Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply
Εχει σημασια? Θα μπορουσε να ειναι οποιοδηποτε. Aς μην αποπροσανατολιζουμε τη συζητηση. Καποιο καλο προγραμμα ξερεις, φιλε Κιμ?

Θα μπορούσε να έχει απόλυτη σημασία. Αν εσύ πχ χρησιμοποιείς MAME για να παίξεις PS2 παιχνίδια θα πήγαινε το IO στο Θεό.

Και please, γίνε πιο συνεργάσιμος στα δικά σου προβλήματα αλλιώς θα τα κλείνω. Last call.

Eιμαι απολυτα συνεργασιμος, εννοειται.

Αλλα αν αποπροσανατολιζουμε το θεμα του thread με ασχετα, τοτε αυτο δεν θα λυθει, θα συσκοτιστει.

Εχε υποψη σου τωρα οτι με το ΜΑΜΕ δεν παιζεις παιχνιδια του PS2... Παιζεις παιχνιδια arcades-coin ops. Βλεπεις λοιπον οτι αν δεν κατεχεις ενα θεμα μπορεις να το αποπροσανατολισεις?:whistle2:

Και στη τελικη δε χρειαζεται να κλεινεις ενα thread επειδη δε σου αρεσουν αυτα που λεω. Ασε με εμενα να κρινω τι θα λεω και αν θα δεχομαι την απαντηση καποιου;)

Η ερωτηση μου ειναι συγκεκριμενη, αν υπαρχει καποιο καλο προγραμμα για recording πλην fraps/camtasia. Ασχετως του τι θα γραψω. Εγω θετω το ερωτημα, δεν εχω δικαιωμα να καθορισω τι ρωταω βρε αδελφε?:giveup: Γιατι θα πρεπει να μου το κλεισεις εαν δεν αναφερω ποιο παιχνιδι??...

Eιμαι απολυτα συνεργασιμος, εννοειται.

Αλλα αν αποπροσανατολιζουμε το θεμα του thread με ασχετα, τοτε αυτο δεν θα λυθει, θα συσκοτιστει.

Εχε υποψη σου τωρα οτι με το ΜΑΜΕ δεν παιζεις παιχνιδια του PS2... Παιζεις παιχνιδια arcades-coin ops. Βλεπεις λοιπον οτι αν δεν κατεχεις ενα θεμα μπορεις να το αποπροσανατολισεις?:whistle2:

Και στη τελικη δε χρειαζεται να κλεινεις ενα thread επειδη δε σου αρεσουν αυτα που λεω. Ασε με εμενα να κρινω τι θα λεω και αν θα δεχομαι την απαντηση καποιου;)

Η ερωτηση μου ειναι συγκεκριμενη, αν υπαρχει καποιο καλο προγραμμα για recording πλην fraps/camtasia. Ασχετως του τι θα γραψω. Εγω θετω το ερωτημα, δεν εχω δικαιωμα να καθορισω τι ρωταω βρε αδελφε?:giveup: Γιατι θα πρεπει να μου το κλεισεις εαν δεν αναφερω ποιο παιχνιδι??...

Το τι θα γίνει με το θέμα και αν ξεφύγει το αφήνεις επάνω μας.

Το ΜΑΜΕ φυσικά και ήταν παράδειγμα.

Δεν σε αφήνω να κρίνεις εσύ τι απαντήσεις θα μείνουν στο thread, γιατί εδώ είναι κοινότητα και όχι το helpdesk του καθενός. Βοηθάται ένας και μένουν οι πληροφορίες για τους επόμενους.

Δεν θα σου το κλείσω γιατί δεν αναφέρεις ποιο είναι το game, αλλά έχεις μία παράδοση στα threads σου ;)

Το τι θα γίνει με το θέμα και αν ξεφύγει το αφήνεις επάνω μας.

Το ΜΑΜΕ φυσικά και ήταν παράδειγμα.

Δεν σε αφήνω να κρίνεις εσύ τι απαντήσεις θα μείνουν στο thread, γιατί εδώ είναι κοινότητα και όχι το helpdesk του καθενός. Βοηθάται ένας και μένουν οι πληροφορίες για τους επόμενους.

Δεν θα σου το κλείσω γιατί δεν αναφέρεις ποιο είναι το game, αλλά έχεις μία παράδοση στα threads σου ;)

Και το moderating εδω εχει μια παραδοση. Οταν ενα thread ξεφευγει απ το σκοπό του, οπως εγινε αυτο εδω που πλεον αναλωνεται σε αχρηστες αμπελοφιλοσοφιες, τοτε εχουμε αποτυχια;)

Δεν ειπα να αφησεις εμενα να κρινω τι απαντησεις θα μεινουν στο thread, oπως εσφαλμενα εγραψες(ελπιζω οχι επιτηδες).

Αυτο που ειπα ειναι να με αφησεις να δεχομαι οποια απαντηση θεωρω οτι βοηθαει και οχι οτιδηποτε ασχετο γραφτει. Και πιστευω οτι θα συμφωνησεις.

Παρατηρω οτι επιμενεις να αναφερω ενα παιχνιδι... ενω γιαυτα που ειπα στο προηγουμενο μου δεν απαντησες.

Δεν καταλαβαινεις το ερωτημα? Θελω ενα καλο προγραμμα recording ανεξαρτητως παιχνιδιου. Πότε επιτελους θα το καταλαβεις? Ή μηπως δεν μου αναγνωριζεις το δικαιωμα να διατυπωνω τις ερωτησεις μου οπως εγω θελω? Μηπως θες και να κανεις εσυ τις ερωτησεις μου αντι για μενα? Ελεος δηλαδη:giveup:

Σού έβγαλε κι εσενα racer αρνητικό temp?Αν όχι δεν έβαλες τη σωστή γεύση.Το μυστικό που ξέρουν λίγοι (π.χ. hipro5,gprhelas,tsan,k|ingp|n,shamino,no_name)είναι το εξής.Amita ανανάς.Μπορεί να σε πάει στους -500C και δεν παίζουνε cold boot και δίνει και μπόνους .Ακούστηκε ότι πήγανε με τον ανανά τον Ε8600 10ghz.Αυτά απο μυστικη πηγή πάντα.:whip::whip::whip::whip::whip::whip::whip::whip::whip::whip::whip::computer::computer::computer::computer::computer::computer::computer::tw::tw::tw::tw::tw::tw::tw::tw::tw::look::look::look::look::look::look::look::look::look:

Φιλε bezdim, το σχολιο σου ειναι αναλογο του avatar σου...:hehe:

Παρακαλώ. Χάρηκα που σε βοήθησα. :hehe:

Φιλε ShadowRunner,

Ευχαριστω για την απαντηση σου. Ξεχναω τους υπολοιπους και μιλαω με σενα.

Το κάνω quote για να μην καλυφθεί από το πέπλο της Λήθης :flower:.

Παρακαλώ. Χάρηκα που σε βοήθησα. :hehe:

που λεω οτι με βοηθησες? Δε βοηθας με χαζο-ευφυολογηματα.

Το κάνω quote για να μην καλυφθεί από το πέπλο της Λήθης :flower:.

Γιατι να καλυφθει απο ληθη?

Για την περιπτωση τωρα που δεν καταλάβες, να σου εξηγησω οτι, εφοσον οι αλλοι σταματησαν να ασχολουνται με το θεμα και δεν απαντησαν στις συγκεκριμενες ερωτησεις, λογικο δεν ειναι να μιλαω τωρα μόνο με αυτον το φιλο? Εκ των πραγματων βγαινει.

Κι εσυ δεν ξεχνας οσους σε ξεχνανε?

Τί να σου πω ρε serafino...

Με αναφέρεις ψυχρά και στεγνά στο άλλο thread, τί να σου πω, πρώτη φορά το βλέπω αυτό...

Εκτός από αγενής είσαι και απίστευτα δυσκοίλιος...

Το foul το έχεις πάρει ήδη από το pctechnlogy πιστεύω, και δε θα αργήσει να έρθει και από το lab. (Αν έχεις παρατηρήσει αποτελείς ήδη χειρόγραφο στα παλαιότερα των υποδημάτων των mods...)

Kαι επειδή το θέμα έφτασε το προσωπικό επίπεδο θα ήθελα να σου αναφέρω ότι το avatar και το sig σου, μου χαλάνε την αισθητική, αλλά πάνω απ' όλα με αποστρέφει το ύφος σου...

Να ναι καλά το γαβράκι μας ο tagavr που επισύναψε το link. Καρικατούρες σαν και εσένα πρέπει να βγαίνουν στο φως που και που για να μας διασκεδάζουν...

Υ.Γ. Ελπίζω να μην πάει στη "μαύρη" αυτό thread. Έχει πολυυυυ ψωμί ακόμα...

Δε καταλαβαινω τι περιμενεις να κερδiσεις συνεχiζοντας τα αχρηστα flames.

Δε ξερω γιατι fouls μιλας αλλα ενα ειναι σιγουρο, αν τα foul προερχονται απο καφρους τοτε δεν ειναι σημαντικα.

Τελος να σε διορθωσω: διασκεδαστης και παλιατσος εισαι εσυ, οπως καθαρα αποδεικνυουν τα 3 τελευταια σου posts.

Tο αρκουδακι σου τωρα και αντε για υπνο γιατι εχεις και σχολειο. Δε θες να μεινεις παλι στην ιδια ταξη, σωστα?

YΓ. Και κατι αλλο, απο τη μια χαιρεσαι γιατι με "δινουν" απ το αλλο site, απο την αλλη διαμαρτυρεσαι που σε "δινω" εγω... Γιατι αυτη η αντιφαση, σπιρτο μου?

Ομολογουμενως παντως, πολυ πετυχημενο το avatar σου. Περιγραφει ευστοχα τη προσωπικοτητα σου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.