Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

Ωρες ωρες απορω...

Δηλαδη σου ειναι ΤΟΣΟ δυσκολο να αρχισεις να παιζεις με

τα καλωδια, μπας κ τα καταφερεις μονος σου ???

Ελεος ρε φιλε ! Ολα μασημενα τα θελετε πια !!! :hm:

Μην είσαι τόσο αυστηρός.

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply

μην ασχολειστε αλλο, ο ανθρωπος ειναι κουλος εντελως..

Το ειχε βαλει και σε αλλο pc forum (γνωστο ποιο ειναι, ειχα δωσει link) ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΒΗΣΑΝΕ ΛΟΛ, ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟΥ ΤΑ ΕΞΗΓΗΣΑΝΕ 500 ΦΟΡΕς.. και τελικα..οποιος του εδινε απαντηση..που δε τον..βολευε (αλλα και εκανε 100 χρονια να το καταλαβει) του την επεφτε.

Χαρα στο κουραγιο σας οσοι συνεχισετε..

Αντε τα λεμε..

Μην είσαι τόσο αυστηρός.

Φιλε οταν ξεκινησαμε εμεις πριν καμια 10ετια να "παιζουμε",

ουτε φορουμ υπηρχαν ουτε γνωση...

Δοκιμαζαμε, πειραματιζομασταν, και ας κοστιζε τοτε...

20.000 δραχμουλες τα 4μβ ραμ, και αλλα τοσα ενα cd-rom 4x .... :nuke:

Αυτο που γινεται πλεον ειναι γελοιο....

Η καθυστερημενο ειναι το παιδι, η εχει ορεξη να μας σπασει τα νευρα...

2 καλωδια ειναι ! Γιατι δεν τα βαζει να δει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ???

Το λαμπ, εχει γινει η βιβλος του κουλου... :flag:

χελπ το ενα, βοηθεια το αλλο.... :wall:

Ωρες ωρες απορω...

Δηλαδη σου ειναι ΤΟΣΟ δυσκολο να αρχισεις να παιζεις με

τα καλωδια, μπας κ τα καταφερεις μονος σου ???

Ελεος ρε φιλε ! Ολα μασημενα τα θελετε πια !!! :hm:

Φιλε,

εγω μπορει να δοκιμασα και να μην τα καταφερα, ή μπορει και να θελω μασημενη τροφη. Εσυ γιατι ζοριζεσαι?

μην ασχολειστε αλλο, ο ανθρωπος ειναι κουλος εντελως..

Το ειχε βαλει και σε αλλο pc forum (γνωστο ποιο ειναι, ειχα δωσει link) ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΒΗΣΑΝΕ ΛΟΛ, ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟΥ ΤΑ ΕΞΗΓΗΣΑΝΕ 500 ΦΟΡΕς.. και τελικα..οποιος του εδινε απαντηση..που δε τον..βολευε (αλλα και εκανε 100 χρονια να το καταλαβει) του την επεφτε.

Χαρα στο κουραγιο σας οσοι συνεχισετε..

Αντε τα λεμε..

Ενταξει, εγω μπορει να ειμαι κουλος, οπως ειπες. Δεν θα ανταποδωσω τις υβρεις γιατι δε δινω αφορμη για νεα παρατηρηση απ τον mod. Ας γινει μόνο σε σενα...

Για το αλλο forum που λες, γνωριζω οτι εισαι παλι εσυ που κι εκει προσπαθησες να το διαλυσεις.

Και μη λες ψεμματα, δεν "μου τα εξηγησανε 500 φορες", οταν σου εξηγησουν κατι κι εσυ κανεις μια συμπληρωματικη-διευκρινιστικη ερωτηση ΧΩΡΙΣ ομως να παρεις παλι την απαντηση, τοτε αυτη η φορα δεν μετραει.

Και δεν την επεφτα σε κανεναν εαν προηγουμενως δεν μου την επεφτε αυτος πρωτος. Αυτα προς αποκατασταση της πραγματικοτητας και αλλη φορα να μην τη διαστρεβλωνεις.

Φιλε οταν ξεκινησαμε εμεις πριν καμια 10ετια να "παιζουμε",

ουτε φορουμ υπηρχαν ουτε γνωση...

Δοκιμαζαμε, πειραματιζομασταν, και ας κοστιζε τοτε...

20.000 δραχμουλες τα 4μβ ραμ, και αλλα τοσα ενα cd-rom 4x .... :nuke:

Αυτο που γινεται πλεον ειναι γελοιο....

Η καθυστερημενο ειναι το παιδι, η εχει ορεξη να μας σπασει τα νευρα...

2 καλωδια ειναι ! Γιατι δεν τα βαζει να δει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ???

Το λαμπ, εχει γινει η βιβλος του κουλου... :flag:

χελπ το ενα, βοηθεια το αλλο.... :wall:

Ομοιως οπως και πριν.

Ευχαριστω που με ειπες καθυστερημενο αλλα δεν θα ανταποδωσω.

Δεν ξερω αν και το site θα σου πει ευχαριστω που το αποκαλεσες "Βίβλο του Κουλου"...

Ρε παιδιά σταματήστε. Μη κατακρίνεται το άτομο. Αν θέλετε βοηθήστε, αν όχι σταματήστε, κάντε κάτι άλλο. Και εγώ που ξέρω αρκετά πράγματα από υπολογιστές και ηλεκτρονικές συσκευές (διαβάζω 10 χρόνια και ασχολούμαι εντατικά με pc, πάνω από 15 με συνδέσεις βίντεο και ήχου) ΜΕΡΙΚΕΣ φορές ζητάω βοήθεια βήμα-βήμα από το μικρότερο αδελφό μου για κάποιο θέμα που είναι ίσως να είναι εύκολο, απλά είτε δεν έχω ασχοληθεί, είτε δεν μπορώ τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο να το αντιληφθώ.

Και μη λες ψεμματα, δεν "μου τα εξηγησανε 500 φορες", οταν σου εξηγησουν κατι κι εσυ κανεις μια συμπληρωματικη-διευκρινιστικη ερωτηση ΧΩΡΙΣ ομως να παρεις παλι την απαντηση, τοτε αυτη η φορα δεν μετραει.

Μια χαρά στα εξηγούσαμε και μια χαρά απαντήσεις σου δίναμε. Η δικιά σου βέβαια ανταπόκριση ήταν να μας λες ότι δεν γνωρίζουμε.

Ερώτηση. Αν δεν έχεις γνώση να συνδέσεις ένα καλώδιο ήχου πάνω στο PC πως δικαιολογείσαι να μας λες όλους άσχετους?

Δεν βαριέσαι. Αν πραγματικά δεν κάνεις πλάκα και αν πραγματικά δυσκολεύεσαι τότε καλύτερα να μην σε βοηθήσει κανένας. Καλό θα σου κάνει.

Mην αρχιζεις παλι τα ιδια, κουρασες, δεν το καταλαβαινεις?

Μπορει για σενα να ηταν "μια χαρα", αλλα με προσβολες και flames δε μπορει ποτέ να ειναι "μια χαρα".

Εδω ειναι τεχνικο forum, οτι προσωπικο εχεις σε pm παρακαλω.

Μη ρυπαινεις αλλο το χωρο, ευχαριστω.

Ναι..επιβεβαιωνεται πια...

ζει σε αλλο πλανητη..

εδω του δειξανε φωτο με τον ανταπτορα 3 βυσματων κοκκινο ασπρο κιτρινο + svideo --> σε scart...και τους ρωτησε στο καπακι..."ποιος ειναι ο ανταπτορας που μου λετε???, δε μου το εξηγησατε αυτο, δε με βοηθατε κλπ.."

Μιλαμε εχω λιωσει στα γελια...

Συνεχιστε να τον βοηθατε..και που ξερετε..μετα απο 4.000 posts (σε 2 φορουμ) μπορει να εχει καταλαβει πως ενωνουμε ενα καλωδιο με 2 ακρες σε 2 συσκευες....:happy2::happy2::happy2::tomato::tomato::tomato::tomato::slap::slap::slap::slap::slap:

Η δε κορυφαια ατακα ηταν "μπορειτε να μου θυμισετε πως γραφω το τι δειχνει η tv στο video????"

:slap::slap::slap::slap::slap::slap::slap::slap::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

Μετα απο αυτο κυριοι..προτεινω το thread να γινει sticky...:jump1::jump1::jump1::jump1::jump1::jump1:

Mην αρχιζεις παλι τα ιδια, κουρασες, δεν το καταλαβαινεις?

Μπορει για σενα να ηταν "μια χαρα", αλλα με προσβολες και flames δε μπορει ποτέ να ειναι "μια χαρα".

Εδω ειναι τεχνικο forum, οτι προσωπικο εχεις σε pm παρακαλω.

Μη ρυπαινεις αλλο το χωρο, ευχαριστω.

Εσύ κουράζεις και τα σχόλια περί ρύπανσης κράτα τα για τον εαυτό σου.

Θα είχες ολοκληρώσει την εγγραφή σου μέχρι τώρα αν προσπαθούσες και λίγο από τη μεριά σου κάτι που θα ήταν σεβασμός προς τους υπόλοιπους που προσπαθούν να σε βοηθήσουν.

Αυτά που σου έγραψα στο PCT άραγε τα διάβασες καθόλου?

Αμφιβάλλω. Απλά μας αποκάλεσες και άσχετους επειδή σου δώσαμε την λύση. ίσως πάλι να μην σε ενδιέφερε η λύση.

Πάρε το καλώδιο που σου είχα δείξει στο PCT σύνδεσέ το στο κατάλληλο scart του video και από το δεύτερο scart του video - λογικά έχει δύο τουλάχιστον - στείλε εικόνα στην TV. Μην ξεχάσεις να ρυθμίσεις τον ήχο του Η/Υ σε stereo.

Αυτά χοντρικά και πολύ ασχοληθήκαμε εμείς οι άσχετοι.

Στις καρδιές μας έχει ΗΔΗ γίνει sticky...

Το θέμα είναι ότι έχει πέσει η ποιότητα των trolls τελευταία και αυτό με ανησυχεί...:hm:

Φιλε μου..τωρα πια..η καθε κουτση μαρια εχει ενα pc...και μετα ζηταει να μαθει πως να κανει ..οχι τα απλα..αλλα τα ...πυραυλοκινητα..και αυτα μασημενα..

πχ το video editin' ή το video conversion, ποσω μαλλον το o/c..που λεει ο καθενας.."γεια σας" πηρα ενα pc και θελω να το κλοκαρω..πως το κανω?

Δεν ανοιγουν λιγο πρωτα τα ματια τους..δε ζοριζονται να μαθουν απο τα λαθη τους...και ετσι δε μαθαινουν..εχουν ημιμαθεια που ειναι οτι χειροτερο..

Κατι αναλογο ειναι και δω..εκτος του οτι δε κατεχει χριστο απο τα απλα με καλωδια..εκτος του οτι σωνει και καλα πρεπει να προσπαθησει να χρησιμοποιησει ενα εξαρτημα που κανει την αντιστροφη δουλεια απο αυτη που θελει , απλα γιατι..το εχει....σου τη λεει και απο πανω..

Τι να πεις πια..

Καταντια οντως..και μιλαω πολυ σοβαρα..:hmm:

και το πιο γαμάτο απ' όλα που δεν ανέφερε κανένας...είναι το πόσο ανούσιο είναι να θες να γράψεις οτιδήποτε από το pc σε VHS:rofl:...30 έχει ένα dvd-player και 10 ένα dvd-rw...έχεις τρέλα και θες να γράψεις εικόνα από το desktop ή από games?...κατεβάζεις ένα προγραμματάκι όπως το fraps πχ και κάνεις την δουλειά σου και μετά τα καις σε dvd και τα βλέπεις στην tv...άμα το παλικάρι ήθελε να μεταφέρει καμιά παλιά κασσέτα στο pc του, τότε μπόρει και να ασχολιόμουν τόσο όσο τα άλλα παιδιά παραπάνω...:giveup:

Φιλε μου εισαι εντελως ανενημερωτος οποτε λογικο ειναι να λες τετοια.

Εχω εξηγησει οτι προσπαθησα με fraps και camtasia να γραψω το παιχνιδι αλλα πεφτανε δραματικα τα frames, οποτε η μονη λυση ειναι η βιντεοκασετα.

Αλλη φορα λοιπον να διαβαζεις προσεκτικα ολο το thread πρωτου παρασυρθεις απ τους θερμοκεφαλους και εκτεθεις;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.