Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

επι της ουσιας θα μιλισουμε καθολου???και ασε τις βολτες........τιποτα για τον απεχτο κιμι δεν εχεις να πεις????????? ή σε βιασε κανας ενοχλητικος ισπανος??:p

Τι να πω για τον Κιμι ρε?? Δεν ηταν καλος του εσπασε και ο κινητηρας και αντιο αγωνας...Για χαλαρωσε λιγο με τους χαρακτηρισμους....!!!

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply
οκ αλλα δεν ειναι αυτο το προβλημα

Ενώ εσύ τώρα ή εδώ έδωσες κάποια λύση σε κάποιο πρόβλημα?

Σε παρακαλώ να κόψεις τις συστάσεις από δω κι από κει, αυτή είναι δική μας δουλειά και αυτό έκανα και εδώ.

Δεν καταλαβαίνω που ενοχλείσαι, μάλλον φταίει η ζέστη... :...:

sorry jpavly είναι ο samxtx o οποίος έκατσε στον υπολογιστή της δουλειάς μου ενώ έλειπα και απάντησε με τον δικό μου λογαριασμό. θα τον κανονίσω αύριο:)

μόλις το είδα το θέμα κι εγώ από το σπίτι μου

Συμμορφωθείτε από τώρα που είναι νωρίς γιατί θα κλείσει το θέμα.

Από τη στιγμή που απαντάς στο δικό μου ποστ να υποθέσω ότι αναφέρεσαι σε μένα?

Αν δεν είναι έτσι τα πράγματα, παρακαλώ να διευκρινίσεις τι εννοείς με το παραπάνω ποστ.

Δεν αναφέρομαι σε σένα άνθρωπέ μου αποκλειστικά. Έχετε αρχίσει διάφοροι και flamάρετε για κόμματα, νοητικές και άλλες αντιπαραθέσεις.

Αλλά αφού σε τρώνε τα μουστάκια σου,να σου σπάσω σε δεκάρικα το νόημα για σένα προσωπικά:

[πλάκα mode on]

Η υπερφίαλη, ασύντακτη και ανορθόγραφη ρητορική σου, μου είναι ακατανόητη.

......

....

Ε, θέλεις βοήθεια.

[πλάκα mode off]

Τώρα αν εσύ πιστεύεις ότι όλα πάνε ΟΚ και ότι δεν θα συνεχίσουν οι απαντήσεις στο ίδιο νόημα, μάλλον εσύ θες βοήθεια και πρέπει να πάς διακοπές (αν πήγες ήδη, να ξαναπάς).

Α! και που 'σαι, πλάκα κάνω!

Αναφέρομαι σε όλους, να μην συνεχιστεί έτσι το θέμα. Απλό είναι.

Χωροχρονικά τις παρατηρείς εσύ σε δικά σου posts :)

Δεν έχω κάτι με κανέναν, βλέπω ότι πάει να αρχίσει ένα flame, το κόβω.

Ούτε edit ζήτησα να κάνεις, ούτε τίποτα. Απλά, δεν θέλω να πάει παραπάνω το θέμα.

Κατανοητόν για να μεταφερθούν τα άσχετα εκτός;

Μου αρέσουν τέτοιες ευαισθησίες που χωροχρονικά συμπίπτουν με δικά μου ποστ.

Θα προτιμήσω λοιπόν να αφήσω το Tsakona να αναρωτιέται γιατί δεν έχουμε την ικανότητα της δεικτικής ειρωνείας, που τόσο άπλετα μας χαρίζει σε αυτό το forum.

Το post σου είναι ureadable, βάλε καμιά τελεία, κόμμα, παράγραφο βρε αδερφέ, μετά από 10 λέξεις κουράστηκε το μάτι μου :X:

Μου αρέσουν τέτοιες ευαισθησίες που χωροχρονικά συμπίπτουν με δικά μου ποστ.

Θα προτιμήσω λοιπόν να αφήσω το Tsakona να αναρωτιέται γιατί δεν έχουμε την ικανότητα της δεικτικής ειρωνείας, που τόσο άπλετα μας χαρίζει σε αυτό το forum.

Του είπα κάπου ότι χρειάζεται βοήθεια; Θίγω κάποιον υπό τον όρο της "πλάκας";

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.