Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply

Βασικα υπαρχουν ατομα που λενε αυτο ρητο ->ΣΟΥΒΛΑΚΙ+ΦΡΑΠΑ+ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ+ΤΣΙΓΑΡΟ+ΤΖΑΤΖΙΚΙ ....βασικα σημερα το ενιωσα τοσο πολυ και ηταν και κοπελα. Στο τελος μου ειπε ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ οτι δεν ειμαι και Ελληνας! ΕΛΕΟΣ! Δεν ξερω και εγω πως αντεξα....Απλα η υποθεση μυριζε πληντυριο και της ειπα οκ ελληναρουμου εσυ!

Αφου αναλυσαμε πολλα φτασαμε με τα χιλια ζορια στην πολεοδομια και στο γενικο πολεοδομικο σχεδιο το οποιο δεν εφαρμοστικε στην Αθηνα και σε πολλες αλλες περιοχες.....

Βασικα, αναλυσαμε και πολεοδομικα την Αθηνα, και οταν της ειπα οτι η Βουλη και η Εθνικη Πινακοθηκη δεν ειναι δικα μας αλλα των Γερμανων, πως και δεν με εφαγε, ΝΑΖΙ με ειπε! Στο μεταξυ ειναι αληθεια αυτα τα κτιρια που στολιζουν το κεντρο μας ειναι ξενα δεν ειναι δικα μας. Οταν της ανελυσα πολεοδομικα και την Ροδο που και εκει τιποτα παλι δεν ειναι δικο μας , και βλεπεις την παλια Ροδο και μενεις λάλακας αλλο τοσο παθαινεις εφραγμα οταν βλεπεις την νεα....

Απλα ενα σιγουρο εαν ειχαν μπει σε εφαρμογη τα πολεοδομικα σχεδια την εποχη της Χουντας θα ειχαμε μια καλυτερη Αθηνα και η Γλυφαδα laS vegas, αλλα μπηκαν στο συρταρι και αυτα....

Δεν λεω κατι υπερ της Χουντας, απλα κρινω καποια πραγματα που εχω δει.....

Το ολα αστειο ειναι οτι οταν με ρωτησε πως διασκεδαζω και της ειπα οτι δεν παω σε καφεταιριες αλλα, σε κανενα μπαρακι το βραδυ χαλαρα, για λιγο και σε κανενα καλο εστιατοριο. Μου ειπε πως δεν διασκεδαζω και οτι αμα δεν παω μπουζουκια σκυλαδικα και με τις ωρες στην καφετερια ειμαι ΝΕΚΡΟΣ.....Στο μεταξυ μεσα στην κουβεντα ηταν και μια κοπελα που γουσταρα αλλα καλο εκανε γιατι ακουσα τις αποψεις της σε πολλα θεματα και λεω ΜΑΚΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!Ακου τι ειπε οτι η δουλεια στο δημοσιο ειναι για την γυναικα ο αντρας ειναι να δουλευει ως το βραδυ στον ιδιωτικο τομεα και πρεπει να βγαζει και περισσοτερα! ΡΕ ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φιλε δεν καταλαβα τπτ απο το ποστ σου

Ναι ναι α μπράβο, ύστερα ,ακούς, μόλις είπανε, είπανε κοιτάξτε αυτοί ότι ότι ότι

όχι δεν θέλαμε για να γίνει το παιχνίδι ε και μεις ύστερα είπαμε εντάξει θέλουμε εε δε θέλουμε κι εμείς και αυτοί ύστερα, μετά εμείς αφού είπαμε έιπαμε αυτό που θέλουμε άμα δε θέλουμε και μείς το αλλάξαμε και λέμε εντάξει δεν, ούτε και μεις θέλουμε μετά είπαν αυτοί πάλι ότι , ξέρετε εμείς λέει θέλουμε να γίνει ε εμείς όμως μετά δε δεχτήκαμε μετά από όλα αυτά και είπαμε να γίνει όποτε το κάνει να τους ορίσει η ΕΠΑΕ.

Αυτό Ακριβώς.Τίποτα άλλο!!!

βασικα σημερα το ενιωσα τοσο πολυ και ηταν και κοπελα.

μην φοβασαι εισαι 100% ελληνας εσυ.

Ναι ναι α μπράβο, ύστερα ,ακούς, μόλις είπανε, είπανε κοιτάξτε αυτοί ότι ότι ότι

όχι δεν θέλαμε για να γίνει το παιχνίδι ε και μεις ύστερα είπαμε εντάξει θέλουμε εε δε θέλουμε κι εμείς και αυτοί ύστερα, μετά εμείς αφού είπαμε έιπαμε αυτό που θέλουμε άμα δε θέλουμε και μείς το αλλάξαμε και λέμε εντάξει δεν, ούτε και μεις θέλουμε μετά είπαν αυτοί πάλι ότι , ξέρετε εμείς λέει θέλουμε να γίνει ε εμείς όμως μετά δε δεχτήκαμε μετά από όλα αυτά και είπαμε να γίνει όποτε το κάνει να τους ορίσει η ΕΠΑΕ.

Αυτό Ακριβώς.Τίποτα άλλο!!!

μην φοβασαι εισαι 100% ελληνας εσυ.

Μην το σκίζουμε pls... ;)

Ευχαριστώ. Το έβαλα γιατί το theme είναι αυθεντικό Windows Seven M3, με λίγες αλλαγές στο background και στο χρώμα. Αν και δεν είδα κάποια διαφορά. Ίσως είναι λίγο πιο φωτισμένη η taskbar στο πάνω μέρος.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.