Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply
Δεν είμαι και τόσο σίγουρος... Αν δεις τα δύο πόδια πατάνε, ενώ με το αριστερό του χέρι φαίνεται σαν να κρατάει τη σιδερώστρα...

Που ξέρεις οτι δεν πήραν απλα οποιοδήποτε εργένη και του έβαλαν τα συγκεκριμένα ρούχα :flower:

Btw lol for teh sign xD

welldone! μολις παραλαβατε ενα infraction !!! :zzz:

Γιατί να πάρουν infraction? Είναι κάτι beta που μοιράζεται δωρεάν, παράνομο να μοιραστεί μέσω του Internet? Ή τα torrents ξαφνικά γίναν παράνομα? (μπορώ να σου βρω άφθονα links μη-παράνομων torrents)

Απορώ που βλέπεις το παράνομο, ώστε να δικαιολογεί το infraction, το οποίο "γλιτώσαν" τα παιδιά λόγω του "αριθμού των posts". Έχει βγει και Messenger 9 Beta, αν δώσω link θα πρέπει να με banάρουν δλδ? :hehe:

Αυτό που είπα είναι αύτο που λέει το άρθρο ενός αξι΄λολογου και αναγνωρισμένου site. Τώρα αν θες να κυνηγάς φαντάσματα.... so be it.

Sorry και για το beta του τίτλου. pre-beta είναι το σωστό, οπότε μη κάνετε και πολύ όρεξη.

Εχω ενα θειο παπα.

Ενταξει , τον ενημέρωσα. Κλασική περίπτωση δαιμονισμού!

Μην φοβάσαι όμως , μπορεις να το σώσεις...

Πέτα λιγο αγισμό στα κυκλόματα την ώρα που δουλεύει.

Αμα ακούσεις να βραχυκυκλώνει ειναι που βγαίνει ο δαίμονας απο μέσα του.

:banging:

Φυσικα διαφωνω και ενισταμαι αλλα οπως ειπες σε μια τετοια περιπτωση πρεπει να το συνεχισω σε αλλο νημα το θεμα οποτε δε θα παρεκλινω της προτροπης σου.

Παντως το ζητημα δε χρηζει και ιδιαιτερης κουραστικης αναλυσης...ειναι υπερβολικα απλο :

Καποιος προτεινε το HiPro PSU ( αρα δεν ειναι καθολου ασχετη η παραπομπη μου ) κι εγω αντιπαρέβαλλα μια απιστευτα τεκμηριωμενη άποψη επι τουτου απο τον καλυτερο του ειδους κατα τη γνωμη μου. Γιατι τετοιο μενος λεπον?

Εχω την εντυπωση πως αν αφορουσε μια τετοια νυξη π.χ. την Chieftech πραγματικα θα ειχε περασει στο απυροβλητο.... τσπα. ας κλεισει εδω οπως το ζητησες λοιπον.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.