GoMaR Οκτώβριος 16, 2008 #1301 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2008 τι update και βλακειες, Θα πας στο μαγαζι και θα το παιξεις ΚΙΝΕΖΟΣ....Ασε αυτους να βγαλουν ακρη. Μην πεταξεις λεφτα σε αλλη μητρικη και μην πεις πουθενα οτι εκανες bios update . Πες δεν κανει boot ξαφνηκα. ηθελα να σου ειχε τυχει σε σενα αυτο και να πηγαινες να ελεγες τα ιδια και να γυρναγε ο τεχνικος και να σου λεγε " εσυ δεν εισαι αυτος που εβαλε λαθος bios και μας το παιζεις Κινεζος ; " Ελεος μαν.:TD: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Οκτώβριος 17, 2008 #1302 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2008 1ων εχω ups .... αρα το να κοπω απο ρευμα και να χαλαζει το mobo δεν παιζει κατι τετοιο. Στα τοσα χρονια που ασχολουμε ποτε δεν μου εχει καει mobo. Οκ ρε παιδες μια ιδεα πεταξα στο τραπεζι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Οκτώβριος 17, 2008 #1303 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2008 συμνωνω με τον sebastian πανε στο πλαισιο και κανε τον κινεζο Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 17, 2008 #1304 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2008 :hang2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 17, 2008 #1305 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2008 lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 17, 2008 #1306 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2008 συμνωνω με τον sebastian πανε στο πλαισιο και κανε τον κινεζο Χαρήκαμε που σε γνωρίσαμε, τα λέμε σε καμιά βδομάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Οκτώβριος 17, 2008 #1307 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2008 έχετε κατά νου, ότι φαίνεται ποιος βάζει tags και τι tags βάζει. 2η φορά τα διορθώνω, θα σας παρακαλούσα να μην χρειαστεί να επέμβουμε ξανά. διαφορετικά, ο astrolabos θα θυμηθεί τον Jule και τον Ιεζεκιήλ :"The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee." Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 17, 2008 #1308 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2008 έχετε κατά νου, ότι φαίνεται ποιος βάζει tags και τι tags βάζει. 2η φορά τα διορθώνω, θα σας παρακαλούσα να μην χρειαστεί να επέμβουμε ξανά. διαφορετικά, ο astrolabos θα θυμηθεί τον Jule και τον Ιεζεκιήλ :"The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee."...ενα χιουμοριστικο tag βαλαμε το οποιο κατα πολλους ηταν πετυχημενο.......εαν πειραξε τοσο πολυ ακομα και σε ενα poll στο offtopic που θα κλεισει μολις ανοιξει το how-to thread τι να πω πια.:big_boss: Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Οκτώβριος 17, 2008 #1309 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2008 αν αυτός νομίζετε ότι είναι είναι ο ρόλος των tags, να σπάμε πλάκα, τι να πω πια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 18, 2008 #1310 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2008 αν αυτός νομίζετε ότι είναι είναι ο ρόλος των tags, να σπάμε πλάκα, τι να πω πια.. βλεπεις δηλαδη καταχρηση των tags απο τη μερια μου και επιμενεις?ειναι το πρωτο tag που εβαλα.νομιζω οτι πρεπει να σταματησεις να εισαι τοσο σφιγμενος σε καποια πραγματα. εαν σου γεμιζα το φορουμ με χαζα tags δικαια να μου την πεις. αναφερω ξανα επισης το ποσο σημαντικο θεμα ξεκινησες για ενα χιουμοριστικο tag σε ενα χιουμοριστικο poll για ενα thread που ΘΑ ξεκινησει και που ΟΤΑΝ ξεκινησει θα κλεισει αυτο το poll με συνοπτικες διαδικασιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Οκτώβριος 18, 2008 #1311 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2008 ρε παιδιά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Οκτώβριος 18, 2008 #1312 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2008 βλεπεις δηλαδη καταχρηση των tags απο τη μερια μου και επιμενεις?ειναι το πρωτο tag που εβαλα.νομιζω οτι πρεπει να σταματησεις να εισαι τοσο σφιγμενος σε καποια πραγματα. εαν σου γεμιζα το φορουμ με χαζα tags δικαια να μου την πεις.αναφερω ξανα επισης το ποσο σημαντικο θεμα ξεκινησες για ενα χιουμοριστικο tag σε ενα χιουμοριστικο poll για ενα thread που ΘΑ ξεκινησει και που ΟΤΑΝ ξεκινησει θα κλεισει αυτο το poll με συνοπτικες διαδικασιες. δεν επιμένω, μόνος σου είσαι σε αυτό. άπλα έκανα ένα σχόλιο και μια παράκληση. είδα τα tags και τα έσβησα, δεν είπα ότι έψαξα να δω ποιος τα έβαλε και ούτε και είχα και καμιά όρεξη βραδιάτικα να ψάχνω. εσύ προσφέρθηκες να αναλάβεις την πατρότητά τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 18, 2008 #1313 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2008 οχι οτι τρεχει και κατι.......αλλα θα στο ξαναπω οπως στο πα και παλιοτερα.εχεις προβλημα εκφρασης στα ποστ σου. Με τον τροπο γραφης σου, δινεις ενα ουδετερο υφος που πολλες φορες μπερδευει τον αναγνωστη στο εαν ξυπνησες κακοδιαθετος ή απλα εγραψες οτι εγραψες χωρις να σε νοιαζει και τοσο να αποδωσεις καλυτερα το νοημα του post. οσο για την πατροτητα που προσφερθηκα......και τι εγινε?......ποτε μου δεν κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingrim Οκτώβριος 18, 2008 #1314 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2008 ousttttttttt Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Οκτώβριος 19, 2008 #1315 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2008 Έτσι είναι.Εμένα την λάμπα μου και την μείωση μου θα την εκμεταλλευτούν.Την τάδε κίνηση μου και την ταδε μείωση μου θα την πάρει ο λατσης ή ο βαρδινογιάννης ή ο κυρ νίκος απέναντι και θα την κάνει φουλ ρύπους απο διυλυστήρια, χάλυβα , air condition όλη μέρα κτλ..Το θέμα είναι να ανεπτύξουμε όλοι μια τέτοια φιλοσοφία και να σταματήσει η εκμετάλλευση.Αλλιώς το πρόβλημα θα μένει ίδιο..Δεν φταίνε οι μεσό αστοί και γι αυτό!Φταίνε για το 5-10%. Όχι για το 90% που κάνει ένα εργοστάσιο..Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο, δεν μου καίγεται καρφί για το περιβάλλον. Και τον καταλύτη μου θα ξηλώσω για να πάρω 5 άλογα, και θα αφήσω το αρκουδισιο να καιει ολο το βραδυ και ας ειναι ενεργειακης κλασης G. Γιατι οι μόνες πραγματικές προσπάθειες να σωθει ο πλανήτης θα γίνουν λίγα 24ωρα πριν την καταστροφή του, και όλες οι μέχρι τώρα προσπάθειες για να γίνει κάτι τέτοιο ειναι παιδιά πολυεθνικών που βγάζουν κέρατα απο αυτα... Δεν αλλάζει τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Οκτώβριος 19, 2008 #1316 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2008 Για κατι τυπους σα και εσενα,πρεπει επιτελους και στη ελλαδα οπως και σε αλλες χωρες: -να πληρωνεις προστιμο αν τα καθημερινα οικιακα σου σκουπιδια υπερβαινουν ενα οριο(Γερμανια) -να πληρωνεις ενα βαρβατο προστιμο στη ΔΕΗ αν η καταναλωση σου σε ρευμα υπερβαινει ενα οριο -να πληρωσεις ενα βαρβατο προστιμο για το καταλυτη που ξηλωσες και τα τοξικα που παραγει το αμαξι σου και αναπνεουν οι γυρω σου Το προστιμο θα αντιπροσωπευει τη ζημια που προκαλεις στο περιβαλλον και τη ζημια που προκαλεις στους γυρω σου αμεσα και εμμεσα ,αμεσα για τα δηλητηρια που παραγει το αμαξι σου και εμμεσα για τη επιπλεον ρυπανση που προκαλεις στο περιβαλλον που ανηκει σε ολους τους κατοικους μιας χωρας. Μετα θα σου καιγονται αρκετα καρφακια. By the way level one προσεχε γιατι μπορει αμα ανακαλυψω οτι εχεις βγαλει το καταλυτη σου αποτο αμαξι σου,να στο σπασω και να δικαιωθω απο τα δικαστηρια Κατ' αρχην δεν δινω δεκάρα τι πιστεύεις εσυ για μένα. Και αφου ξεκαθαρίσαμε αυτό, σε ενημερώνω οτι ουτε για αστείο δεν δέχομαι απειλές απο κανένα. Συνεννοηθήκαμε στιφλεράκο; Το πολυ πολυ να μου κλάσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stiffler Οκτώβριος 19, 2008 #1317 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2008 Κατ' αρχην δεν δινω δεκάρα τι πιστεύεις εσυ για μένα. Και αφου ξεκαθαρίσαμε αυτό, σε ενημερώνω οτι ουτε για αστείο δεν δέχομαι απειλές απο κανένα. Συνεννοηθήκαμε στιφλεράκο; Το πολυ πολυ να μου κλάσεις.Καταρχην χαλαρωσε.Αμα δεν εχεις το μυαλο να καταλαβεις τη πλακα τοτε κοβω τη κουβεντα εδω.Επισης το οτι εισαι μοδερατορ και μουρη κτλ και κανεις και αναποδα τιμονια και και και σε μενα δε λεει τιποτα.Αλλα μαλλον ενοχληθηκες γιατι καταλαβες ποσο καγκουρια ειναι να βγαλεις το καταλυτη.Το πολυ πολυ να μου κλάσεις.Σε τσαμπουκαδες απο το πληκτρολογιο δε προκειται να μπω γιατι ειναι εντελως αδερφιστικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Οκτώβριος 19, 2008 #1318 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2008 Εχεις την εντυπωση οτι το μοντεριλικι ειναι καποιο ειδους διοικητικο αξίωμα που μου επιτρεπει να κανω οτι γουστάρω; Ισα ισα που σου απαντάω σαν απλο μέλος. Εχεις χάσει τη μπάλα αγόρι μου. Τωρα, για το αδερφιστικο της υποθεσης, εχεις πμ με λεπτομερειες που μπορεις να με βρεις.Α, και που εισαι, σου ειπα απειλες δεν σηκωνω ΟΥΤΕ για πλακα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiko_Xoiridio Οκτώβριος 19, 2008 #1319 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2008 Το UPS που έχουν αξίζει;Ή να προτιμήσω αυτό εδώ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silender Οκτώβριος 23, 2008 #1320 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2008 δλδ δεν το συντηρώ κ εγώ με το παγιό μου κάθε μήνα? η μήπως έχει άλλους τεχνικούς το κράτος και το φτιάχνουν? (δεν γνωρίζω)ΥΓ: Βασικά ο ΟΤΕ Δημόσιος δεν είναι ? :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.