντα κυλουνε ωραια σε αυτη τη χωρα και ζησανε αυτοι καλα και εμεις ακομα καλλιτερα ΛΟΛ !!

Αν και δεν ανέφερα κάτι τέτοιο στα posts μου παραπάνω, μπορώ σίγουρα να πώ ότι κάπως έτσι θα ήθελα να το είχα προσθέσει...! :yes2:

παιρνοντας το πορτοκαλι χαπι μπαινεις και βλεπεις το κοσμοσ οπως ειναι παιρνοντας το μπλε κοιμασε τον υπνο του δικαιου!!

αντε καλη σας νυχτα και ζητω το πολιτικο συστημα που δουλευει και εμεις το κατηγορουμε συνεχεια το καιμενο αλλα μολις κανετε οικογενεια και σφιξουν οι κολοι να δω μερικους μετα !!! αδμιν ειπα κακια λεξη παλι ρε ριξε μου κανα infraction να χαρεις λιγο gtp!

Aτακα φιλου πανω στο καμακωμα γκομενας.

Η ιδιοτητα του κνιτη,ροκα και η επιρροη απο τρεις-τεσσερις μπυρες να ληφθουν υποψην.

(Φιλος)-Τι μουσικη ακους?

-Ε,μου αρεσει πολυ η παπαριζου,σε τετοιο στυλακι...

-Ξερεις τι πιστευω για τη παπαριζου?

-Τι?

-Αμα πεθαινε ,θα εκανε χαρη σε ολους μας.

:crazy_pilot:

Aτακα φιλου πανω στο καμακωμα γκομενας.

Η ιδιοτητα του κνιτη,ροκα και η επιρροη απο τρεις-τεσσερις μπυρες να ληφθουν υποψην.

(Φιλος)-Τι μουσικη ακους?

-Ε,μου αρεσει πολυ η παπαριζου,σε τετοιο στυλακι...

-Ξερεις τι πιστευω για τη παπαριζου?

-Τι?

-Αμα πεθαινε ,θα εκανε χαρη σε ολους μας.

:crazy_pilot:

Δεν είναι ατάκα φίλτατε να εύχεσαι τον θάνατο του άλλου.

Και κυρίως τον θάνατο μιας όμορφης γυναίκας, μια και το φόρουμ φαλλοκρατείται.

Δεν είναι ανάγκη να την ακούς, κοίτα την μόνο : D

Ο Σκληρός

Οι Σκληροί...

:rant::rant:

(τουλάχιστον βάζεις τόνους εσύ).

Δεν με βοηθάς με το πρόβλημα μου.. Δεν έκανα post για να διόρθωση ορθογραφίας...

θα μπορούσε απλά να το di κάποιος Admin - Mod και να το διόρθωση...

Όλη κάνουν λάθη :S

Δεν με βοηθάς με το πρόβλημα μου.. Δεν έκανα post για να διόρθωση ορθογραφίας...

θα μπορούσε απλά να το di κάποιος Admin - Mod και να το διόρθωση...

Όλη κάνουν λάθη :S

Καλά..άμα είναι να το διορθώση...

Αλλη δουλειά δεν έχουν οι mods...άσε που δεν είναι και αυτή η δουλειά τους..

Καλά..άμα είναι να το διορθώση...

Αλλη δουλειά δεν έχουν οι mods...άσε που δεν είναι και αυτή η δουλειά τους..

Eνταξη ευχαριστούμε για την πληροφορία.

Δεν είπε να το διόρθωση απλά επειδή το ανέφερε ...είπα ότι αυτό άμα είναι να αλλαχτεί θα αλλαχτεί από mod η admin... δεν χρειάζεται να βγαίνει off topic και να γραφή ότι έκανα λάθος σε ένα γράμμα και να μην πη τίποτα για επί του θέματος..

Με το να διορθώνεις ορθογραφικά δεν νομίζω να κερδίζεις εντυπώσεις... γιατί αυτό προσπαθείς από ότι βλέπω.. άμα θες να κερδίσεις εντύπωση το πιο σωστό είναι να κανεις ερώτησης για να μαθαίνεις.. και με αυτές τις ερώτησης να βρίσκουν λύσης και οι υπόλοιποι που ίσος στο μέλλον έχουν το ίδιο πρόβλημα... η να βοηθάς κόσμο στις δικες τους ερώτησης με το να δόσης μια σωστή λύση στο πρόβλημα που έχουν...

Κλείστε το topic τζάμπα ανεβάζουν post η εξυπνάκηδες.. θα βρω την λύση ..

Gia se olous (excuse my greek, for i will be writing in "half english and half "greek" :help1:)

Egw 8a elega "the best bang for ur buck" (pws leei o englezos)

einai oi http://www.skroutz.gr/s/53631/BenQ-G2400WD-24%22.html

den vrika kai edw gia ligo pio ftini

http://www.amazon.de/BenQ-G2400WD-Screen-Monitor-Kontrast/dp/B001CCHVQQ/ref=sr_1_8?ie=UTF8&s=ce-de&qid=1225301377&sr=1-8

gia ta lefta den paizete....kai apo piotita einai apo ths kaliteres ths katigorias (tn)

1920x1200 resolution

HDMI --->(HDCP)

vesa mount

low input lag

oi benq exi mia kainouria model to v2400 eina 98% to odio apo xaristika, apla exi diaforetiko "look"

me apesio stand pou den alazete.

O kosmos se auto to site http://www.hardforum.com/ lene ta kalitera logia gia autin. (that's a very

informative site for those interested on highly informative and respected opinions on lcd monitors)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.